Сватба 2017 - IV част

• 58 173
  • 758
  •   1
Отговори
# 600
  • София
И аз бях адски спокойна. Разтупа ми се сърцето чак пред вратата на ритуалната зала като знаех, че гостите вече са вътре. Добре, че имаме видео, че да разбера какво е станало  Mr. Green

# 601
В момента, в който мъжът ми влезе през врата на стаята и се видяхме вече ми беше супер спокойно. Иначе аз също въобще не осъзнавах какво се случва, беше един прекрасен ден, който беше буквално като на сън Simple Smile
Иначе аз и в момента, вече месец след сватбата не съм се осъзнала съвсем, че съм омъжена. Иначе дните преди сватбата имах толкова много неща да върша, че въобще нямах време да го мисля и да се притеснявам

# 602
  • София
 Седмици след сватбата разбрах, че сме имали музиканти  в залата, които са свирили на живо ( от гости, които били впечатлени), аз изобщо и не съм ги видяла.  hahaha

# 603
Седмици след сватбата разбрах, че сме имали музиканти  в залата, които са свирили на живо ( от гости, които били впечатлени), аз изобщо и не съм ги видяла.  hahaha

Toва искрено ме разсмя. Сестра ми ми казва инвестирайте във шоу за гостите, защото никой няма да ти помни цветята. И вика: ти сигурно няма и да си видиш декорацията самия ден, а после по снимките  bouquet Joy

Катастрофа, супер дата си избрала - нашата!! След 6 дни се омъжвам, не мога да повярвам. Другия петък по това време официално ще съм госпожа! hahaha Но не го осъзнавам напълно и съответно не се и притеснявам! Не знам нормално ли е, да споделят омъжените дами! bouquet

Ех, че хубаво! То не останало!  Crazy Ще чакаме с нетърпение разказите от съдбовния ден!

Аз да се оплача...

Скрит текст:
Получих един много сърдит мейл от първата агенция, с която исках да работя. Буквално ми казват, че съм без ценностна система и съм фалшива. Абсолютна липса на професионално отношение.
И са ми писали, които каквото и да казва, винаги става дума за пари. Ама разбира се, че става дума за пари. Много пари даже. Това е бизнес, не благотворителност.

Така поне си затвърдих решението, че добре постъпих като избрах другата агенция.  Naughty

Та момичета, които ще избирате агенция! Консултирайте се с няколко, преди да намерите вашата!

Последна редакция: сб, 01 юли 2017, 14:32 от KaтастроФа

# 604
  • София
Еееййй, как не ги е срам?
Аз с всички с които съм комуникирала съм била искрена и съм казвала, че сега събирам оферти и че освен, че държим на качеството си имаме и бюджет. И честно казано това е едно от нещата, които най-много ни помогна в избора. Хората, който отговаряха с "Разбира се, обедате ни се след като си прецените" ми направиха много по-добро впечатление от тези, които веднага започваха с "Ама вие да не мислите, че ще намерите по-евтино? Или ако е по-евтино то качеството няма да е същото...".

# 605
Катастрофа,да не ти пука. Мен ме дразни и факта,че като чуят,че живееш в чужбина или младоженеца е чужденец става страшно. Цените скачат все едно берем парите от дървото....

# 606
  • София
За съжаление вече сватбата е скъпо удоволствие. Разбира се може и с 2 и с 200, но някои хора наистина злоупотребяват.
Добре, че има и много професионалисти, на които с удоволствие да платиш, независимо от цената.

Еййй, развълнувахте ме Simple Smile Отивам да си прегледам сватбения планер да видим какво предстои  Heart Eyes

# 607
Катастрофа, хубаво е, че по-рано си започнала с организацията, така имаш и повече избор. Със сигурност до сватбата ще ти минат още хиляда начина, по които да си я направиш. Относно декорацията, това беше сигурно последнота нещо, за което помислих. Исках стилна и красива украса, без да е претрупано с хиляди неща. Но пък не ми и беше голям приоритет, както ресторанта, DJ и фотографа.
В началото като ми казаха цената, преживях поредния шок, но както казват кеф цена няма. И на мен всички ми казваха: "Да не мислиш, че ще помнят всички украсата или как изглежда тортата" и т.н. Но искам да ти кажа, че хората останаха впечатлени и от най-дребните неща.
Аз като влязох в ресторанта (бях единствено казала какво искам, нямах и идея каква украса са направили), ахнах. Беше 1:1 както го исках.
За коктейла имахме саксофонист, например. Казваха ми: "за какво ти е, допълнителни разходи" и т.н. Но аз си реших, че ще го наема и той беше едно от нещата, които впечатлиха всички.
Така, че каквото ти е на душа, направи го, защото после ще съжаляваш...както аз за видеото и още някои неща, за които късно се сетих. Simple Smile
А Блек Сий Рама е невероятно място, много наподобява мястото на нашата сватба. Приказка ще ви е сватбата, сигурна съм.  bouquet

# 608
  • София
Страхотна идея е това със саксофониста! И мен би ме впечатлило  Peace

# 609
Страхотна идея е това със саксофониста! И мен би ме впечатлило  Peace
Благодаря Лаленце, аз съм ценител на тези неща и много ми допадат. А саксофонистът беше наистина страхотен професионалист и най-интересното беше, че повече впечатли мъжете. Ако на някоя от бъдещите булки й допада идеята, мога да дам телефона.
А момичетата от гражданското ми споделиха, че на една сватба скоро преди нашата, на същото място, преди да започне ритуала за граждански брак, са донесли пръстените с хеликоптер.
Иии... аз се замечтах младоженецът да ме вземе с хеликоптер, ама нямаше как да се организира това.
Но е много ефектно като идея.

# 610
  • София
Пусни ми на ЛС контактите, моля  Peace
Интересуват ме и цена и продължителност на ангажимента.

# 611
Благодаря Лаленце, аз съм ценител на тези неща и много ми допадат. А саксофонистът беше наистина страхотен професионалист и най-интересното беше, че повече впечатли мъжете. Ако на някоя от бъдещите булки й допада идеята, мога да дам телефона.
А момичетата от гражданското ми споделиха, че на една сватба скоро преди нашата, на същото място, преди да започне ритуала за граждански брак, са донесли пръстените с хеликоптер.
Иии... аз се замечтах младоженецът да ме вземе с хеликоптер, ама нямаше как да се организира това.

Сподели, моля те откъде е саксофониста?
И аз искам музикално оформление за коктейла и от сватбената агенция са ми предложили различни варианти. Струнни инструменти, арфа и флейта, пиано, саксофон, клавир... в няколко различни комбинации и с различен брои музиканти...
Та сякаш ми се иска арфа и флейта, тъй като темата на сватбата е "Oмагьосана градина", но ми е трудно да реша.
 newsm78

# 612
  • София
Лелеее, страхотно звучи!
Спрели ли сте се на място за тържеството вече?

# 613

Сподели, моля те откъде е саксофониста?
И аз искам музикално оформление за коктейла и от сватбената агенция са ми предложили различни варианти. Струнни инструменти, арфа и флейта, пиано, саксофон, клавир... в няколко различни комбинации и с различен брои музиканти...
Та сякаш ми се иска арфа и флейта, тъй като темата на сватбата е "Oмагьосана градина", но ми е трудно да реша.
 newsm78
Саксофонистът е от София. Не знам до колко ще ти свърши работа. Ти нали ще си във Варна.
Ако темата ти е такава, наистина ще са много подходящи арфа и флейта. Какво точно ще представлява тази "Омагьосана градина"?
Не бързай с музикалното оформление, то не е от приоритетните неща, изчакай да ти отлежи и ще го решиш.
На мен ми беше някакво джазово. Wink
Но определено арфата и флейтата имат едно магическо звучене...
Лаленце, на лични... bouquet

Последна редакция: сб, 01 юли 2017, 21:36 от shakri

# 614
Катастрофа, не знам кои са диджеите от Пертито, но за Варна мога да ти препоръчам диджея, на който сме се спрели ние - DJ Дидо, мога да ти пратя координати на лични. Страшно забавен и позитивен човек и важното е, че сме присъствали вече на сватба, водена от него и останахюе очаровани. Peace По това време не бяхме решили да се женим, но си казахме, че един ден ако се женим, това ще е нашият диджей Grinning

Общи условия

Активация на акаунт