Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 36 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 89 151
  • 729
  •   1
Отговори
# 90
Да, намалени са и Hydra Extreme на 4,69 ако не се лъжа.

# 91
  • Чукарландия
Аз пък харесвам душ геловете Балеа, при мен няма изсушаване и побеляване, страхотна пяна и аромат.  Heart Eyes В момента ползвам този:
Скрит текст:

Да, точно за лосиона за тяло на Sweet Wonderland говорех. В туба. Не се сещах за името.  Mr. Green

# 92
  • София
Много съм доволна от ФДТ на  S-he m - silk matte makeup. Покривен, матиращ, равномерно се разнася. Нямам дискомфорт на кожата от него.

# 93
  • София
Аз пък харесвам душ геловете Балеа, при мен няма изсушаване и побеляване, страхотна пяна и аромат.  Heart Eyes В момента ползвам този:
Скрит текст:

Да, точно за лосиона за тяло на Sweet Wonderland говорех. В туба. Не се сещах за името.  Mr. Green

Мисля да си взема и лосиона от серията тези дни.  Wink

# 94
  • offshore & overseas
Изпуснах ви края съвсем. ooooh!

Все пак да отбележа, че и аз се снабдих с мицеларния гел на Лореал. Кой знае защо, бях останала с впечатлението, че е за цялото лице, пък той бил само за около очите.

За себе си установих, че преди почистване с него, трябва да си свалям лещите, защото иначе... става мътна и кървава (моите лещи са такива, с които може да се спи, затова невинаги ги свалям преди почистване на грима).

Имаше и друго, но забравих. Embarassed

# 95
  • Вестерос
Видях, че обсъждате Аурата, аз бях писала, че си взех единия хайлайтър и много хубав цвят е, лесно се разнася, но минусът му е , че на моето лице бързо изчезва, докато ружовете на есенс са ми бетон. Друго на Аура нямам, не ми се рискува сякаш  Thinking

# 96
Момичета,
Доволни ли сте от червилата Only The One  Римел?  Изсушават ли устните и как са като трайност?

# 97
Аз пък харесвам душ геловете Балеа, при мен няма изсушаване и побеляване, страхотна пяна и аромат.  Heart Eyes В момента ползвам този:
Скрит текст:
И аз ползвам същия и ми харесва.  Peace Не е нещо уау де и все пак доста приличен за цената си, не изсушава при мен, приятен лек аромат, леко кремообразен.  Peace

# 98
от ФБ:

Цитат
лимитирана серия на essence “little beauty angels colour correcting” е налична в следните козметични магазини:
- бул. „Братя Бъкстон“ 28, 1618 София
- бул. „Александър Стамболийски“ 42, 1000 София
- ул. „Христо Силянов“ 63, 1220 София
- бул. „Липник“ 121, 7005 Русе

Скрит текст:

Цитат
лимитирана серия на essence "blossom dreams" е налична в следните козметични магазини:
- София, бул. България 102. Bulgaria Mall, Debenhams
- ул. „Христо Силянов“ 63, 1220 София
- ул. „Борово“ 12, 1680 София

Скрит текст:

# 99
Това е като подигравка Simple Smile не стига, че продуктите не са за без пари, марката е Essence, ами ако ги искаме трябва да хваштаме и GPS-а. Shocked

# 100
Да ,само София Crossing Arms дискриминация

# 101
  • Вестерос
Е как може в Русе, а не във Варна  Crossing Arms

# 102
  • Бургас
Аз днес си взех много неща на Есенс.Имаше останали бройки от серията me and my umbrella,купих ружа и два лака.Ако някоя дама от Бургас ги издирва-има ги в МОЛ Галерия,на най-долния рафт на стелажа са и са останали бройки от няколко лимитки.Има и от Winter glow серията.

Взех си и така харесаната от мен my must haves palette.Тя направо си излиза скъпа като за Есенс,но е готина.Изглежда стабилна,предвид коментарите от миналата тема,че на опаковките им се чупят капачетата.Някой беше писал,че сенките са малки-за мен са огромни,дори само четирите цвята,които си харесах да ползвам,пак ще ми стигнат за доста време.Нищо не съм пробвала,тези дни ще видя.

Взех и розовата спирала на Есенс,ще я пробвам и нея.Отворих я,но не съм ползвала такава извита четка.

Ако някой харесва колекцията Гейша на Аура-всичко е на разпродажба,нещата са намалени.Аз взех само едно червило,защото ружове и пудра си взех на редовни цени.

И фон дьо тена на Мейбълин взех,то почти нямаше бройки,но като по чудо имаше един светъл,цвят порцелан.Малко по-тъмните тонове обаче оранжавеят,най-светлият ще ми е най-добре.

И мицеларна вода на Гарние взех и цял ден се ядосвах с нея,защото пускаше по малко количество първо в торбата,после в дамската ми чанта. #2gunfire

# 103
Взех и розовата спирала на Есенс,ще я пробвам и нея.Отворих я,но не съм ползвала такава извита четка.
Тази ли розова? Моята не е с извита четка Rolling Eyes обаче от едната страна е като подстригана. Да се допълня за нея - спиралата си е като за 6 лв.  Confused
Взех си тази пудра на Катрис http://www.catrice.eu/bg/lice/pudra/detaili/catrice-cosmetics/he … g-powder-010.html
Имаше още един вид петниста, ето тази http://irecommend.ru/sites/default/files/product-images/36505/2230710a3e.png , но прочетох на първата healthy look и реших, че здравият вид ми е по-нужен Laughing А всъщност търсех тази http://beautyshop.bg/userfiles/productlargeimages/product_24630.jpg  ooooh!

# 104
  • Бургас
Бижу,аз набързо я погледнах и ми се видя извита.Май както ти казваш е просто подстригана.Но не съм имала до сега подобна четка.Странна е.Аз и не очаквам от нея чудеса,просто ми стана интересна от един клип в youtube.

Тази пудра,която си взела изглежда много добре.Прилича ми на нова версия на тази,която си търсила.Имах я преди(старият вариант),не беше лоша.

Общи условия

Активация на акаунт