Лидл 102 - Великденско- пролетна /01.04- 01.05/

• 168 149
  • 1 318
  •   1
Отговори
# 1 005
Доста често виждам, така че май е от постоянния  newsm78
Благодаря. Аз по принцип не ям, но искам да пробвам да сготвя.

По добре вземи от КАуфланд. Лидлското не е толкова хубаво (абе, по-смрадливо е някак)

# 1 006
  • София

По добре вземи от КАуфланд. Лидлското не е толкова хубаво (абе, по-смрадливо е някак)
Смрадливостта е символ на качество специално за шкембето.

# 1 007
  • Пловдив
 Shocked Rolling Eyes

# 1 008

Смрадливостта е символ на качество специално за шкембето.

Да го кажа така, Лидл-ското е една идея по-смадливо от обичайното.

# 1 009
  • Пловдив
Добре, че съм непукист, иначе ще ме откажете да готвя шкембе Joy

# 1 010
Според мен , щом понасмърдява , значи не е киснато в най-най-страшните отрови.  Peace
Аз рядко купувам , досега само от Пикадили /дет вече не съществува/ ,и беше абсЪлютно стерилно.

# 1 011
Шкембе ще готвят...пък им миришело. То после кат се напукаш със шкембе с чесън...Ич не мирише... Naughty

# 1 012
Аз пък си харесвам шкембето hahaha
Тоалетната хартия с овцата, голямата опаковка, доста тъничка е станала, уж трипластова...Няма да купувам вече.

# 1 013
  • София
Шкембе ще готвят...пък им миришело. То после кат се напукаш със шкембе с чесън...Ич не мирише... Naughty
Проблемът е, че мирише докато го готвиш, яденето е лесно.
Който се потриса от такива неща, въобще да не готви/яде шкембе и да не споделя как се чувства.

# 1 014
tays, да ти напиша ние вкъщи какво харесваме от гръцката седмица. На първо място локум и халва (като има гръцка седмица това купуваме неизменно), маринована хамсия, мариновано сирене харесва голямата щерка, зехтин. Не помня дали сме купували гръцко козе сирене  newsm78 , мисля вдругиден като ходя да купя, за да го пробваме.

# 1 015
Миналогодишните бански ги пуснаха около 15-20 юни, защото си спомням, че си взех няколко дни преди да отидем на море.

# 1 016
tays, да ти напиша ние вкъщи какво харесваме от гръцката седмица. На първо място локум и халва (като има гръцка седмица това купуваме неизменно), маринована хамсия, мариновано сирене харесва голямата щерка, зехтин. Не помня дали сме купували гръцко козе сирене  newsm78 , мисля вдругиден като ходя да купя, за да го пробваме.
Мерси Hug Зехтинец и сиренца ще купя.

# 1 017
  • София
tays, аз много харесвам халумито.  Peace

# 1 018
tays, аз много харесвам халумито.  Peace
И аз тача такъв артикул. Peace
Просто тези дни не се хвалите много нито с мопове , нито със стирки,  и аз нямам енергия да ходя с торболяка  Laughing
А пА Тета сигур още не е взела заплатата Confused, у нея ми е надеждата. Simple Smile

# 1 019
  • София
Дали ще има скоро шатраа?  Rolling Eyes
Нали не съм изпуснала? Миналата година е имало на 15 април и 27ми май.

Общи условия

Активация на акаунт