Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 36 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 89 225
  • 729
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте, хора!
Имам въпрос. Ползвали ли сте някакви бази за сенки, които наистина работят? Трябва ми нещо бюджетно, че и без това супер рядко слагам сенки и не ми се дават луди пари за MAC и подобните им.
Ползвам две бази в момента - на s.he.stylezone и на essence. И от двете съм доволна, сенките не се събират в сгъвката на клепача, издържат цял ден.
Като база също ползвам и гелообразните сенки на Maybelline и също съм много доволна, но сенките се преливат по-трудно с тях.
Сега като се замисля, не съм ползвала база за сенки от по-висок ценови клас, така че не мога да сравнявам гореизброените с MAC или Urban decay, например, но аз лично съм много доволна от тях.

Благодаря! HugИ аз за тази на Essence си мислех, ама нещо не можах да я намеря последния път, като търсих в Lilly. newsm78

# 331
  • София
Благодаря! HugИ аз за тази на Essence си мислех, ама нещо не можах да я намеря последния път, като търсих в Lilly. newsm78
Има я в ДМ, онзи ден се чудех дали да не си я купя отново, защото старата ми е на свършване.

# 332
Взех си бялата пудра на Аура,леле как се разпрашава това чудо.даже запечатана беше бяла кутийката,мирише ми особено,явно не е ароматизирана.Обаче всичко ще правя бяло докато си я слагам ,нищо красотата изисква жертви .Иначе срока и на годност беше 2021 едва ли е развалена...

# 333
  • София
Аз направих един пазар в ДМ  Laughing Наистина декоративната козметика е с добри намаления. Сдобих се с разни домакински препарати, камуфлаж на Есенс, Мейбълинската спирала, която много си харесвам, гелчето за вежди на Римел взех, пудра Алверде и някакъв нов (или поне за мен) гланц на Римел, който ухае божествено и май ще го изяждам повече  hahaha Та се сдобих и аз с това несесерче, че тъкмо такова за в чантата ми трябваше (вчера скъсах старото) и подарък мицеларна вода на Лореал, ама е 30мл и ще седи за някое пътуване.  Wink

# 334
  • Вестерос
Кой е камуфлажа на Ессенс? Как изглежда несесерчето?

# 335
Ще позволя да се самоцитирам ,видях в нета , че Ивето е писала също , че при нея пудрата е била разпрашена преди да я отвори?надавам се да се включи , почвам иначе да се отказвам да купувам каквото и да било от Лили щом пипат и отварят други клиентки дори и запечатани неща

Взех си бялата пудра на Аура,леле как се разпрашава това чудо.даже запечатана беше бяла кутийката,мирише ми особено,явно не е ароматизирана.Обаче всичко ще правя бяло докато си я слагам ,нищо красотата изисква жертви .Иначе срока и на годност беше 2021 едва ли е развалена...

# 336
  • София
Коректор на Есенс, течен и пише камуфлаж на него. Една приятелка ми даде да го пробвам и ми хареса. Той заедно с коректора на Катрис камуфлаж са ми любимци за прикриване на несъвършенства. Несесерчето не е голямо - побра ми спирала, гланц и червило, двата коректора, пудра и четка, но има и място да се набута още нещо. Ще пробвам утре да кача снимка.

# 337
  • София
Аз направих един пазар в ДМ  Laughing Наистина декоративната козметика е с добри намаления. Сдобих се с разни домакински препарати, камуфлаж на Есенс, Мейбълинската спирала, която много си харесвам, гелчето за вежди на Римел взех, пудра Алверде и някакъв нов (или поне за мен) гланц на Римел, който ухае божествено и май ще го изяждам повече  hahaha Та се сдобих и аз с това несесерче, че тъкмо такова за в чантата ми трябваше (вчера скъсах старото) и подарък мицеларна вода на Лореал, ама е 30мл и ще седи за някое пътуване.  Wink
То и при мен се очертава нещо подобно. LaughingДоста неща съм набелязала.

Само да попитам домакинските препарати и те ли са намалени?

# 338
Пробвам да кача снимка на гримовете си за играта на DM, но не ми зарежда снимката Sad Дали защото го правя от телефон и да пробвам от компютър?

# 339
  • Стара Загора
Лаковете за нокти водят ли ги към декоративната козметика  Crazy

# 340
  • Стара Загора
Ще позволя да се самоцитирам ,видях в нета , че Ивето е писала също , че при нея пудрата е била разпрашена преди да я отвори?надавам се да се включи , почвам иначе да се отказвам да купувам каквото и да било от Лили щом пипат и отварят други клиентки дори и запечатани неща

Да, така беше и моята. С прах отвън и преди да я отворя, но пък тази пудра матира най-силно от всичко ползвано до  момента. Колежка с много мазна кожа, на която лятото сякаш и извира себум и лъщи брутално, с нея грима и остана цял ден и лицето беше матирано. Много добре се държи и Хелти Баланс на Буржоа. Обича да има тен, понеже е бяла и предпочита да си вземе втората. Peace

# 341
  • Бургас/Пз

Да, така беше и моята. С прах отвън и преди да я отворя, но пък тази пудра матира най-силно от всичко ползвано до  момента. Колежка с много мазна кожа, на която лятото сякаш и извира себум и лъщи брутално, с нея грима и остана цял ден и лицето беше матирано. Много добре се държи и Хелти Баланс на Буржоа. Обича да има тен, понеже е бяла и предпочита да си вземе втората. Peace
На Shine killer ли казвате бялата пудра или визирате някоя друга.

# 342
  • София
Не съм видяла за домакинските препарати, аз грабнах два, които си използвам по принцип.  Simple Smile

# 343
Да на , наистина не съм лъснала изобщо.от 5 сутринта съм гримираната

# 344
Момичета, препоръчайте ме бронзант за светла кожа.

Общи условия

Активация на акаунт