Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 36 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 89 211
  • 729
  •   1
Отговори
# 120
от двулевовите /онези в шарените кутийки?/ бях купила лилав, защото ми трябваше кутийката, но все пак го пробвах и на лице - усещането беше все едно мажа течна пластмаса
кутийката ми свърши работа  Laughing

# 121
Благодаря ви за отговорите!  Hug
Кремовете на Арома ползва майка ми,доволна е от този с Роза,но тя е с доста суха,зряла кожа...

# 122
  • София
Но като цяло още не съм открила „моя“ си крем, търся си хубав хидратантен, който да не е силно парфюмиран и да е максимално прост като съдържание. Последно гледах двулевовите кремчета на Арома, но нещо не ми вдъхват доверие. Някой ползвал ли е нещо от тях?
Nivea care, около 5-6 лв.-овлажнява, без да оставя мазен филм, ползвам за лице и тяло.

# 123
  • Бургас
И аз харесвам Nivea Care,на втора кутийка съм.Вълшебно кремче,много го обичам.В темата за евтина козметика и други дами го похвалиха.Харесвам много и Билка,Биотен,Микса и кремовете на Ейвън,които не са дрогерийни,но все пак да ги похваля.

# 124
Благодаря ви за отговорите!  Hug
Кремовете на Арома ползва майка ми,доволна е от този с Роза,но тя е с доста суха,зряла кожа...

аз ползвах този в зелената кутийка - с макадамия , много беше хвален тук, много ми хареса и сега ползвам този в златната с арган , мазни и после попиват, харесват ми , дори се чудех, за този комплект за зряла кожа - крем и  арганово масло  в шишенце, едно момиче го похвали, че става и за по-млада кожа, някой ползвал ли е

# 125
Препоръчвам ви кремовете на Биотен. Също на Балеа един, който беше със зелена ябълка на кутийката, но май смениха опаковката. Мисля, че е този.

# 126
  • СОФИЯ
момичета,отзиви за мицеларната вода или тоалетното мляко на alverde ?дали премахват достатъчно добре грим?

# 127
И аз се включвам с въпрос за почистващ продукт за грим, по-конкретно за очи. Ако сте доволни от някое двуфазно олио споделете. С тоалетните млека не се разбираме, мицеларните води не ми влияят добре, изсущаващо и лепкаво ми е. До сега използвах двуфазния лосион на Буржоа. Като цяло ставаше, но не бих го купила отново. Не слагам тежък грим. Само спирала, която не е водоустойчива и рядко молив или очна линия.
Разглеждах и други марки подобни продукти, но се колебая, понеже са много.
Ако някой може да даде препоръка ще съм благодарна  bouquet

Последна редакция: пт, 07 апр 2017, 13:35 от onestep_ahead

# 128
водата на алверде не сваля добре грим и ако е суха кожата, може да дойде пресушаваща
като тоник за моята смесена кожа е добра
тоалетното мляко съм имала, но не помня защо не ми хареса и не го използвах до край

# 129
Аз имах тоалетно мляко на Алверде, добре махаше грима, но като че ли ми щипеше леко на очите. Предпочитам тоалетното мляко на Балеа.  Peace

# 130

Момичета, възможно ли е след 4 пъти използване, количество като грахово зрънце, да свърши този коректор???

# 131
  • София
И аз се включвам с въпрос за почистващ продукт за грим, по-конкретно за очи. Ако сте доволни от някое двуфазно олио споделете. С тоалетните млека не се разбираме, мицеларните води не ми влияят добре, изсущаващо и лепкаво ми е. До сега използвах двуфазния лосион на Буржоа. Като цяло ставаше, но не бих го купила отново. Не слагам тежък грим. Само спирала, която не е водоустойчива и рядко молив или очна линия.
Аз съм ползвала двуфазните демакианти на Нивеа и на Микса и двата ми харесаха. Виждала съм подобен продукт и на Балеа, но не съм го пробвала.

# 132
Минавам да измрънкам, че се изринах от този бебешки душ гел шампоан на Алверде:
Скрит текст:
Специално го взех, че ми е чувствителна кожата, а то.... Confused

# 133
  • на последния етаж
Препоръчвам дегримьора на Фитокод и мицеларния гел на Лореал.

# 134

Момичета, възможно ли е след 4 пъти използване, количество като грахово зрънце, да свърши този коректор???

Не е възможно от 4 пъти използване да свърши /то зависи все пак и какво количество използваш/.  Аз привършвам вече трета опаковка от този коректор и с всяка от трите опаковки по отделно съм изкарала по около месец и то при всекидневно ползване  Peace

Последна редакция: пт, 07 апр 2017, 14:55 от nadia_al

Общи условия

Активация на акаунт