Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 36 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 89 155
  • 729
  •   1
Отговори
# 105
Хич не съм по пудрите, но да си имам! Blush Laughing

# 106
  • Бургас
Ти май беше със суха кожа.Тази на Катрис поне няма да ти пресушава кожата,на мен ми беше слаба откъм матиране.Преди ползвах много пудри,но повече ми харесва с лек фон дьо тен.Ще пробвам новото фон дьо тенче на Мейбълин,което си взех днес. Не обичам гъбички,харесвам с помпичка.Но пък цената му в момента е повече от добра,а и постоянно го хвалят по ревюта и клипчета.

# 107
Аз така и не си взех ФДТ на Катрис този HD, дали да не си взема него вместо пак Fit me

# 108
А някой знае ли кога ще дойде в България fit me,но в стъкленото бурканче? Страшно го хвалят в youtube,както и на Лореал 24 matte,но в плоската тубичка? Тук все са различни .. Tired

# 109
А някой знае ли кога ще дойде в България fit me,но в стъкленото бурканче? Страшно го хвалят в youtube,както и на Лореал 24 matte,но в плоската тубичка? Тук все са различни .. Tired

Loreal няма да стане в плоска тубичка, тя се произвежда само в Америка ( по информация от миналата година, може и да иам новости). А Fit me в прозрачно шише се смени с тубичка заради липсата на помпичка в стъклената опаковка. Би трябвало формулите да са еднакви.

Не знам при вас как е но Fit me ми изсушава адски много. След 8часово носене се беля на малки люспички и трябва на следващия ден да редувам с хидратиращ фдт. .Loreal Infallible си мислех че го прави, но уви сравнен с Fit me си е страхотен.

# 110
  • Бургас
Аз така и не си взех ФДТ на Катрис този HD, дали да не си взема него вместо пак Fit me
Аз бях много доволна от Nude Ilusion на Катрис.Много беше хубав и ми пасваше идеално,но беше леко сух.Този HD не съм го ползвала,видях,че хвалят Мейбълин и го взех.Дано ми пасне.

Последна редакция: пт, 07 апр 2017, 17:02 от mariqivanova799

# 111
  • София
Мен ме е яд,че не внасят у нас от светлите тонове на така хваления Loreal True Match.Само по интернет мога да се сдобия с него. Crossing Arms

# 112
Формулата на Fit me matt and poreless е еднаква, само опаковката в Европа и Америка е различна. А другият вид Fit me за нормална към суха кожа надали ще го внесат скоро тук, защото още го няма в Англия и другите европейски държави. Но пък може скоро да докарат на Лореал Total coverage, защото вече докараха Cushion в България, а този Total coverage излезе наскоро в Англия.

Относно беленето на кожата - аз съм с мазна кожа, на мен след 6 часа ми е омазнен и този ФДТ.  Laughing За хора с по-суха кожа може би е уместно да го смесят с някой по-мазен ФДТ като Healthy mix или Wake me up, така би станала някаква по-хидратираща комбинация. Както и не е лошо да се ползва добра база под ФДТ-на.  Peace

# 113
Аз бях много доволна от Nude Ilusion на Катрис.Много беше хубав и ми пасваше идеално,но беше леко сух.Този HD не съм го ползвала,видях,че хвалят Мейбълин и го взех.Дано ми падне.
Гледала съм много ревюта с него,уж е хубав ,матира и той, покривен.ето днес имам някоя пъпка ,а Fit me не може изобщо да покрие и се почва коректори глупости, сутрин в 5 дълеч не ми се прави това

# 114
  • Варна

Loreal няма да стане в плоска тубичка, тя се произвежда само в Америка ( по информация от миналата година, може и да иам новости). А Fit me в прозрачно шише се смени с тубичка заради липсата на помпичка в стъклената опаковка. Би трябвало формулите да са еднакви.

Не знам при вас как е но Fit me ми изсушава адски много. След 8часово носене се беля на малки люспички и трябва на следващия ден да редувам с хидратиращ фдт. .Loreal Infallible си мислех че го прави, но уви сравнен с Fit me си е страхотен.

Ако става дума за този на Лореал, аз го бях купила от Лили миналата година (и го размених, розовееше ми) и си беше в тубичка.
Скрит текст:

Fit Me и на мен не ми държи матиращия ефект, по обяд съм лъснала по челото и около носа. Моята кожа е смесена, по бузите още си имам леко сухи участъци, където ФДТ ми пресушава леко, но там слагам малко арганово олио преди нанасяне на ФДТ и сякаш е по-добре.

# 115
Момичета,ако търсите матиращ фон дьо тен,по мое мнение най-добре се държи Колорстей на Ревлон. Отгоре с матиращата пудра на Есенс,не лъсвам по 7-8 часа. Сега съм с един на Манхатън,не е лош,но лъсвам много бързо. Аз имам смесена кожа,доста се омазнява в т-зоната,лично за себе си реших,че като свърши този на Манхатън взимам пак Ревлон и никакви експерименти повече Peace

# 116
За студените дни е добре, но за лятото няма да се справя с матирането.
Ревлона е един път,но ми правеше ужасни пъпки

# 117
Момичета,има ли доволни от кремовете за лице на Балеа или Алверде,със суха кожа съм?  Rolling Eyes

# 118
тези с уреа на балеа са ми любими

# 119
  • offshore & overseas
Кремовете на Балеа са ок, поне тези, които съм пробвала, по нищо не отстъпват на останалите „дрогерийни“ марки, но не са и нещо „уао“.

В момента използвам 3 балейски: околоочен с q10, от който съм доволна, bb крем, който ухае приятно, но е малко по-тъмен от нужното и покритието му е слабо, както и нощния с уреа, който е добър, но определено запушва порите (и провокира образуването на пъпки), затова го използвам рядко, все пак кожата ми не е чак толкова суха.

Но като цяло още не съм открила „моя“ си крем, търся си хубав хидратантен, който да не е силно парфюмиран и да е максимално прост като съдържание. Последно гледах двулевовите кремчета на Арома, но нещо не ми вдъхват доверие. Някой ползвал ли е нещо от тях?

Общи условия

Активация на акаунт