Лидл 102 - Великденско- пролетна /01.04- 01.05/

• 168 097
  • 1 318
  •   1
Отговори
# 930
В меките пакети ли...да не обирате само плодовете  Mr. Green
Малкия много ги мУаше...сега не ги отразява вече...

# 931
Не, в кутия от 350 гр. При нас има един павилион с различни ядки и сушени плодове и мога да си купя и направя същия, но не ми се занимава.

# 932
  • София
Скоро дали има вероятност да пускат детски (Лупилу) обувки ?

# 933
Хора, "открих" корнфлейкс тропик и с малката сме пристрастени-днес омотахме 2 кутии.

Снимка може ли?

# 934
  • Mediterraneo

Може и да ви пуснат скоро, при нас бяха тази седмица, страхотни, красиви детски платненки( особено момичешките).

# 935
  • София
Благодаря! Дано да пуснат, че нещо с лидълските обувки много съм се разлигавила и ценовата категория на "Колев и Колев" и "Капчица" ми идва високо  Confused

# 936
Хора, "открих" корнфлейкс тропик и с малката сме пристрастени-днес омотахме 2 кутии.

Снимка може ли?

През телефона ми е трудно.Стоят при овесените ядки-кутията е шарена, пише тропик, цена 1,99.Ако някой може да помогне със снимка, ще съм му благодарна. Peace

# 937

Може и да ви пуснат скоро, при нас бяха тази седмица, страхотни, красиви детски платненки( особено момичешките).
      А спомняте ли си кой беше най-малкия номер?

# 938
#2gunfire #2gunfire #2gunfire Ще разстрелям ММ изобщо не трябваше да ми пуска тая муха с шатрата. Да сме заведели мъниците на зоологическа градина , пък аз да погледна в шатрата и 200 лв. хвръкнаха.  Ужасна навалица и всичко нахвърляно но пък имаше доста неща .Малките се сдобиха с дървени играчки които досега не бяхме успели да купим.  Сега ще има да ми мрънка другата седмица че парочистачката била много пари  #Cussing out .  
Може ли да разкажете малко подробности за шатрата Simple Smile не, че съм от стара Загора, но да си помечтая Simple Smile

Всичко продавано до момента намалено( преди година случайно бях нацелила такава шатра в Бургас-бях взела на децата зимни якета по 7лв и разни други неща; та като видях че ще има и при нас-определено се зарадвах Simple Smile ): аз си купих сешоар за 7лв; инхалатор (мобилния) за 35лв; обувки-10лв; домакински памучни кърпи4бр в к-т за 5лв; лупата с осветление-7лв; тиган с капак-7лв; яке-10лв; лосион п/в изгаряне 50Ф-детски-1лв; за след слънце-1лв; пъзел 500части-5лв;  и разни дреболии-к-т гуми-1лв, 6бр. коледни ленти за опаковане-1лв и пр; имаше килими (170/200 по 35лв; миксера с купа; шкафове (но не обърнах внимание на цената им, както и на доста инструменти)
В цялата какафония една циганка успя да ме вбези зверски-разопакова БЕЗЦВЕТНИЯ целуфан на един пъзел-казвам ѝ: не го отваряйте-ще се разпилее; тя-аз искам да го видя!..е викам, под ПРОЗРАЧНИЯ целуфан, кое по-точно не се вижда?!?-тя: ти ше ми кайш! я си глей работата, простачка! и почна да ги реди обида след обида...така ми идеше да ѝ фрасна един в мазната миризлива циганска муцуна!
Close

# 939
  • София
Бозата Родна стряха е чудесна и не е прекалено сладка.

# 940
  • София
Предполагам, че това са въпросните тропически мюсли (поне аз така ги определям).  Simple Smile

# 941
  • Бургас
"Дегустирах" преди малко един от новите омекотители (този с полянката) и на мокри дрехи мирише много приятно. Дали ще остане аромат и след изсъхване и дали омекотява тепърва ще установявам Wink И едни маслинки каламата в бурканче отмъкнах, че ги харесвам тези от гръцката седмица Crazy

# 942
  • Бургас
Аспержите станаха чудни, благодаря на всички, които ме навиха да пробвам bouquet Омотах ги в промоционалната Шварцвалдска шунка, ръснах малко с "Грана падано" и във фурната за 15 мин. станаха разкош. Съжалявам, че така се подведох преди година и кусур с маринованите и подцених пресните.
Отделно правих и от малките пресни картофки, също много вкусни.
Някой питаше за стикитата вчера. Момичето на касата каза, че са до изчерпване /голям проблем ни е последното Crazy/ и в нашия Лидл имало цял палет стикита, та още доста време ще дават.

# 943
  • shumen
Аз боза взех,но моето дете не я хареса.Изпих си я почти сама и аз я харесах.

# 944
Зехтина от гръцката седмица хубав ли е?

Общи условия

Активация на акаунт