Лидл 102 - Великденско- пролетна /01.04- 01.05/

• 169 988
  • 1 318
  •   1
Отговори
# 690
  • Асеновград
Христос воскресе.
В събота сме се здобили с тротинетка малкия е на седмото небе. Добре че бях инструктирала дядо да тича с отварянето на магазина били са само 4 бр. Аз тази сутрин изръсих трицифрена сума само за храна. От пилата за пети съм доволна, но ако не я използвам известно време и кожата загрубее става много бавно. Загрубялото по лесно се маха с уреда за маникюр и педикюр / има си борче за пети/ за мен той е много по незаменим.

# 691
  • Бургас
Панталоните са доста плътни за моите разбирания за къси панталони Rolling Eyes, но синът ми ги харесва страшно много, има четири чифта и, общо взето, кара предимно с тях. Черните поизбеляха наистина, сивите и сините не са мръднали. Дано свари размери в четвъртък след училище.
Пак да попитам - някой има ли спомен по кое време пускаха детските кожени якета newsm78

# 692
Аз не помня кожени да е имало Rolling Eyes Което не значи, че е нямало, просто язе не помня...

# 693
Май края на лятото  имаше детски кожени якета.

# 694
  • Русе
Аз не помня кожени да е имало Rolling Eyes Което не значи, че е нямало, просто язе не помня...
Имало е. Помня цикламени и черни бяха, но и аз не помня кога.

# 695
Аааа, женски ако са били, не ги заглеждам. Аз си имам момък Naughty

# 696
  • Бургас
Женски, я Crazy Обаче никакъв спомен по кое време на годината съм го купувала нямам. Знам само, че миналата пролет мислех, че вече ще е малко, но изкара до есента. Сега е време да купувам по-голямо, но ако ги пускат в края на лятото, явно ще търся някъде другаде Tired

# 697
Здравейте, някой притежава ли акумулаторната ножица за трева и храсти, да сподели мнение? Струва ли си или с тази батерия няма да върши работа? Трябва ни да режем клони и ниски храсти?

# 698
  • София
Щях да взимам термосъда (термоса за супа), ама ми се видя много огромен за една порция супа за обяд, та се отказах. Взех само бутилка за вода с цитрус преса отдолу, голямо разглабяне пада докато я подготвя с парчетата цитруси и водата вътре Simple Smile Но е готина.

# 699
  • Mediterraneo
При над следобед пижами почти нямаше, детето е много тъжно, подведох я, че ще и купя пижамата с Луна. Sad

Аз успях да се вредя точно за тази пижама, когато бяха при нас. Добре, че отидох рано, и тук грабят винаги още на отваряне. Особено пък детски дрехи.

# 700
Пижами имаше днес на Черни връх, и то доста. Не обърнах внимание за размери обаче, защото са големи за моето момче.

# 701
Малки,малки са....пижамите Laughing за моето злато пък.
До сто и мнайсти номер са само /116/. hahaha

# 702
  • Mediterraneo
Наистина ли? Тези с Луна при нас си бяха от 122 нагоре, не долната номерация. Нашата е 122/128

# 703
Оф.....сигурно говоря за старата прИмоция ooooh! Аз нали не ходя сега,стискам парите...та май да не ме слушате викам...че малко наизуст ги пляскам bowuu Простете...

ПС...погледнах. Има малки и гоУеми. Ама те къси бре...бррррр,сняг имаше сутринта при нас. За испанско биват,ама тук ладно още Rolling Eyes
Луна за сефте я чувам също  newsm78

# 704
Оф.....сигурно говоря за старата прИмоция ooooh! Аз нали не ходя сега,стискам парите...та май да не ме слушате викам...че малко наизуст ги пляскам bowuu Простете...

ПС...погледнах. Има малки и гоУеми. Ама те къси бре...бррррр,сняг имаше сутринта при нас. За испанско биват,ама тук ладно още Rolling Eyes
Луна за сефте я чувам също  newsm78

И по добре  Joy На мен дупка в мозъка ми направи.

Общи условия

Активация на акаунт