Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да се справя с проблемна ситуация с шаферка?
Има ли булки от Добрич?
Колко алкохол ще е необходим за сватбата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да се справя с проблемна ситуация с шаферка?
-
Има ли булки от Добрич?
-
Колко алкохол ще е необходим за сватбата?
Количеството алкохол, необходимо за сватбата, зависи от броя на гостите, техните предпочитания и организацията на събитието. В публикациите се споменава, че ще има 8 души на маса и бутилките няма да стоят по масите. Решението за закупуване на бутилиран алкохол е взето, като ракията ще бъде домашна, а другите напитки - бутилирани с бандерол.
-
Как да направя процеса на подготовка за сватбата по-лесен?
-
Как да избера фотограф и видеооператор за сватбата?
Хем ми харесват, добре ми стоят, но някак си не усещам да е моята рокля. Имам предостатъчно време, но просто се притеснявам, че тези които харесах няма да са налични, когато реша да се върна на тях.

След няколко секунди сконфузно мълчание пак се включва тя ухилена до уши: шегичка
Да видим на самия ден какви шегички още ще ме очакват
Моята принцеса днес е рожденичка, а след 2 дни живот и здраве ние кръщенето, дано всичко мине добре.