Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 36 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 89 225
  • 729
  •   1
Отговори
# 345
  • Стара Загора
Да, говорим за Shine Killer. Аура нямат друга трансперантна прахообразна пудра. Peace

Днес се замъкнах до Елитис, понеже позната ми вкара мухата за rainbow highlighter-а на Есънс от новата лимитка Blossom dreams и покрай него взех и четката.

Скрит текст:

Много е мекичка, но не знам защо са й направили такава форма, при положение че е за хайлайтър. Водят я дори за руж, а тя прилича на четка за контур. Crazy Изработката й обаче не е добра. И на трите налични имаше забележки. На едната точка от лепилото на свързващата метална част и стърчаха 2-3 косъма, отделно се вижда как са залепени и на места липсва лепило, космите не са равномерни. Та питайте ме защо я взех. Обаче ще пробвам как е за хайлайтър, мисля че ще е удобна и понеже е мекичка, не би трябвало да разпрашва. Бях озадачена като видях вчера колекцията в Елитис. Там много рядко зареждат нещо повече от редовния асортимент и все стоят стари продукти, но щанда беше горе долу в добро състояние и позареден.

Имаше 2 промоутърки в магазина - едната раздаваше брошури на Bioten и каза, че при закупен продукт на марката, получавате подарък - този лосион за тяло.
http://www.biotencosmetics.com/bg/body-care/body-lotions/repairi … ng-body-milk.aspx
А другата беше при новите шампоани на Шаума. Сега са на промоция пак и получавате талон, с който можете да спечелите кутия билков чай. Бяха свършили обаче малките опаковки от шампоаните, а още като ги пуснаха загледах този с меда и смокинята. Не ми се вземаше от 400 мл предвид наличностите у дома. Ще се радвам, ако някоя от вас вече е пробвала и се включи с отзив.

Скрит текст:

Имаше и нови шампоани на Garnier.

Скрит текст:

Искам да си взема някакъв серум, наскоро писах тук за този ми "проблем" и загледах на Bioten Genovate 35-45 дневния, но нещо в състава ме отказа. Засилих се и на гела с дюля, но като видях феноксиетанол и го оставих. Не знам защо започнах да полудявам и аз на тази тема.
http://www.biotencosmetics.com/bg/face-care/genovate/intense-ant … rating-serum.aspx

Бях в Лили преди това за интимен гел. Видях зареден нов на Lirene (2 вида), но и в него имаше от въпросната съставка феноксиетанол, затова го оставих. Изчетох съставите на половината и нищо не купих накрая. hahaha Но си заплюх този на Bio Pha, който е с 94 % натурален. На Lycia също не звучеше зле сякаш. newsm78

Последния път като ходих, преди касата видях два "детски" балсама с прополис и пчеличка на опаковките. Имаше стик и кутийка. Не помня точно марката, но бяха немски и мисля че пишеше Be happy на тях. Да ме пита човек защо не ги щракнах. Някой с отзиви? Blush

https://www.pegam-aetherische-oele.com/lippenpflege/propolis-lip … d2b121950f24c7273

Тези неща за вежди на Мейбълин вероятно не са нови, но аз сега ги откривам. Сякаш нищо не съм срещала за тях като отзиви сред блогърките. Thinking

Скрит текст:

# 346
Мацки,търся течен коректор в зелено.Може ли да
ме насочите?Харесах си на никс,но няма откъде да го закупя..

# 347
  • Пловдив
Момичета, балсамчето за устни Кармакс от къде може да се купи- DM или Лили?

# 348
Тези неща за вежди на Мейбълин вероятно не са нови, но аз сега ги откривам. Сякаш нищо не съм срещала за тях като отзиви сред блогърките. Thinking

Скрит текст:
Писала съм за нещото, което е най-горе в ляво. В капачката е пигмент, накрайникът е гъбичка. Другото е писец, който се показва с отвъртане. Добре рисуват веждите и двете неща, но тънкото се чупи лесно и затова трябва да се показва много по малко и да имаш някак лека ръка, освен това тънкото нещо мирише у-жас-но! На нещо като сурова риба.  Sick
Скрит текст:

# 349
  • София
Относно новите шампоани на Шаума, взех си този с мед и съм доволна. Косата ми издържа до 3 дни без къпане, а на 4тия мога да мина и с малко сух шампоан отгоре.

# 350
  • София
С нищо не ме впечатляват новите серии на Катрис и Есенс. Аз ли нещо се "развалих"?!  Joy

# 351
А с мазна коса ли си по принцип ?

# 352
  • София

Не ми е мазна косата, но с някои шампоани се е омазнявала и на втория ден.

# 353
  • Варна
Тая лимитка на Есенс не са я докарали до Варна. Бяха си заплюла хайлайтъра и пигментите за нокти и греда.
Взех си наново спирала на Римел Volume Shake. Слепва леко миглите, обемът не е УОУ, но миглите ми са по-дълги от другата ми спирала на Rimmel Rockin Curves.  Crazy . Oбикновена спирала е...
Взех си и Color Tatto лилави сенки на цена от 3лв и нещо но са ми лекички.

Не знам защо, но почвам да не харесвам толкова много контурирането на лицето. Последните пъти при гримиране ми се струваше, че съм с прекалено много грим ( по начало имаше само коректор, телесен цвят сенки, тънка очна линия, вежди и хайлайтър )

# 354

Кажи ми кой точно е шампоана ? newsm78

# 355
  • Стара Загора

Кажи ми кой точно е шампоана ? newsm78

Виж поста ми в началото на страницата. Качила съм снимка.

Благодаря ви много за отзивите. Hug

# 356
Не знам защо, но почвам да не харесвам толкова много контурирането на лицето. Последните пъти при гримиране ми се струваше, че съм с прекалено много грим ( по начало имаше само коректор, телесен цвят сенки, тънка очна линия, вежди и хайлайтър )
Защото имаш нюх и си предусетила новите тенденции в грима. Та според тях контурирането вече не е на мода.  Grinning

# 357
  • Вестерос
Дали и във варненските елитиси ще има на Ессенс новите  Blush?

# 358
  • Бургас
С нищо не ме впечатляват новите серии на Катрис и Есенс. Аз ли нещо се "развалих"?!  Joy
Не си се развалила.Аз взех само четката за хайлайтър на Катрис,защото е много сладка.Сенките са непигметирани,ружът не ми хареса,а червилата не са цветовете,които бих носила.Кутийките на сенките са красиви,но 10 лв за кутийка...
На Есенс има някаква колекция със сърчица из Бургас и нещо не ми допадна.
Само от новите им продукти,напълно неочаквано за мен,харесах спиралата Volume Stylist на Есенс,розовата.Има и лилава,но е много суха като консистенция.

За контурирането-за мен е красиво само на изкуствена светлина.През деня е леееко неестествено.Ако е добре направено и е съвсем леко за през деня става,но пак е много претрупано.

# 359
Днес се замъкнах до Елитис, понеже позната ми вкара мухата за rainbow highlighter-а на Есънс от новата лимитка Blossom dreams и покрай него взех и четката.

Скрит текст:

Много е мекичка, но не знам защо са й направили такава форма, при положение че е за хайлайтър. Водят я дори за руж, а тя прилича на четка за контур. Crazy Изработката й обаче не е добра. И на трите налични имаше забележки.

четката от лимитката на катрис е същата работа  Crossing Arms

Скрит текст:

ЧЕТКА ЗА ХАЙЛАЙТЕР
Дизайнерската четка с много фини и гъсти косъмчета е идеална за нанасяне и преливане на прахообразни текстури. Ергономичната форма на четката я прави удобна за използване, докато извитата форма на косъмчетата перфектно нанася хайлайтер перлите за лице. Четката за хайлайтер се адаптира към формата на лицето, като равномерно разнася хайлайтера.

пипнах я през опаковката, стори ми се много мека, голяма и изобщо неподходяща за хайлайтване, по-скоро е за контуриране
нищо не харесах от колекцията

Общи условия

Активация на акаунт