Сватба 2017 - IV част

• 58 174
  • 758
  •   1
Отговори
# 150
Честито християнче sea.sea
Sania07 - в Перник си имам любима сладкарница - Росица - детските им торти са чудесни и имат и голям избор. Simple Smile
При нас не остана - още 3 дни. Останаха само дреболийките и цветята
Здравейте, т.к. видях, че сватбата Ви ще бъде в ресторант Акорд - предполагам, че това е този в хотел Акорд в кв. Х. Димитър ще Ви помоля да споделите кога резе.вирахте и как процедирахте с ресторанта. Какво ви вкл. куверта, какво влиза в услугата и т.н. Пожелавам Ви прекрасна сватба! След това моля да споделите мнение от ресторанта.

# 151
Честито християнче sea.sea
Sania07 - в Перник си имам любима сладкарница - Росица - детските им торти са чудесни и имат и голям избор. Simple Smile
При нас не остана - още 3 дни. Останаха само дреболийките и цветята
Къде се намира тази сладкарница, не се сещам?  newsm78 Сега преговарям с Романтика, но ще проверя и там. Сигурно вълнението е голямо. Аз имам 10 дни и вече се шашкам дали не забравям нещо и как ще мине. Незабравима и красива сватба ти пожелавам! Simple Smile

# 152
Самоукрасяващи си момичета, какви идеи имате за украса на автомобила?

# 153
Самоукрасяващи си момичета, какви идеи имате за украса на автомобила?
Сега го мислиш, а в деня няма и да забележиш  hahaha Аз имах само балони, добре, че мама се беше погрижила  Heart Eyes Не остана, Полииии  Hug
Сий, честито кръщене, само добри дела в живота на Катеринката  Hug

# 154
  • София
Благодаря icey.  Hug

Ние бяхме с лимузина, супер излишен разход, ама се изкефихме на макс.  Whistling Та от фирмата ни сложиха една лилава панделка и това беше.  Simple Smile

# 155
Всъщност днес се сетих  Laughing аз даже не знам с каква кола ще сме, кумът каза че ще измисли нещо и аз си кротувам. Ей това ми хареса
и без това правихме такава украса за ресторанта в лилаво и бяло, колко му е да спретнем още няколко понпона  Laughing
Ето да се похваля, дано я видите

# 156
Всъщност днес се сетих  Laughing аз даже не знам с каква кола ще сме, кумът каза че ще измисли нещо и аз си кротувам. Ей това ми хареса
и без това правихме такава украса за ресторанта в лилаво и бяло, колко му е да спретнем още няколко понпона  Laughing
Ето да се похваля, дано я видите
И аз като шаферка правих такива помпони   Joy Много ги харесвам, въпреки че като направиш стотина започва да ти се Sick  hahaha Направо ги слагайте Simple Smile Моят шофьор беше брат ми  Heart Eyes

# 157
  • София
Леле, не е ли голяма играчка това, иначе са много хубави.  Simple Smile

# 158
Играчка е голяма, но така няколко вечери докато гледаме телевизия и станаха. Със сигурност ми се повръщаше после като ги навръзвах  Mr. Green

# 159
  • Варна
Поли, какво ще украсяваш с тях? Ще висят от някъде или по масите ще са?  bouquet

# 160
В ресторанта има дървени греди и ще висят от там, нещо такова
http://img.rakhiva.com/gallery/%20KakSePraviMai2016/topka-tishu11.jpg

# 161
  • София
В ресторанта има дървени греди и ще висят от там, нещо такова
http://img.rakhiva.com/gallery/%20KakSePraviMai2016/topka-tishu11.jpg

Аз не го отварям.

# 162
Ако изтърпите още няколко дни, ще покажа  Laughing
Иначе ето още един пример http://static.articlewedding.com/wp-content/uploads/2016/10/wedding-16552.jpg

# 163
  • София
Ще търпим ми, къде ще ходим.  Laughing

# 164
  • Лудницата на втория етаж
Здравейте момичета, за Варна да ми препоръчате добър фризьор и гримьор за булка?

Общи условия

Активация на акаунт