Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 61 - април 2017

• 146 499
  • 2 463
  •   1
Отговори
# 2 115
  • Телиш/Плевен
Vesi L., честито за хубавата награда! Heart Eyes Да си изкарате незабравимо! Hug

# 2 116
Ето как изглежда кодът на Чупа  Shocked - вече го регистрирах, така че няма значение, че се вижда:

# 2 117
  • София
Vesi L., честито за хубавата награда! Heart Eyes Да си изкарате незабравимо! Hug

Много благодаря,Лаленце!Дано да "повлека крак" и за други,още по-големи награди в групата!  Party

# 2 118
  • Телиш/Плевен
Много благодаря,Лаленце!Дано да "повлека крак" и за други,още по-големи награди в групата!  Party
А дано! Hug
Нали точно тия дни стана дума как много от нас не са спечелили още голяма награда за тази година, дано пък сега повечето се похвалят с такава голяма награда. Heart Eyes

# 2 119
Лале, благодаря за снимката. Няма начин да го сбъркам значи. Пък аз ги преглеждах толкова внимателно да не би да пропусна "информацията". hahaha В нашия град още не са заредили, ще чакам. Само дано не свърши играта, че сега е пълно с туикс, а аз ги купувах от съседен град. Joy
Веси, честито за наградата! Да си изкарате чудесно. bouquet
В нашето СВА имаше игра на бисквити Боровец, с награда кухненски робот. Пуснах 3 касови бележки, кутията беше почти празна и много се надявах, но не би. Tired

# 2 120
Най- после купих тедитата.искат ли всички опаковки??

# 2 121
  • София
Бритос днес ли теглеха печелившите? Не че се надявам, с 3 кода съм...

# 2 122
  • Телиш/Плевен
Най- после купих тедитата.искат ли всички опаковки??
На някои са им искали всички, на други само една, на трети пък са искали само кодовете, а не опаковките. Абе навсякъде различно. Аз така и не можах да отлепя кодовете, та си седят по шишетата и ще видим как ще ми ги искат.

Да, днес теглят и пращат имейли, а утре публикуват (или поне досега беше така). А за кодовете - нищо не се знае, всичко е въпрос на късмет. Hug

# 2 123
  • София
Взех си днес 2 опаковки Ментина и една бира Бритос. Бирата не ми допадна много, ама важно е участието, има хубави награди Simple Smile
Стискам палци на всички да уцелят каквото искат  Sunglasses

# 2 124
Не си мисли така, аз бях с 2 и спечелих федербал, сега съм с 4 или 5, но ми дадоха капачки.

# 2 125
  • Телиш/Плевен
Не си мисли така, аз бях с 2 и спечелих федербал, сега съм с 4 или 5, но ми дадоха капачки.
Да, абсолютно вярно, аз федербала го спечелих с един-единствен регистриран код, а за второто теглене имах повече, но не спечелих нищо. Късмет си трябва. Пожелавам ти го! Hug Flowers Four Leaf Clover

# 2 126
Лале, благодаря за снимката. Няма начин да го сбъркам значи. Пък аз ги преглеждах толкова внимателно да не би да пропусна "информацията". hahaha В нашия град още не са заредили, ще чакам. Само дано не свърши играта, че сега е пълно с туикс, а аз ги купувах от съседен град. Joy
Веси, честито за наградата! Да си изкарате чудесно. bouquet
В нашето СВА имаше игра на бисквити Боровец, с награда кухненски робот. Пуснах 3 касови бележки, кутията беше почти празна и много се надявах, но не би. Tired
На СВА тегленето може би не е било само за конкретния магазин  и затова не си успяла да спечелиш newsm78

# 2 127
  • Сандански
 Peace

Последна редакция: вт, 25 апр 2017, 23:24 от Ivaylo77

# 2 128
Аз вчера получих SMS за награда - кафе за цяла година от вафли Троя и заявих данни за доставка, като ми казаха, че срокът за доставка е 60 работни дни. Имах 4 или 5 регистрации, направени още в началото на играта. Последните седмици въобще не бях купувала и регистрирала промоционални вафли. Даже мислех, че е свършила промоцията. Явно няма значение и не се отчита кога са правени регистрациите, т.е. скорошните нямат предимство.

Искам да попитам, за активността на Биотен със скреч карти - знаете ли има ли конкретни участващи продукти? На картончетата е посочено, че не участват кремовете за лице, т.е. всички останали продукти би трябвало да участват, но в магазина ми казаха, че участват само 2 крема за лице, като възможните награди са: крем за лице, маска за лице и лосион за тяло. Знаете ли подробности?

# 2 129
  • Под Слънцето
Ивайло, 9,90 са в Декатлон...

Ако искаш, като ти пращам книжките , ще ти купя раничка Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт