Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 61 - април 2017

• 142 904
  • 2 463
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте регистрирах три кода на куинс ..не спечелих но не ми отчете кодовете за участие в томболата за куфар
Някой има ли такъв проблем

# 346
Тегленето на куфари и възглавници е май месец, не са моментни награди.
Как така не спечелих?
Да не сте играли за флашка?

# 347
# 348
Благодаря, сетих се само като видях сайта. Hug

# 349
  • Телиш/Плевен
Е, за куфарите не трябват ли нови кодове? Тези, с които участваш за флашка, са си за нея и ако не спечелиш, кодовете „изгарят“. Или аз нещо не съм разбрала... newsm78

# 350
Именно, но от поста не разбрах дали съфорумката е регистрирала кодовета за флашка.

# 351
  • Сандански
За куйнс кодовете регистрирани за флашка не участват в тегленията, а изгарят. Ако човек иска да играе за куфар регистрира за куфар и не участва за моментна флашка или възглавничка.

# 352
  • Телиш/Плевен
Именно, но от поста не разбрах дали съфорумката е регистрирала кодовета за флашка.
Аз от това „не спечелих“ си направих този извод. Не виждам при какъв друг случай би видяла съобщение, че не печели. Но нека тя обясни какъв точно е случаят, де.

# 353
Аха сега като ви прочетох отговорите разбрах ....признавам че не съм чела првилата а си мислех че при три регистрирани кода се натрупват за участие за куфар

# 354
Някой искаше игра за ховърборд. На нескафе https://www.coffeepromo.bg/active-promos

# 355
https://7777.bg/news/news_detail?news_recno=3647 За София, жалко,че не съм бих се пробвала.

# 356
  • Варна
Ехе най сетне счупихме каръка.ММ е спечелил бира от Каменица.Не мога да намеря сокове на Куинс с играта,всичките около нас са без код.Бих се пробвала и в играта на Нескафе,само не разбрах има няма кутия в Лидл мога да я регистрирам и на сайта така ли и само закупено кафе от Лидл ли важи.

# 357
Ехе най сетне счупихме каръка.ММ е спечелил бира от Каменица.Не мога да намеря сокове на Куинс с играта,всичките около нас са без код.Бих се пробвала и в играта на Нескафе,само не разбрах има няма кутия в Лидл мога да я регистрирам и на сайта така ли и само закупено кафе от Лидл ли важи.
Купуваш кафето от Лидл и регваш бележката в сайта или пускаш талонче което и дават на касата в кутия в Лидл, а бележката я пазиш ако те изтеглят да я дадеш. И в двата случая пазиш бележката

# 358
Да питам Рапидо какво носят, че имам смс за пратка?

# 359
  • при късмета
Да питам Рапидо какво носят, че имам смс за пратка?
Хлебопекарната  newsm10

Тази бира Бритос не я видях нито в Лидл, нито в Кауфланд. В била поне има ли я?

Общи условия

Активация на акаунт