Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 36 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 89 039
  • 729
  •   1
Отговори
# 690
  • offshore & overseas
Взех си това
Скрит текст:
Според етикета е омекотяваща основа за фдт, която изглажда порите и мимическите бръчки. На снимката , а и на живо изглежда, че има цвят, но на лицето е прозрачна. Консистенцията е кремообразна и на кожата остава едно кадифено усещане. Не видях затруднение с разнасянето на фдт след нея. В действителност порите сякаш се "блърнаха", а и бръчиците под очите ми станаха по - незабележими. Слагам снимка от интернет, ако някой има интерес, мога да снимам как е и на лицето
Скрит текст:
За лъщенето ще пиша по - натам, че днес бях с ужасен фон дьо тен и искам да я пробвам с други.
Като минус отчитам ужасната миризма, но на лицето не се усеща.
А каква е цената на това нещо? И може ли да се носи само то, без добавки (на фдт, бб крем и пр.)? Примерно ако се нанесе в/у дневната грижа (крем, серум...)? Или няма да е удачно?

# 691
  • София
Тази база за лице на Катрис е много хубава, но базата на Ревлон е НЕВЕРОЯТНА!!! Peace

# 692
  • София
Някой ползвал ли е Eveline Eyelash Growth Activator Concentrated Serum 3 in 1 Advance Volumiere?

Благодаря  :bouquet:k
След покупка на поредната спирала, от която не съм доволна (Max Factor 2000 calorie curl & volume), се замислих дали да не опитам с някаква грижа за миглите  Tired

# 693
Момичета,търся някакъв бюджетен хайлайтър/илюминатор ,може и фдт (на всичко съм доволна ), подходящ за суха кожа и даващ сочен финиш. Нямам време да обикалям и да тествам всичко,а в темата не видях точно такива описани Sad
А някой пробвал ли е четките на Аура ?

# 694
  • София
Какво ще кажете за Revlon Colorstay? Чета много хубави ревюта преди някаква промяна в консистенцията, но сега уж е бил с развалено качество.
Аз сигурно съм една от малкото, които харесват повече новата версия. За мен е прекрасен със средно покритие, издържа в топлото и по цял ден , без до е необходимо фиксиране с пудра. Зимата не го ползвам, защото леко ми изсушава.
Аз също съм от феновете на новата версия Peace

# 695
Момичета ,кажете нещо с което махането на грим е лесно ?
Ползвам на Лореал за чувств.кожа ,но не сваля така добре ,хабя по 10 тампона за една пудра.
Аз най-много съм доволна от антибактериалния гел на Регал, добре почиства и не изсушава кожата.

# 696
Момичета,търся някакъв бюджетен хайлайтър/илюминатор ,може и фдт (на всичко съм доволна ), подходящ за суха кожа и даващ сочен финиш. Нямам време да обикалям и да тествам всичко,а в темата не видях точно такива описани Sad
А някой пробвал ли е четките на Аура ?
Виж Wake Me Up Rimmel, той дава сочен финиш, има фини бляскави частици, които озаряват и е подходящ за суха кожа.  
Четките на Aura са хубави.

# 697
  • Пловдив
Има ли пудра като бялата прахообразна на Аура, но компактна? Да си взева за чантата искам  Hug

# 698
  • Сливен
Анди,може да пробваш с рициноно масло от аптеката,действа много добре стига да нямаш алергия.Аз нанасям вечер преди лягане с клечка за уши,но трябва упорство не очаквай чудеса за месец.

# 699
Има ли пудра като бялата прахообразна на Аура, но компактна? Да си взема за чантата искам  Hug
Aura няма бяла компактна пудра, само прахообразна. Essence имат тази. На мен ми върши работа и ограничава лъсването.

# 700
Aura имат компактна бяла/прозрачна пудра. Казва се GEISHA.
https://www.bonjour.bg/product.php?ProductID=914

# 701
Има ли пудра като бялата прахообразна на Аура, но компактна? Да си взема за чантата искам  Hug
Aura няма бяла компактна пудра, само прахообразна. Essence имат тази. На мен ми върши работа и ограничава лъсването.

Имат  Wink От серията  Гейша, но не знам на кои места е останала още. Аз си я взех преди месец може би, не мога обаче да определя дали е добра като прахообразната, защото още са ме застигнали сериозните жеги...  Rolling Eyes

# 702
Не знаех Blush ефектът същият ли е като на килъра?

# 703
Виждали ли сте професионалните серии за коса на Лореал в лили/ дм?

виждала съм в аптека медея

Аз съм виждала и в Ремедиум. В ДМ и Лили ги няма.

# 704
В Лили или Дм предлагат ли кутийка за съхранение за четката за зъби? Виждала съм травел бутилчици, но за това не съм сигурна.

Общи условия

Активация на акаунт