Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 61 - април 2017

• 142 960
  • 2 463
  •   1
Отговори
# 375
Днес сутринта най-накрая се добрах до кауфланд за бонбони  Mr. Green имам опаковка от сникърс от събота ще се включа и в нея игра и имам една опаковка троя от миналата седмица не регистрирана. Дано скоро падне награда от някъде, иначе нищо не чакам вече  Mr. Green

# 376
Троя не приключиха ли?
Аз нямам имейл от Каменица, че ще забавят пратката, а и друго не чакам.

# 377
  • Сандански
Троя не приключиха ли?
Аз нямам имейл от Каменица, че ще забавят пратката, а и друго не чакам.
До 30.04  Peace

# 378
  • Пловдив
Аз днес ще ходя за Нескафе - директно заминава за нашите Laughing Ще мина и за M & M да направя едно участие. В Сникърс не знам дали ще играя, не съм най-големият му фен като цяло.

# 379
Какъв съм заплес. Joy За миксера е било, донесоха ми го. Мнооого са бързи, браво. Попълних приемо-предавателен протокол, където си попълних ЕГН.
Аз пък мислех, че престиж бяха до 31.03. и приключих с тях. Mr. Green

# 380
Днес купих 2 пак.бонбон ММ за играта, ама не намирам играта. Излиза ми игра на Скитълс бонбони  Laughing Laughing Laughing
Объркала ли съм ирата, или има и на ММ игра
Направо съм за  #2gunfire

# 381
# 382
  • София
Във фб са качили снимки на наградите на Теди. Куфарът ми харесва, но не пием сокчета и ще пропусна играта.
Скрит текст:

# 383
Благодаря много, Ивекс

Тъкмо си помислих, че съм сбъркала бонбоните. Купих София мел, поредно нищо. Бях решила да пазя кода за евентуален бъг в системата, ама не се сдържах. Орео пак взех и  1 дънкер ли е каквото е там ми се падна, а исках чаша, много е хубава. Регистрирала съм сума ти Троя и нищичко, поне ги ядем. Билети от НЛ взех и там греда, така че здраве да е  Simple Smile

# 384
Включвам се по бирените игри...във Фантастико има Britos,но никъде не пише по нея да е промоционална от 1 и от 2 литра( може по др.маг.да има с играта,при нас още не.)Пак там видях, че ще има халби на Каменица,ще се пробвам да кача снимка,макар и с лошо качество.Не се четат ситните букви,от 23.04 ще е.

# 385
И моята хлебопекарна пристигна newsm68 Довечера сме на пресен хляб, стига да стане като хората, че за първи път ще правя.

# 386
Халбите на Каменица ги видях току-що в магазина.
Тъкмо влязох да търся как изглежда бирата Бритос, има само кенчета, но поне видях какво представлява.

milena_dyakova86, за нищо. Hug

valida6, ще стане, но спазвай пропорциите зададени в рецептата и последователността също.

# 387
не знам какави са награди на ММ, ама една бележка я регнах и на мъжа и на майка на името Simple Smile
Пробвах дали става и стана, дано да спечеля нещо  Simple Smile

# 388
Хавлия и топка.

Една бележка ли?

# 389
И моята хлебопекарна пристигна newsm68 Довечера сме на пресен хляб, стига да стане като хората, че за първи път ще правя.
Ако искаш докато и свикнеш на машината и на пропорциите,си вземи готовата смес за хлебопекарна,става не лош хляб, а и слагаш само 500гр.от сместа,280вода и 2.5 л.олио и си готова...пак ще имаш и нов код... Hug

Общи условия

Активация на акаунт