Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 61 - април 2017

• 146 105
  • 2 463
  •   1
Отговори
# 2 310
И после ако искат кодовете да се дават при доставка?

# 2 311
  • Пловдив
Аз нито Куинс, нито Теди съм взимала. Не пия купешки сокове, имам блендер и си се занимавам вкъщи.. За сметка на това ям Ментина Joy Едното за сметка на другото.

# 2 312
Спечелих билети за концерта на  CC Catch, Sandra, Samantha Fox ..само, че били с лична среща с певиците..
Направо щях да припадна освен,че не говоря английски съм ужасно срамежлива  Mr. Green.
Дано не се сетят за мен утре на концерта.

# 2 313
  • София
Аз мога да се похваля със спечелени мокри кърпички.  hahaha Има игра във Фантастико при покупка на пелени пуфис ( нашите памперси, обичам игри с продукти, които купувам така или иначе Laughing)  търкаш картонче и можеш да спечелиш кърпички или играчка. Въпреки че го пише в брошурата и са закачили 5 табелки, на касата въобще не знаеха за какво става въпрос. Играта е от вчера. Ходи да пита и ми дадоха, та спечелих кърпички и чак тогава започнаха да раздават по касите.  ooooh!

Взех 4 пакета либрес вече съм с общо 80 точки и приключвам - искам раницата, чашата, тефтерчето и малкото портмоне.  Mr. Green

Ментина нямаше или поне не открих. Simple Smile

# 2 314
Момичета, извинявам се ако съм засегнала някоя от Вас относно круиза от Ментина HugСподелих само,че не съм запомнила датите за тегленето му,не точно че няма да се съберат кодовете или че не си заслужава. EmbarassedИзвинете ме много.(У нас също се хапват доста сладости,но ...)

# 2 315
  • при късмета
Никого не си засегнала, ама как де не си заслужава? За 30лв. да спечелиш круиз. За късметлията де, другите трупат само на килограми  hahaha

Чак сега направих бисквитената торта и отворих 3 вида Ментина да я украся. Отказах се да й направя и някаква шоколадова украса за играта на Своге. Иначе опаковка от млечен шоколад имам, че него го ям

# 2 316
Определено е така,аз затова сигурно няма да ги докарам до толкова ...
В нашето Ф.Ментината е все около левче,а и няма промоционални.
Донесоха ми само хавлиите от ММ,топката я няма,въпреки че я заявих в три последователни разговора с ММ...?
За съжаление нямам вече нищо друго спечелено да чакам.Надявам се др.седмица на Бритос(2кода Embarassed)и на Сникърс(1)

# 2 317
  • София
Идвам да споделя как си получих топката от M&M.
Понеже аз съм на работа, а половинът си е вкъщи, винаги давам домашния адрес. Днес, като получих смс от куриерите, звъннах на половинът да се разбере той с куриера. Отишъл куриерът, звъннал и МП отворил, но имаме куче хъски (по принцип са 2, но едното сега е "ваканция" и не е при нас), което се показало и то на вратата. Куриерът хукнал да бяга с наградата и викнал "Господине, тръгвам си!". Половинът пък му викнал да изчака, прибвал кучо (който иска да се радва, нито хапе, нито лае, само ходи да се гали) и изнесъл бележката, куриерът я грабнал, метнал му пакета и избягал по стълбите. Дори не се е подписвал някъде, че е получил нещо.
Разбирам, че явно човекът го е страх от кучета, но кучо дори не се е доближил до него, просто се е показал на вратата. Добре, че когато поръчвам кучешка храна, ни я носят DHL, които много се радват на кучовците. Поне до момента не сме попадали на куриер, който да иска да избяга заедно с пратката. #Crazy

# 2 318
 JoyСмея се с глас!

# 2 319

И аз! Joy  Вкъщи идваше една дама да засича водата и преди да влезе все казваше:"Госпожо, приберете си кучето!"(имам голям черен лабрадор любопитко!) и аз всеки път:" че той си е прибран, вкъщи си е!". Затварях го в една от стаите, а тя за отрицателно време отчиташе и изчезваше. Едва се сдържах да кажа, че и да отхапе кучо, пак има да остане, една пълничка такава беше. Simple Smile

По темата - пак съм в застой, късметЯт ми забегна нейде! Simple Smile

# 2 320
  • София
Много ме  страх от кучета, сигурно и аз щях да се разбягам...  Joy

# 2 321
# 2 322
Не,Лабрекс ме довърши Joyне мога да пиша от смях Joy

# 2 323
  • Пловдив
Хахаха, и аз имам куче, но предварително я прибирам, когато имаме гости. Зла е Twisted Evil Иначе аз пък да не видя куче, само ходя да ги галя и да им говоря Mr. Green

# 2 324
  • Телиш/Плевен
Коте, Лабрекс Joy Joy Joy

На Ментина играя за хавлия или колонка, а за круиз със сигурност няма да събера кодове, така че съм спокойна. Mr. Green Аз изпитвам ужас от вода и такова пътуване не е за мен, а ММ като види дестинациите и ще полудее (най-омразните му държави Mr. Green).

На Либрес ще играя за някоя от малките награди, но още не съм решила за коя. Thinking И превръзки още не съм открила други, но и не смятам да се запасявам, като намеря, че от няколко месеца се каня да пробвам един друг метод. И досега четох една тема, та май се наканих вече.

На Бритос вече сме с доста кодове (благодарение на ММ) и само федербал засега, но продължаваме и каквото стане.

Куинс купувам от време на време и давам кодовете на сестра ми, че и тя иска флашка. Ние с ММ вече имаме по една. Heart Eyes

Подобрих си „рекорда“ на драконовия билет - спечелих девет лева. Joy

Общи условия

Активация на акаунт