Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 36 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 89 135
  • 729
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Да попитам ползващите спиралата на Аура-Shape it up, като изсъхне туша, миглите втвърдяват ли се или стоят меки?

Сравнително меки са, не съм напластявака много.  Peace

# 76
  • София
Ехх жалко, мразя да стоят меки, а и не могат да се извиват после. Tired

# 77
  • Варна
Ехх жалко, мразя да стоят меки, а и не могат да се извиват после. Tired

Да ги извиваш как, с четката за спирала или с извивачка? Защото аз докато слагам спирала те си се вдигат доста нагоре. Според мен ефектът е някъде по средата, нито прекалено меки, нито много твърди (аз пък не харесвам твърди мигли).
Мисля, че LieToMe беше хвалила спиралата, може би тя ще ти обясни по-добре  Thinking

# 78
  • София
Моите мигли само със спирала не се извиват, извивачка преди туша не ми върши работа, клюмват. Затова ги извивам, след като изсъхне спиралата, но ако са меки не се получават добре нещата, пък и се рони. Tired

# 79
  • Бургас/Пз
Много ми е трудно на светлината в магазините да преценям цвета на пудрите и изобщо всичко от този вид. Вчера я гледах прахообразната на Аура и не можах да реша кой е моя цвят. Сега пък като ви чета и май ще взема да пробвам другата  newsm78 Голямо чудене, то не че е много скъпа , ама много мразя да трупам непотребни неща. А и това ревю в което я сравняват с шанелската, малко ме обърка. https://ineedmoneyforchanel.wordpress.com/2017/04/03/chanel-poud … 1%83%d0%b4%d1%80/

# 80
  • Варна
Може да е до човек, но аз Аира няма да сложа повече по лицето си.
Лимитки на Есенс все още няма никъде, но в сайта цели 3 са обявили, че една даже е в хисторито. В магазините нищо.

# 81
  • Чукарландия
Б bouquet

В ДМ загледах лимитки на лосиони за тяло, подобен на този и да се питам що не си взех?!? Rolling Eyes
В туби по 200 мл. Някой ползвал ли ги е, какви са като консистенция? Дали попиват бързо, леки ли са? Hug

Да не би да са заредили новите лимитирани лосиони - Tropic fun, Bahamas dream? Аз не съм ги виждала още, но от седмица не съм ходила в ДМ. Иначе по принцип тези лосиончета са с по-скоро водниста консистенция и са леки, нямат кой знае какви хидратиращи качества. Не мога да устоя на повечето от тях и затова съм наредила доста  вкъщи  Laughing

И аз съм на това мнение. Като водица са, но който не е с много суха кожа стават и за лятото в жегите са ок. Главно заради ароматите ги купувам, не съм фенка на ефекта от тях.

Благодаря, Момичета! bouquet

Точно такива си търся за лятото, леки, немазни. Кожата ми е нормална и ако са с по-гъста консистенция, не ми попиват и ми тежнеят. Peace

ani_d не мисля, че има място за сравнение на прахообразната Аура с тази на Шанел. Hug

# 82
След душ геловете на Балея кожата ми стова бяла и твърда. Grinning Определено предпочитам Ив Роше, Котидж или Нивеа. На All nature също са много хубави и не изсушаващи.

За спиралите на Аура, не спича миглите и от там не се и рони. Миглите са леки лесни за извиване и разресване. Слагам по два-три пласта.

Прахообразна пудра, която мога да сравня с Шанел е тази на Боржуа - Flower perfection, тя е с цвят и е покривна до някаква степен, а за фиксираща бяла poudre universalle! Прекрасна за сухи и нормални кожи. Ама я има в ензо и парфимо само.

# 83
Записвам се при вас Simple Smile Последно от ДМ грабнах набързо двуфазния почистващ лосион на Нивеа и един доста приятен се оказа лак на Сали Хенсън, pink slip е цветът, баш като бял ми е, за първи път пробвам такъв и ми хареса определено. 

# 84
  • София
Аз пък харесвам душ геловете Балеа, при мен няма изсушаване и побеляване, страхотна пяна и аромат.  Heart Eyes В момента ползвам този:
Скрит текст:

# 85
Влязох днес в Лили за балсам за устни и с какво ли не излязох, предимно Maybelline добри намаления са направили, особено Fit me за 7 и нещо Laughing

# 86
7 и нещо Shocked до кога знаеш ли

# 87
  • София
7 и нещо Shocked до кога знаеш ли

7.99 до края на април.

# 88
Супер,значи ще се заредя с още един брой

# 89
  • Стара Загора
Fit me! е на цена 7,99 лв.  в Лили през целия април, а в Елитс е 7,69 лв. от 5 до 18 април (преди това беше пак на намалена цена - мисля че 8,20 лв.).

Общи условия

Активация на акаунт