Лидл 102 - Великденско- пролетна /01.04- 01.05/

• 168 174
  • 1 318
  •   1
Отговори
# 1 200
Здравейте,

Дали някой е купувал Лампа против насекоми http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=59619

миналата година? Работят ли добре? Чудя се дали да взема една за морето...

Аз я имам от мин.година.Ползвах я вече за морето-идеална е Peace

# 1 201
  • София
Здравейте,

Дали някой е купувал Лампа против насекоми http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=59619

миналата година? Работят ли добре? Чудя се дали да взема една за морето...

Аз я имам от мин.година.Ползвах я вече за морето-идеална е Peace
Още един глас за лампата. Нощем се чува как лови комарите.  Grinning

# 1 202
Гледам брошурата за другата седмица и установявам, че туй тяхното чоризо е като нашия любим ХХЛ ЖуЖук, м? Thinking

# 1 203
Гледам брошурата за другата седмица и установявам, че туй тяхното чоризо е като нашия любим ХХЛ ЖуЖук, м? Thinking
На теб разчитам да обадиш Laughing
И аз чакам иберийската , най-вече заради зехтина , който похвалихте.
Дори , за да не задавам тъпи въпроси/ кой е по-добър/ , утре ще купя и от гръцкия , после и от консервения.
Ако не ме домързи да ходя утре , де.
Има ли надежда да на меря гащи от биопамук , или вече ги веете по просторите  Mr. Green Mr. Green

# 1 204
Не ти трябват гащи...много гоУеми нещо Rolling Eyes  И не са шарени Stop
Пък био, био...колко да им е био памука newsm78

Чоризото не съм го опитвала, само на външен вид гледам, че мяза на нашите суджучета, но  да не е някоя лютивка Rolling Eyes Thinking

# 1 205
  • София
На мен ми харесаха гащурите, взех С, при положение, че съм М размер и са ми супер. Не са ми плитки като предните гащи, дето бяха по 5 броя. И сива блузка си взех, ако имаше други цветове, щях да взема и от тях.

# 1 206
Е тъй де....уголемени са.
Моите ще ги пратя на Тайсчо да ми ги търне на новата машина малко.. Mr. Green

# 1 207
Е тъй де....уголемени са.
Моите ще ги пратя на Тайсчо да ми ги търне на новата машина малко.. Mr. Green
Joyоще не съм я дегустирала , бера душа от тежък грип , но и на нея ще и дойде времето.
Ако са останали гащи , ще взема , ако не са- на следващото раздаване ще да е. Още не съм пробвала гъзеца с лидълско бельо , само чЕрепките си нося.
А за суджуците , със сигурност ще купя , и люти да са , ще се пробват . Никой ли не е купувал , бре  Shocked .

# 1 208
Аууу..не се ли оправи вече? Shocked То бая време мина сякаш...не е добре работата  Confused

# 1 209
Аууу..не се ли оправи вече? Shocked То бая време мина сякаш...не е добре работата  Confused
Ill
Все по-добре съм , но взе да ми харесва да си лежа  hahaha
То не съм спирала и да ходя на работа , де .
Днес ви чета тука какви сте хигиенистични , де такъв ентусиазъм и у мене  Laughing . Ама даже не се и засрамих.  Rolling Eyes

# 1 210
Ние с ММ сме купували чоризото, но от Метро. Пекохме го на скара, хареса ни. eat Сега и лидълското ще пробваме.

Другата седмица пак ще има гащи Mr. Green , този път стягащи. Ще си купя, че да съм неотразима. Rolling Eyes

# 1 211
  • София
Не мога да отговоря за блендера,но в чопъра меля орехи и бадеми до ситно.
Блендерът, също ли е със стъклена купа?
Скрит текст:
Не мога да си обясня разликата между двата уреда и съответно не мога да преценя кой да си взема  Thinking

Скрит текст:
Искам да ми наситнява лук, но и да пасира (това ми се налага по-рядко).

# 1 212
  • Mediterraneo
На мен на саламче ми замяза и проточих лиги даже.. hahaha
Тарталетка да се изкаже биват ли ,не биват ли....
На мен лично не ми вдъхват доверие...шЪ пропусна,за вас да има.. Joy

Много ги обичаме. Тук ги продават по улиците, от фургони, пържат ги на място. Ядат се горещи, поръсени с пудра захар или се топят в течен шоколад. Продават по магазините замразени, половин кг струват под 1 евро, не знам на вас на каква цена ви ги пробутват  Mr. Green

А чорисо има пикантно и не пикантно. Заради децата у нас се яде обикновено.

# 1 213
Тарт...мерси за разясненията.     

За един лук едва ли ще вадиш блендера. За лук си е чопъра. Моя е с пластмасова купа,но са пускали и със стъклена за 30 лева.

# 1 214
Тарталети, благодаря за мнението. Hug При нас чуросите ще са по 1,99лв за 500 гр. Peace

Общи условия

Активация на акаунт