Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да се справя с проблемна ситуация с шаферка?
Има ли булки от Добрич?
Колко алкохол ще е необходим за сватбата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да се справя с проблемна ситуация с шаферка?
-
Има ли булки от Добрич?
-
Колко алкохол ще е необходим за сватбата?
Количеството алкохол, необходимо за сватбата, зависи от броя на гостите, техните предпочитания и организацията на събитието. В публикациите се споменава, че ще има 8 души на маса и бутилките няма да стоят по масите. Решението за закупуване на бутилиран алкохол е взето, като ракията ще бъде домашна, а другите напитки - бутилирани с бандерол.
-
Как да направя процеса на подготовка за сватбата по-лесен?
-
Как да избера фотограф и видеооператор за сватбата?

Не канете недостатъчно близки! Ние имахме колебания за едни 3 двойки, които не са ни супер близки приятели, дали да ги поканим или не. Колеги са, в перфектни и много топли приятелски отношения сме. Решихме да ги поканим в крайна сметка и всички много се зарадваха. Три месеца се вълнуваха с нас и ме разпитваха до къде съм стигнала с приготовленията, големи емоции бяха. Накрая, вечерта преди сватбата, в 22 часа, една от тези двойки ми се обади и ми съобщи с минорен тон, че няма да дойде поради причина, която се знаеше и беше налице много отдавна /не ми се навлиза в подробности/. Бях потресена! Ходихме с мъжа ми по нощите в ресторанта да пренареждаме маси /перфекционист съм и според мен е грозно да има празни места на масата, струва ми се тъжно и ми напомня за неуважителното отношение на хора, които сме приемали за близки/. Съжалявам, но след такова нещо няма как да не ми се промени отношението към тези хора, както беше казала sea! Другите две двойки, които поканихме след известен размисъл, пък изобщо не се раздадоха. Цяла вечер си седяха по масите, бяха като невидими и не станаха и за един танц. За мен това също е неуважително. Винаги на сватба на приятели се старая да не сядам, защото да направиш незабравим купон, също е част от подаръка за младоженците. /Cloe, и на твоята сватба исках да танцувам повече и щях, ако не ми се ревеше заради новите обувки, с които бях!

.
. Никаква активност.