Лидл 102 - Великденско- пролетна /01.04- 01.05/

• 168 220
  • 1 318
  •   1
Отговори
# 1 185
  • софия
Здравейте, може ли някой да ми каже в Лидл има ли в редовния асортимент ориз за суши, нори и т.н. или може да се намери само когато има азиатска седмица?
Само азиатска седмица.

# 1 186
Здравейте!
Ще съм много благодарна, ако някой сподели дали е виждал вчера или днес в магазина в София в кв. Гоце Делчев наличност от роклите за бременни.  bouquet

# 1 187
  • до едно тепе
Аз ги бърша отвътре външните щори и хич не ми е вариант да пускам маркуча. На 5-тия етаж и да искам няма как да ги измия от външната страна. Отвън само на терасата ги мия. Ще го мисля за парочистачката  Crazy

# 1 188
Ролетни щори мия веднъж на 2-3- години, а не 2-3 пъти годишно Crazy Че аз стъкла мия най-много два пъти в годината Grinning
Ама всеки луд с номера си, лошо няма...

Познайте три тарелки какво взех днес? Laughing Не е мЯсо, друго е... мъничко, червеничко, царя от пътя отбива  Whistling

Върнах и панталона, детето се размрънка, че го боли корем и не видях има ли останали С-ки, няма ли....набързо си обрахме крушите...

# 1 189
  • Пловдив
Здравейте Simple Smile, четох, но не разбрах блендера от другата седмица става ли за бадеми, лешници и др. с цел да се смелят до брашно, за да се направи хляб

# 1 190
Не мога да отговоря за блендера,но в чопъра меля орехи и бадеми до ситно.

# 1 191
Тета, ягоди нали??  Хайде, ако искате нова тема др.седмица😇, напишете хубави отзиви ( ако може) за керамичния съд за готвене, с капак, от 35 лв.Страшно имам нужда от такова нещо и страшно се надявам да е свестен!!!😭😭    Ей този http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=59578                   

Последна редакция: сб, 29 апр 2017, 20:14 от Nil desperandum!

# 1 192
Аз да се оплача, че типично в мой стил парочистачката ми за под е дефектна и не работи. Защо съм такъв карък не знам.. ooooh!

# 1 193
Нил...да,позна  Laughing
Ина,смени я..

# 1 194
И аз да се оплача, стъклочистачката започна да издава странен шум. Все едно мотора се мъчи на пресекулки. В магазина ли трябва да я занеса?

# 1 195
И аз да се оплача, стъклочистачката започна да издава странен шум. Все едно мотора се мъчи на пресекулки. В магазина ли трябва да я занеса?
Колко време я зарежда? Чете ли упътването? Лампичката какъв цвят свети?
Моята от есента не е зареждана и работи. Само я извадих и я подкарах.

# 1 196
Тета, аз хубаво ще я сменя, ама ако има с какво. Купиха ми я в петък сутринта и тогава са били само 5 броя, вече вероятно нито един не е останал. А в магазина до нас бяха изчерпани още след обед.  Tired

# 1 197
Колко време я зарежда? Чете ли упътването? Лампичката какъв цвят свети?
Моята от есента не е зареждана и работи. Само я извадих и я подкарах.
Аз като я купих веднага пробвах на един прозорец, нямаше проблем. Зареждах пак пробвах добре.... но днес като я изключих и реших да чистя издава този проблем.
Индикатора свети червено докато работи без да премигва.

Последна редакция: сб, 29 апр 2017, 20:46 от alexaa

# 1 198
Здравейте,

Дали някой е купувал Лампа против насекоми http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=59619

миналата година? Работят ли добре? Чудя се дали да взема една за морето...

# 1 199
Алекса,зареди я хубаво според указанията. 3 ч и половина. Щом свети червено,близко до акъла е,че батерията е изтощена. Както казах...четете указанията  Naughty
Ина,връщаш тогава или я оставяш за ремонт,щом държиш на нея.

Общи условия

Активация на акаунт