Лидл 102 - Великденско- пролетна /01.04- 01.05/

• 168 112
  • 1 318
  •   1
Отговори
# 990
  • Сливен
Мерси.Ще мина да си взема.

# 991
Снощи в Русе Лидл НАП имаше много намален (с оранжеви етикети) от пушения бекон (големите опаковки) - от 15 и нещо на 10лв и нещо кг май, но си беше на същото място, където си стои обикновено, цял кашон беше
А относно кравето масло "родна стряха" - на мен пък доста ми хареса, да, малко е странно на вкус, но според мен се доближава максимално до истинското, има една "метална" нотка, от окисляването на въздух мисля че идва, допада ми определено, като селското масло е, не е фино и деликатно

# 992
Момичета, банските миналата година кога ги пускаха? Чудя се дали да чакам техните или да се ориентирам към нещо вече.

# 993
Този четвъртък ще пускат уред за почистване на прозорци Silvercrest. Някой ползвал ли го е? Ако може да споделите дали върши добра работа. Аз съм ползвала на Керхер и техните са страхотни ама са си скъпички Embarassed

# 994
Този четвъртък ще пускат уред за почистване на прозорци Silvercrest. Някой ползвал ли го е? Ако може да споделите дали върши добра работа. Аз съм ползвала на Керхер и техните са страхотни ама са си скъпички Embarassed
Върни се няколко страници назад.
Аз , като един новобранец в темата , но следящ от месеци вече коментарите , се научих , че актуалните продукти се обсъждат още с излизането на брошурата / една седмица предварително/. Ич не ми е лесно , докато дойдат промоциите , вече съм забравила за кое отзивите са положителни и за кое, отрицателни. Та обичайно купувам от коментирените / големи провали имам  Joy все находки , заклеймени от момичетата тук hahaha
Научих се да връщам назад , по времето на излизането на брошурата за следващата седмица. hahaha
Ей го , сега ме е срам и да питам какво да купувам от гръцката седмица.  Embarassed

# 995
  • Бургас
Аз чакам детските ел.четки за зъби.Миналата година точно по това време я взехме,но сдаде багажа миналата седмица.Гледам на други марки,но все не мога да избера.

# 996
Как изглеждаше гелът за отпушване на канали, който беше похвален преди време и дали ще се справи с много запушен канал, който и с две опаковки тубофло не оправих?  newsm78

# 997
  • София
От този гел за отпушване съм вземала два пъти, сега пак взех, аз по ползвам превантивно, наливам в каналите и мивките като се сетя. Но онзи ден ми направи впечатление, че като престоя няколко часа, мирише доста на хлор... Досега не ми беше замирисвало. Дали има промяна в състава?

# 998
  • Русе
Момичета, банските миналата година кога ги пускаха? Чудя се дали да чакам техните или да се ориентирам към нещо вече.
Върти ми се началото на юни newsm78
В последните няколко години ходим на море все около 15-20.06. и винаги преди да отидем са ги продавали, не, че съм си купувала. Парео си купувах и аква обувки, и знам, че беше по това време.

# 999
  • София
Аз чакам детските ел.четки за зъби.Миналата година точно по това време я взехме,но сдаде багажа миналата седмица.Гледам на други марки,но все не мога да избера.
Четките нямат ли гаранция 2-3 години?

# 1 000
  • Бургас
Нямам представа.Изобщо не се замислих. Rolling Eyes Ще погледна дали пише някъде.

# 1 001
Четките нямат ли гаранция 2-3 години?

Всяка стока (без естествено неиздържащи толкова-като бельо да речем) има законова гаранция от 2г; може търговец/производител да даде повече, но не и по-малко от това. Peace

# 1 002
  • Пловдив
В постоянния асортимент има ли шкембе? Искам да експериментирам.

# 1 003
Доста често виждам, така че май е от постоянния  newsm78

# 1 004
  • Пловдив
Доста често виждам, така че май е от постоянния  newsm78
Благодаря. Аз по принцип не ям, но искам да пробвам да сготвя.

Общи условия

Активация на акаунт