Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 36 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 89 209
  • 729
  •   1
Отговори
# 375
  • Стара Загора
...

Момичета,някакви мнения за тези спирали?
Дали ги има в ДМ?

Имам тази спирала и не съм доволна. Отворът не отнема излишното количество спирала и върху четката остава доста продукт. Иначе и двете спирали, които си показала, се предлагат в ДМ.

Вчера пазарувах в ДМ декоративна козметика за над 20 лв. и първоначално ми дадоха мини мицеларна вода на Лореал като подарък, но аз исках несесер и казах, че не желая продуктите, но касиерката измъкна от някъде уж последния останал несесер Grinning Знаех си, че много бързо ще свършат...

# 376
Някой си беше купил разклащащата се спирала на Римел, да питам как се държи и имате ли впечатления след известно време ползване?
И да питам, всички кърпички за сваляне на грим ли миришат гадно? Привършвам едни на Балеа, сега отворих други някакви и те миришат по същия начин ужасно, даже еднакво миришат.

# 377
Като че ли повечето разгримиращи кърпички, които съм ползваля, миришат неприятно. Преди време имах едни на Nature of Agiva с роза и те миришеха приятно. Но това е специфичен аромат и не на всеки може да допадне.  Peace

# 378
  • Бургас
Бижу,аз имах кърпички с мицеларна вода на Балеа и миришеха хубаво.

Искам да попитам и тук- има ли доволни от Хербал Тайм готовата къна?
И има ли от онези боядисващи балсами на Леганца в Лили,че Елитис ми е далеч.

# 379
  • София
Кърпичките на Гарниер в зелена опаковка с грозде,от серията Essentials,миришат страхотно.

# 380
  • София
Подкрепям за зелените кърпички на Гарние.
Леганзата май не я продават в Лили, поне в това до нас.

# 381
Кърпичките на Гарниер в зелена опаковка с грозде,от серията Essentials,миришат страхотно.
Мерси. Ще си взема, че от онази химична миризма направо ми се гади.
Моите са тези и макар различни марки, миришат еднакво.   
Всъщност, аз предпочитам почти да нямат аромат или да са с много фин на чисто, защото и силно ароматизираните ме дразнят много.                                                                                                                                                                                                                                             

# 382
  • София
Да,и на мен не ми харесва как миришат повечето,все пак за лице се използват.Но аромата на тези на Гарниер е направо  Heart Eyes

# 383
  • Бургас
Хм,на мен точно тези на Балеа ми харесваха.Като ходя пак до ДМ за храна на морските свинчета ще си взема пак.Много бяха евтини и изобщо не щипят на очите.

# 384
Аз днес тук блиц интервю ще проведа Blush понеже се отправям след малко към ДМ, та затова. Laughing
Интимен гел да ми препоръчате, искам да сменя вече Ейвънския, че ми омръзна.

# 385
Бижу,на мен ми харесва този на Билка

Мирише ми на сладка дъвка  Heart Eyes

# 386
Аз днес тук блиц интервю ще проведа Blush понеже се отправям след малко към ДМ, та затова. Laughing
Интимен гел да ми препоръчате, искам да сменя вече Ейвънския, че ми омръзна.
Лактацид 400мл е намален в момента е ДМ. На мен много ми харесва/ както и Себамед и Фитокод, но те са с двойни цени/

# 387
  • на последния етаж
Моите любими са Фитокод и Себамед.

# 388
  • Бургас
Тъкмо в другата тема похвалих един интимен гел на Venus.Много е нежен,пише,че е подходящ дори за деца.Два три лева струва,но е от Лили.Не знам дали го има и в ДМ,рядко ходя там.

# 389
Продават ли Себамед и Фитокод в ДМ? Ползвам от известно време кремове за лице на Фитокод (по препоръка на блога Инфармация) и съм очарована. Бих си взела и друг продукт.

Общи условия

Активация на акаунт