Сватба 2017 - IV част

• 58 173
  • 758
  •   1
Отговори
# 90
Аз също свалям при стрес.

Не мога да си намеря рокля Sad  Хем ми харесват, добре ми стоят, но някак си не усещам да е моята рокля. Имам предостатъчно време, но просто се притеснявам, че тези които харесах няма да са налични, когато реша да се върна на тях.

# 91
И аз така.. Досега не усетих тази единствена химия между мен и Роклята.   hahaha

# 92
А аз мисля, че между мен и моята съществува истинска любов - на моменти я обичам, на моменти съм склонна да я хвърля, а след това пак я заобичвам!

# 93
  • София
Момичета, а да знаете някоя шивачка в София, която да може да направи лека корекция на булчинска рокля? Корекцията не е нещо сложно според мен, само отзад трябва да се прибере малко плат.
ПС: Моята булчинска рокля след сватбата ще я продавам, така че ако има заинтересувани дами мога да постна снимки Simple Smile

# 94
  • София
Момичета, а да знаете някоя шивачка в София, която да може да направи лека корекция на булчинска рокля? Корекцията не е нещо сложно според мен, само отзад трябва да се прибере малко плат.
ПС: Моята булчинска рокля след сватбата ще я продавам, така че ако има заинтересувани дами мога да постна снимки Simple Smile

И аз се интересувам за шивачка. Моята рокля е с доста мъниста и е доста прецизна за стесняване.

# 95
Скрит текст:
Момичета, благодаря ви, че споделихте. Сега се замислих, че явно има голямо значение това, че преди да дойда тук цял живот съм живяла в София и всички приятели и роднини са ми там, а мъжа ми няма така връзка с града, понеже е отраснал в друг град, а родата му е от трети.

steli.vd аз свалях с 90-дневната, но тя свърши точно преди Коледа и с цялото ядене върнах малко от свалените килограми. Още се опитвам да ги сваля до където си бяха. Вероятно края на май ще я направя още веднъж, за да приключи малко преди сватбата, а междувременно се опитвам да се движа повече. Като цяло съм доволна от резултатите.

Аз все я започвам и все не мога да я изкарам...някак си ми се струва, че е невъзможно да сваля кг.... Преди две години качих рязко 20кг и от тогава е голям зор... ама трябва да се стегна просто... newsm78

Някой друг няма ли да сподели, дали има същото терзание?
Стели,аз съм бивша булка,вече.Ей скоро е първата годишнина  Heart Eyes
Рано взех роклята и силно вярвах,че ще сваля/всъщност имах само едни 4 кила /.Шивачките ме увериха,че няма проблем ,ако свалям,корекции правели и в последния момент.Та на фитнес си ходя,от около 3 години,без пропуск.Почнах диети,никво постоянство..Абе стегнах се,ама можеше още.Така оставих нещата,оставаха две седмици.Е казвам тия последни две седмици...Нерви,вълнения,притеснения..Търчане натам-насам.За две седмици 5 кила.Страснах се.В деня на сватбата беше яко стягане на роклята,защото си личеше,че съм свалила.
Мисълта ми е,че вълнението при някои жени влияе така,сваляш..Не казвам да лежиш на тая надежда,споделям какво се случи при мен.В сайта на Р.Илиева има много хубави режими.Идват по скъпо/около 70,80 лв за седмица/,но са ефикасни,хубави и проверени ,успех Wink

И аз свалям при стрес... Сега се справям добре (по моите виждания) относно ограничаването на хляба и сладкото.. е със сладкото още не можем да се разделим напълно, но се опитвам... Наскоро си взех гирички и правя някви упражнения пред ТВ, при което за пръв път като започнах и моя мъж ме гледаше втренчето и се чудеше какво ми става  newsm78 ... мъжка му работа, никога няма да разберат...
ихихихихи и продължавам пък да видим ..  bouquet

# 96
Момичета, не знам дали точно тук е мястото на моя въпрос, но моля ако някой се е сблъсквал да сподели - искаме да резервиране от сега медения месец за края на годината, а сватбата ще е юни, съответно след това ще трябва да си сменя документите с новата фамилия. За да не се сблъсквам с промяна на имената на самолетните билети, дали може директно като резервираме да си напиша новите (бъдещи) имена?

# 97
Да, аз така направих, подадох си бъдещото име с тирето.Simple Smile

# 98
  • Sofia

Не мога да си намеря рокля Sad  Хем ми харесват, добре ми стоят, но някак си не усещам да е моята рокля. Имам предостатъчно време, но просто се притеснявам, че тези които харесах няма да са налични, когато реша да се върна на тях.

Вижте в Палома Фешън. Аз се омъжих миналата година и ги препоръчвам - много стилна рокля имах Simple Smile
Освен това ако някой е решил сам да си прави част от украсата имам някой неща в лилаво, които могат да помогнат - ако се интересува някой може да ми пише на лично.
Искам и да споделя разочарованието си от Симон Вартерян - до първата годишнина ако си получим снимките ще е чудо  Sad

# 99

Не мога да си намеря рокля Sad  Хем ми харесват, добре ми стоят, но някак си не усещам да е моята рокля. Имам предостатъчно време, но просто се притеснявам, че тези които харесах няма да са налични, когато реша да се върна на тях.

Вижте в Палома Фешън. Аз се омъжих миналата година и ги препоръчвам - много стилна рокля имах Simple Smile
Освен това ако някой е решил сам да си прави част от украсата имам някой неща в лилаво, които могат да помогнат - ако се интересува някой може да ми пише на лично.
Искам и да споделя разочарованието си от Симон Вартерян - до първата годишнина ако си получим снимките ще е чудо  Sad
На моя позната снимките им бяха връчени след 7 месеца.Това е безумие.Разбирам ,че интереса към работата му е огромен,но подбери си ангажиментите,отсей някои от тях,наеми си двама души/помощници или нещо такова/...Защото не може да караш младоженци да си чакат снимките година след сватбата...

# 100
  • София
Имам едни познати, жениха се във Велинград, нямам никаква представа кой им е бил фотограф, но изобщо не си получиха снимките, онзи се покри напълно. Минаха вече няколко години от сватбата им... ooooh!

# 101
Булки, кажете дали ще имате сватбена книга за пожелания, видео пожелания или друг вид спомен от гостите за сватбата? Аз много се чудя, и накрая май няма да имам нищо такова... Много бих желала видео пожелания, но не знам дали няма да се натоварят гостите с това...  Sad

# 102
Аз реших да имам и двете - който иска да застане пред камера, нека да отправи видеопожеланията си към нас, а който е по-срамежлив - да ги напише в книгата. Simple Smile Най-разумно ми се вижда.

# 103
Момичета, какво е това затишие в темата? Да не сте избягали всички на почивка през великденските празници?   Sunglasses
Ние бяхме за 4 дни в България и посвършихме доста неща, включително избрахме великото меню  Laughing
Взехме на дегустацията и малката ми сестра, която е на 7. След като чинно си изяде всичко, което й предложиха от ресторанта, каза: това не беше много вкусно Grinning След няколко секунди сконфузно мълчание пак се включва тя ухилена до уши: шегичка  Joy Да видим на самия ден какви шегички още ще ме очакват  Laughing
Вие какви ги вършите?

# 104
  • София
Браво на сестра ти.  Simple Smile И брат ми беше на 7 г като се омъжвах - освен пържени картофи без боклуци ( имай предвид сирене  hahaha) и хапки не можеш да го накараш да яде друго в ресторант.  Mr. Green

Много сте мълчаливи да.  Thinking Моята принцеса днес е рожденичка, а след 2 дни живот и здраве ние кръщенето, дано всичко мине добре.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт