ЦЕНТЪР ЗА АСИСТИРАНА РЕПРОДУКЦИЯ - ТЕМА 25

• 76 896
  • 739
  •   1
Отговори
# 15
Защо в ЦАР е написано, че до края на март заповеди ще получат до 33500 като те са се обадили на има няма още 50 номера след 33500 ?
Имаш предвид до края на април предполагам  newsm78.
Може би бъркаш месеца на обаждане с този на получаване. Тези съобщения се отнасят за номерцата, които ще получат заповед в април и за наш късмет вече са надхвърлили предварително обявените  Peace.
Оп правилно сбъркала съм месеца.  Laughing Но до сега съм си мислила, че като кажат че ще се получат заповеди до някой си номер няма как този номер да се надвиши, а този месец останах приятно изненадана и реших да питам да не е някаква грешка това... Simple Smile

# 16
Благодаря за темата!

Успех на всички!

# 17
  • София
Успех, момичета!  bouquet

# 18
успех на всички и много сътворени бебета да има, порочни и непорочни  Praynig

# 19
Здравйте, момичета:) Бих искала да попитам, съществува ли изискване за одобрение за финансиране от ЦАР и двамата партньори да са здравноосигурени? Доколкото ми е известно ЦАР не е към НЗОК, но мернах в едни по-стари публикации в други теми коментар за изискване за здравноосигурени кандидатстващи...

# 20
  • София
Няма такова изискване, доколкото аз знам  Peace.

# 21
Здравейте, има ли изискване 4-те инсета при неизяснен стерилитет да са направени в рамките на 2 г?

# 22
  • София
Здравейте, има ли изискване 4-те инсета при неизяснен стерилитет да са направени в рамките на 2 г?
Не

# 23
Успех на всички! Хубаво е като виждам, че има движение и се доближаваме все повече към деня на обаждане, а след това и към получаване на заповедта.

# 24
Да се запиша и аз, благодаря за темата!  Hug Успех, момичета  bouquet

# 25
ОТ ФБ: Номер 33593 от 14.06.2016 получи обаждане за 24.04.2017г.

# 26
  • София
Супеер! Започнаха пак да звънят. Успех, момичета! Дано мечтата ни се сбъдне и да има много бебета!!!

# 27
На никои ли не са звъняли?

# 28
Здравейте,запис от мен,ще следя! Желая успех и хубави здрави бебковци на всички ви! Hug
Все още не съм пристъпила към тази процедура ,но може ли да задам един може би тъп въпрос  Embarassed  но аз наистина съм все още крайно неусведомена :/ та с епикриза за Ендометриоза,лечение със Золадекс 6м и няма бебе от 2г опити ,без други ясни причи,може ли да се кандидатства за Инсеминация на естествен цикъл или е задължително с медикаменти и ин витро? Просто ми се искаше да избегна стимулантите...

# 29
Фонда финансира само инвитро.

Общи условия

Активация на акаунт