Лидл 102 - Великденско- пролетна /01.04- 01.05/

• 168 070
  • 1 318
  •   1
Отговори
# 945
Добро утро,във връзка с тези шатри на Лидл с разпродажбите,някой знае ли кога и къде ще има в София? Доколкото съм чувала за тях могат да се намерят много хубави и изгодни неща там.

# 946
Зехтина от гръцката седмица хубав ли е?

На нас ни хареса  Peace

# 947
  • Beyond the stars
Добро утро,във връзка с тези шатри на Лидл с разпродажбите,някой знае ли кога и къде ще има в София? Доколкото съм чувала за тях могат да се намерят много хубави и изгодни неща там.

Никой не знае  Peace Обикновено се обявява няколко дни по-рано в самия магазин и на фб страницата на ЛИДЛ, като самата шатра също стои няколко дни   Wink
Неща се намират, ако преглътнеш милионите хора, блъсканица и разхвърляни навсякъде стоки.  Crazy

# 948
  • Mediterraneo
Скоро дали има вероятност да пускат детски (Лупилу) обувки ?

Може и да ви пуснат скоро, при нас бяха тази седмица, страхотни, красиви детски платненки( особено момичешките).
      А спомняте ли си кой беше най-малкия номер?

24-29 мисля, че е номерацията им по принцип, но не съм сигурна.

# 949
bouquet Здравейте и от мен!
Аз съм с питане за турбо четката от следващия четвъртък. Моля за отзиви, ако са я пускали преди.
И аз се интересувам от турбо четката,че съм и хвърлила око. Моля, някой ако я има да сподели дали е доволен
Аз поне не открих отзиви и по старите теми - Гугъл не помогна особено. Ще помисля още до четвъртък Laughing

Някой дали има спомен кога последно (приблизително) е пускан пистолет за горещ въздух?
Чудя се дали има шанс скоро да пуснат, или да търся друг newsm78

# 950
  • София
Някой има ли отзиви за уреда за почистване на стъкла?

# 951
Някой има ли отзиви за уреда за почистване на стъкла?
Не само някой, ами много! Върни няколко страници назад  Simple Smile

# 952
  • Русе
bouquet Здравейте и от мен!
Аз съм с питане за турбо четката от следващия четвъртък. Моля за отзиви, ако са я пускали преди.
И аз се интересувам от турбо четката,че съм и хвърлила око. Моля, някой ако я има да сподели дали е доволен
Аз поне не открих отзиви и по старите теми - Гугъл не помогна особено. Ще помисля още до четвъртък Laughing
Аз пък, открих. И Ви писах още предната седмица, че имаше негативен отзив.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=893044.msg32305810#msg32305810

# 953
Момичета, накупих разни дрешки тъй като термина ми е юни месец, обаче взех за да ползвам уж юли и август за 2-3 месечно бебе, само че няма среден размер между 62/68 и 50/56. Могат ли да се връщат стоки и да се връща самата сума в ЛИдл и само може да се заменя ?

# 954
Ще ви върнат сумата срещу касова бележка. 62/68 не е ли ок за 3 месечно бебе (води се 3-6м) ?

# 955
Стока се връща до 30 дни от покупката с касова бележка и запазена опаковка.
Връщат парите без проблеми. Влизаш от към касите и предупреждаваш охраната, че си за връщане. Следва голямото писане, сторниране и викане на управител.
Но пък бебето може да е по-едричко и да му е точно размера.

# 956
Момичета, накупих разни дрешки тъй като термина ми е юни месец, обаче взех за да ползвам уж юли и август за 2-3 месечно бебе, само че няма среден размер между 62/68 и 50/56. Могат ли да се връщат стоки и да се връща самата сума в ЛИдл и само може да се заменя ?
И двете може, но срокът е един месец. На Лидл са им еластични и много качествени дрешките, според мен си ги запази. Носят се дълго време. На новородено е добре да са му леко уголемени, особено лятото.

# 957
Абе 62/68 ще са огромни за новородено. Моят се пръкна пет кила и 50/56 му стояха като торба. В момента е 80 см и някои бодита от 62/68 още му стават. Панталонките повече си отговарят, но бодитата са уголемени и много разтегливи.

# 958
Тя каза, че тогава ще е на 2-3м, а не новородено. Но има нещо вярно, че лидълските са уголемени. 50/56 абсурд да станат на 3 месечно бебе. Боди с къс ръкав винаги се ползва, ако е голямо лятото, то наесен ще е супер под блузката  Peace
И друго, в Сливен съм връщала неща и не са ме карали да пиша. На касата оправят всичко.

# 959
Някой видя ли плакатите за другата седмица, или е рано още  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт