Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 61 - април 2017

• 146 401
  • 2 463
  •   1
Отговори
# 2 145
  • София
Една дама ми писа вече за стикитата, има и една резерва. И вас ще ви запиша, ако случайно другите се откажат.

СТИКИТАТА СА ОБЕЩАНИ! Hug

# 2 146
  • София
 Hug
Една дама ми писа вече за стикитата, има и една резерва. И вас ще ви запиша, ако случайно другите се откажат.

СТИКИТАТА СА ОБЕЩАНИ!
Hug

# 2 147
Днес получихме новия пакет от ГФК Домакински панел. Споменава се вече, че и тук при получаване на награда със стойност над 30 лв, трябва да се декларира следващата година с данъчна декларация. Но не е описано кои са над 30 лв. С получаването на наградата, ще има и служебна бележка с данните.
А не е описано, за тези които вече са получили нещо от началото на тази година /такива сме ние/. Дали трябва да го декларираме - не се знае, но нямаме такава служебна бележка за получения продукт.

# 2 148
Днес получихме новия пакет от ГФК Домакински панел. Споменава се вече, че и тук при получаване на награда със стойност над 30 лв, трябва да се декларира следващата година с данъчна декларация. Но не е описано кои са над 30 лв. С получаването на наградата, ще има и служебна бележка с данните.
А не е описано, за тези които вече са получили нещо от началото на тази година /такива сме ние/. Дали трябва да го декларираме - не се знае, но нямаме такава служебна бележка за получения продукт.

Ако не е тайна- каква награда получихте от тях? Simple Smile

# 2 149

Ако не е тайна- каква награда получихте от тях? Simple Smile

Ами то наградата всеки сам си я избира от каталога, спрямо колкото точки имате.
В нашия случай - акумулаторен винтоверт.

# 2 150
  • при късмета
Имам 4 капачки за значки, ако някой ги иска да пише.
Никой ли няма да се похвали с вест от Бритос?

# 2 151
Благодаря на всички отзовали се за значките, TopsyG обеща да ми изпрати значките. Огромно благодаря.  bouquet

# 2 152
ама защо да се декларират и тези награди като те не са на хазартен / случаен принцип - трупаш точки и си заявяваш наградата!?

# 2 153
Те няма ли чак утре да информират?  Регистрирала съм цели два кода. Останалите няколко бутилки излежават в багажника на колата  Mr. Green Все нямам свободна ръка за тях вечер като се прибирам, а после не ми се слиза пак.

# 2 154
  • при късмета
Те няма ли чак утре да информират?  Регистрирала съм цели два кода. Останалите няколко бутилки излежават в багажника на колата  Mr. Green Все нямам свободна ръка за тях вечер като се прибирам, а после не ми се слиза пак.
На първото теглене си ги уведомиха печелившите във вторник, а ги обявиха на сайта в сряда

# 2 155
Имам мейл от Бритос - печеля чаши. Това е единствената награда,която не исках да спечеля  Crazy

# 2 156
  • Телиш/Плевен
На първото теглене си ги уведомиха печелившите във вторник, а ги обявиха на сайта в сряда
Тъкмо да кажа, че при второто теглене някои от печелившите писаха, че са получили имейл по нощите и ето, че май и сега така е станало. Laughing

Fancyy, честито, късмет си е (а и чашите са много хубави)! Hug

# 2 157
Fancyy, честито, късмет си е (а и чашите са много хубави)! Hug
Щях да се зарадвам повече на хамак  Laughing Наистина е късмет,защото регистрирах само един код!

# 2 158
АЗ нямам късмет с Бритос.  Cry 7 кода и нямам мейл. Мрън, мрън, мрън.

# 2 159
  • Под Слънцето
Рос, ще получим други награди с теб. Обезателно!  Трябва да има баланс Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт