Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 36 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 89 035
  • 729
  •   1
Отговори
# 705
Виждали ли сте професионалните серии за коса на Лореал в лили/ дм?

виждала съм в аптека медея

Аз съм виждала и в Ремедиум. В ДМ и Лили ги няма.

Благодаря ви, исках да изпозлвам новата карта от Лили, но явно ще е за по-натам. bouquet

# 706
Не знаех Blush ефектът същият ли е като на килъра?

За мен не  Confused Усещането не е същото, но пък си матира. Сега вече е по-топло и ще мога да дам по-адекватно мнение, надявам се  Laughing

Някой ползвал ли е Eveline Eyelash Growth Activator Concentrated Serum 3 in 1 Advance Volumiere?

Аз го нося като основа под спиралата. Помага за по-лесното подреждане на миглите ми, но ефект по отношение на грижата не съм забелязала  Thinking

# 707
В Лили или Дм предлагат ли кутийка за съхранение за четката за зъби? Виждала съм травел бутилчици, но за това не съм сигурна.

да, но на мен ми се виждат скъпи и се чупят лесно при изпускане, за това купувам от магазин за левче
последно от такъв магазин взех кутийка, в която можеш да сложиш и пастата, и четката

# 708
Благодаря. Аз видях някаква някъде за 7 лева и си викам златна да не е тази пластмаса  Laughing Stop

# 709
  • София
В Лили или Дм предлагат ли кутийка за съхранение за четката за зъби? Виждала съм травел бутилчици, но за това не съм сигурна.

Мен ме интересуват кутийки за накрайници за ел. четки дали имат ?

# 710
Търся си шампоан спешно от Дм (иска ми се да е от там харесва ми почти всичко което купуивам от там ) Против пърхот. Някой да е доволен от нещо?

# 711
  • offshore & overseas
Търся си шампоан спешно от Дм (иска ми се да е от там харесва ми почти всичко което купуивам от там ) Против пърхот. Някой да е доволен от нещо?
Скоро похвалиха шампоаните Здраве на Арома.

# 712
В Елитис има , два броя за левче. Пластмасови са, подменям периодично,но пък за цената си са идеални. Peace

# 713
  • София
Албена, аз ползвам само на Здраве /сега е намален в лили/. Много съм доволна  Peace. Като го сменя с друг веднага ми излиза пърхут, независимо с какъв.

# 714
А каква е цената на това нещо? И може ли да се носи само то, без добавки (на фдт, бб крем и пр.)? Примерно ако се нанесе в/у дневната грижа (крем, серум...)? Или няма да е удачно?

Беше 11-12 лева, поръчвах го от сайт, но и в магазините трябва да  е около тази цена.
Ако не се търси изравняване на тена, не виждам проблем да се носи самостоятелно.

# 715
Минавам да похваля CC крема на Bourjois, вчера си го взех намален от ДМ (13-14 лв май беше). Най-сетне да намеря СС крем, който не омазнява и без това мазната ми кожа и да е достатъчно светъл за призраци като мене. Grinning

# 716
Благодаря момичета но аз търся нещо малко по-натурално като продукт (шампоан) .

# 717
Харесвам и ползвам понякога шампоаните на Alkmene. Има ги в ДМ.

# 718
  • offshore & overseas
Скрит текст:
А каква е цената на това нещо? И може ли да се носи само то, без добавки (на фдт, бб крем и пр.)? Примерно ако се нанесе в/у дневната грижа (крем, серум...)? Или няма да е удачно?

Беше 11-12 лева, поръчвах го от сайт, но и в магазините трябва да  е около тази цена.
Ако не се търси изравняване на тена, не виждам проблем да се носи самостоятелно.
Много благодаря! bouquet

Скрит текст:
Харесвам и ползвам понякога шампоаните на Alkmene. Има ги в ДМ.
Ммм, щом ги има в ДМ, и аз ще купя за проба. Само дано да ги има и в нашия филиал, щото е малък и някои неща не откривам. Confused

# 719
  • Пловдив
Има ли пудра като бялата прахообразна на Аура, но компактна? Да си взема за чантата искам  Hug
Aura няма бяла компактна пудра, само прахообразна. Essence имат тази. На мен ми върши работа и ограничава лъсването.

Имат  Wink От серията  Гейша, но не знам на кои места е останала още. Аз си я взех преди месец може би, не мога обаче да определя дали е добра като прахообразната, защото още са ме застигнали сериозните жеги...  Rolling Eyes
Мерси! Ще я взема! Hug

Общи условия

Активация на акаунт