Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 61 - април 2017

• 143 132
  • 2 463
  •   1
Отговори
# 795
На Каменица .

# 796
Като някой е регистрирал цялата фамилия е така, явно хората обичат бира.

# 797
  • Пловдив
В Каменица има спечелил човек със същите две имена като моите. Отделно и символите на имейла съвпадат, но аз не съм получила имейл. Веднага ли се получава имейл, че си спечелил? Може директно да звънна и да ги питам Laughing

# 798
Мисля, че не, изчакай.

# 799
  • Монтана
В Каменица има спечелил човек със същите две имена като моите. Отделно и символите на имейла съвпадат, но аз не съм получила имейл. Веднага ли се получава имейл, че си спечелил? Може директно да звънна и да ги питам Laughing
Майка ми беше получила чак на другия ден мейл, че печели от Каменица, някои път имат забавяне с мейлите.

# 800
Виж в спама,сигурно е там

# 801
Имам СМС от Кауфланд че съм спечелила кърпа  Laughing

# 802
Имам смс от М&М че печеля кърпа  Party

# 803
Току-що получих смс, спечелила съм кърпа от бонбонките. newsm44

# 804
Получих смс, че печеля кърпа от бонбонките. Heart Eyes

# 805
  • София
Честито момичета, с такова нетърпение чакахте.  Hug Аз не съм участвала.  Simple Smile

# 806
  • Пловдив
Аз печеля топка от бонбоните Mr. Green Ако някой иска, заменям за кърпа Sunglasses

# 807
И аз съм с кърпа, а мъжът ми с топка  Grinning Добре, че вчера минах през Кауфланд и взех бонбонки.

# 808
  • при късмета
И аз с топка от бонбоните. И аз исках кърпа, ама здраве да е, пак ѝ се радвам. Стават и за подарък

# 809
  • Пловдив
Вече си получил и мейла от Каменица за спечелените бирички Laughing

Общи условия

Активация на акаунт