Лидл 102 - Великденско- пролетна /01.04- 01.05/

• 168 179
  • 1 318
  •   1
Отговори
# 1 020
  • Beyond the stars
Дали ще има скоро шатраа?  Rolling Eyes
Нали не съм изпуснала? Миналата година е имало на 15 април и 27ми май.
Някой каза, че имало в предния уикенд в Стара Загора  Wink

# 1 021
  • София
Да похваля един сапун - Finale в картонена кутийка.

Не ми изсушава кожата, не се размеква от водата с течение на времето пък и на миризма бива.  Peace
Още страдам за течния сапун в плика  Confused

# 1 022
  • shumen
Не си изпуснала май шатрата.

# 1 023
  • Русе
....Още страдам за течния сапун в плика  Confused
И аз, но в Кауфланд има негов аналог с марката К-класик. Купувам си розов и е като лидълския розов. Там обаче е на цена 3 лв., а в ЛИДЛ беше 2,50 лв.
От ЛИДЛ в Германия си купих течен сапун Сиен в плик 750 мл., с аромат на нар, но е прозрачен и не е така хубав, както беше Финале.

# 1 024
Днес ако има заплата...ще ида на пазар. Mr. Green Ама няма да се изхвърлям,скромничко....ще взема от какаовия тахан,който от година някъде го пишат вече какаова паста с тахан. Не знам умишлено ли е,има ли разлика...ама ще взема да мажа на детето..

# 1 025
  • София
Шкембе ще готвят...пък им миришело. То после кат се напукаш със шкембе с чесън...Ич не мирише... Naughty
Проблемът е, че мирише докато го готвиш, яденето е лесно.
Който се потриса от такива неща, въобще да не готви/яде шкембе и да не споделя как се чувства.
Аз го готвя в тенджера под налягане, на затворен на максимум винтил и не мирише. В къщи много се харесва.

# 1 026
  • София
Супер, чакаме си значи и ще се ослушвам. По кое радио пускаха реклами?  Laughing

Кажете пак от кои таблетки за съдомиялна сте доволни? All in one ili обикновените?
Ползвах Финиш класик, но ми оставя бели точки по чашите.

# 1 027
  • София
Още страдам за течния сапун в плика  Confused

+1  Naughty

# 1 028
  • Перник

+1

# 1 029
  • Варна
Шкембе ще готвят...пък им миришело. То после кат се напукаш със шкембе с чесън...Ич не мирише... Naughty
Проблемът е, че мирише докато го готвиш, яденето е лесно.
Който се потриса от такива неща, въобще да не готви/яде шкембе и да не споделя как се чувства.

Даа купихме да пробваме да сготвим, нямам тенджера под налягане и мъжа ми не издържа на миризмата докато го варяхме и го хвърлихме. Жалко че първия опит беше неуспешен, едва ли бихме пробвали пак.

# 1 030
купете сварено - има във Фантстико, а сигурно и в други вериги, правила съм и става съвсем добре

# 1 031
  • Перник
купете сварено - има във Фантстико, а сигурно и в други вериги, правила съм и става съвсем добре

И по кварталните магазини има - сварено, нарязано на парченца и желирано. Преди, като готвех на мъжа ми, такова купувах. Вкусно било, казваше. Аз такова нещо не ям.

# 1 032
  • София
У нас не се хареса свареното, тоест мм, аз не ям.
Таблетките против варовик в постоянния асортимент ли са? Някой има ли представа дали ще станат за парна фурна? ММ купи скоро втора употреба и пише, че през определен период трябва да се почиства от натрупаният варовик?
Аз взех от халвата с шоколадова глазура и бадеми - не ми хареса. Взех си и един сутиен от белите. Забравих да взема бира. Утре може да отида пак, че искам да си взема чистачката за стъкла.

# 1 033
  • Перник
...Забравих да взема бира....

Ааа, това си е важна покупка, не бива да се забравя  Wink Моят мъж пропи бира на 47 години! И то лидълската - много му харесва Perlenbacher (така ли се пише?  Embarassed ) И все ми напомня да не забравим да купим  Laughing

# 1 034

марката предлага кенчета нефилтрирана, което за мен е страхотен плюс  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт