Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 61 - април 2017

• 142 915
  • 2 463
  •   1
Отговори
# 360
  • sofia
Да питам Рапидо какво носят, че имам смс за пратка?
Хлебопекарната  newsm10

Тази бира Бритос не я видях нито в Лидл, нито в Кауфланд. В била поне има ли я?

Не - търсих вчера  newsm78

# 361
Мерси ма ко ама тя е на друг тел . Може да е някоя чаша или кафето от престиж. Ще видим.

# 362
  • при късмета
Мерси ма ко ама тя е на друг тел . Може да е някоя чаша или кафето от престиж. Ще видим.
Тях ги носят Лео.

Мерси Подскок-скок, поне да не се разкарвам.
Харесват ми наградите от играта, ползваме неща за пикник, а на хамака най-бих се зарадвала.
Утре ще видя във Фантастико, че днес няма да успея

# 363
Вчера са ми донесли чашите от орео. Бях болнични и са ги предали на колежката. Донесли са ми пет чаши и две лъжички. Трябва да ми донесат още една чаша и една лъжичка. Чашите ми харесаха - големи и удобни, изглеждат добре.

# 364
Вече предлагат миксера от София мел за продажба някой ако търси Simple Smile

# 365
Къде го предлагат?
Предполагам в олх.

За какво играят като не са им нужни наградите.

Редактирам се, направих се на детектив и го намерих. Joy Joy

# 366
  • София
Ако играеш за хлебопекарна, а спечелиш миксер и имаш такъв, няма ли да го подариш/продадеш? Simple Smile
Аз чакам само бирите от Каменица... Вчера купих М&M от CBA, но както обикновено - опитай пак...

# 367
Визирам тези, които играят във всевъзможни игри и без да им е нужна наградата, някои точно с тази цел го правят.
Случаят на жената не го знам, но не ме и интересува, решила, продава го.

# 368
  • София
Такива има много, за съжаление - да го правят с цел продажба и печалба.
Аз съм имала такъв случай - спечелих нещо, което не ми беше нужно - подарих го на приятелка. Участвах заради друго, но - късмет.

# 369
  • Варна
Мерси valida6 за отговора.Тъкмо щях да купувам 3в1,значи ще се ходи до Лидл,че сина ни тормози за ховърборд.

# 370
Мерси valida6 за отговора.Тъкмо щях да купувам 3в1,значи ще се ходи до Лидл,че сина ни тормози за ховърборд.
Успех! Аз там няма да се пуска, няма кой да го кара,а ще трябва и данък да му плащам. Ама кафето мм пакще си го пие.

# 371
Получих смс от Рапидо да очаквам пратка днес. Вероятно Каменица идва.

# 372
Получих смс от Рапидо да очаквам пратка днес. Вероятно Каменица идва.
От Каменица имам имайл че ще се забавят наградите
Бихме искали да Ви уведомим, че е възможно забавяне от 1 седмица от посочения в правилата срок, за доставка на наградата Ви. Извиняваме се за  забавянето и причиненото неудобство.

Очаквайте своята скоро!   

Поздрави и наздраве на компанията,
Екипът на Kamenitza

# 373
  • Сандански
Намерих сникърс случаааайно погледнах и ръбчето с играта се беше свило не се гледаше.  Joy Joy

# 374
Днес ще ходя на пазар, къде да я търся тази бира? Наградите ми харесват, бих искала да си пробвам късмета.

ММ печели бира от Каменица, днес видях имейла.

Общи условия

Активация на акаунт