Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 61 - април 2017

• 143 119
  • 2 463
  •   1
Отговори
# 780
По кое време играете на тази Каменица? Все не успявам да ги уцеля.

И а с топка от Сникърс.  Grinning

# 781
  • на североизток от Рая

Веднага ли ви приема снимката, или правите нещо, за да я приеме. Моля за отговор, че на нас това ни е проблемът!

А играта на Каменица дори не я знам каква е.  Thinking

# 782
Нели, аз качвах снимки миналата седмица. Приемаше ми снимките без проблем. Снимките се показваха отдолу и върху тях изписваше, че чака одобрение.

# 783
Мерси много!  Hug Hug Hug Hug Hug
Пробвах с Троя,но 15:0 за тях.  Rolling Eyes После ще меся питка ,та ще имам повод за още брашно. Дано се сбъднат пожеланията ви и да ви се връщат тъпкано!  Heart Eyes

# 784
  • на североизток от Рая
Нели, аз качвах снимки миналата седмица. Приемаше ми снимките без проблем. Снимките се показваха отдолу и върху тях изписваше, че чака одобрение.

Благодаря!  Hug

А и още нещо да попитам - в две от десертчетата излезе еднакъв стикер. Очаквах различни. В третото е друг стикерът, други не съм купувала, не знам какво ще се падне. Но когато са еднакви, има ли смисъл да се пращат две еднакви снимки.  Joy

# 785
  • Сандански
Престиж обявиха кафето  Peace

# 786

Натискам "избери снимка" и след това "качи".
А това, че стикерите ти са еднакви, не мисля, че е проблем. Ако искаш да си сигурна, че все пак ще ти одобрят снимките, може да ги снимаш по различен начин. И да качиш няколко. Дано съм помогнала и успех.

# 787
Нямам смс, изобщо няма да ги гледам Престиж.
Защо бонбоните се бавят толкова? Тях чакам цял ден.

# 788
  • на североизток от Рая
 RosMar, благодаря за голямото внимание към мен!  Hug Heart Eyes

Нищо нямам от Престиж, ни СМС, нито пък в пощата си.  Crossing Arms

# 789
Нели за теб винаги.  Hug
Ох, бонбоните и аз много ги чакам.  Simple Smile
Престиж ги зарязах още първата седмица. Спечелих си миксерчето и друго не искам, е не бих им върнала кафето, но не държа толкова.
Друго чакаме ли днес?  newsm78

# 790
  • при късмета
Много сте писали.
Днес се чакат много печеливши, а аз чак сега се добрах до темата. Бонбоните прочетох, че не са изтеглени. От престиж и аз нямам СМС, сега ще проверя печелившите.

Току що ми се обадиха от Зева, че печеля 50лв.
Имам една бележка от началото на играта и една от петък. Питах дали може да съм спечелила с тази от началото, като ми казаха, че трябва да я снимам, казаха, че може. Така, че пазете ги ако имате стари бележки. Ще разбера коя ми е печелившата, като дойде имейла

Честито на рожденичката!

# 791
По кое време играете на тази Каменица? Все не успявам да ги уцеля.

При Каменица е томбола, не се цели нищо, въпрос на късмет е. Обаче се играе всеки ден, аз имам спечелени едни бири от началото на играта и ме мързи да пробвам всеки ден.

А играта на Каменица дори не я знам каква е.  Thinking

Заповядай: http://kamenitza.bg/game/

# 792
  • Пловдив
Няма ме в Престиж. Вафлите не ги купувам, регистрирам само тези, които нашите и брат ми са хапнали. С 15 кода нямам ни чаша, ни миксер Crossing Arms Не се надявах много на кафе с тези вяли 3 участия Mr. Green

# 793
Гледам цели семейства печелят в един ден каква е тази томбола..
И аз чакам ММ в тях ми е надеждата за днес.

# 794
В коя игра печелят цели семейства?

Общи условия

Активация на акаунт