Сватба 2017 - IV част

• 57 459
  • 758
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Алиса, честитж. Дълъг и щастлив семеен живот.  bouquet

Сега говориш така,защото мина, ама за една седмица не ми се вярва да се получи организацията.  Mr. Green

Ние за децата бяхме взели книжки за оцветяване и моливчета, както и такива уредчета за правене на сапунени мехури. Имаше и балони. Всички тези неща ги бях сложила на отделна маса,която беше за забавления, а иначе си имаха места децата и при родителете си. Родителите бяха впечатлени, че съм се сетила за нещо такова.  Simple Smile

Нашият фотограф ни е разказвал, че на една сватба кумата си била забравила л.к, ама пак са ги оженили и и казали да я донесе в 1 работен ден.   Grinning

# 706
Момичета, дано не стана досадна, но се сещам за още нещо полезно като съвет. Wink Не канете недостатъчно близки! Ние имахме колебания за едни 3 двойки, които не са ни супер близки приятели, дали да ги поканим или не. Колеги са, в перфектни и много топли приятелски отношения сме. Решихме да ги поканим в крайна сметка и всички много се зарадваха. Три месеца се вълнуваха с нас и ме разпитваха до къде съм стигнала с приготовленията, големи емоции бяха. Накрая, вечерта преди сватбата, в 22 часа, една от тези двойки ми се обади и ми съобщи с минорен тон, че няма да дойде поради причина, която се знаеше и беше налице много отдавна /не ми се навлиза в подробности/. Бях потресена! Ходихме с мъжа ми по нощите в ресторанта да пренареждаме маси /перфекционист съм и според мен е грозно да има празни места на масата, струва ми се тъжно и ми напомня за неуважителното отношение на хора, които сме приемали за близки/. Съжалявам, но след такова нещо няма как да не ми се промени отношението към тези хора, както беше казала sea! Другите две двойки, които поканихме след известен размисъл, пък изобщо не се раздадоха. Цяла вечер си седяха по масите, бяха като невидими и не станаха и за един танц. За мен това също е неуважително. Винаги на сватба на приятели се старая да не сядам, защото да направиш незабравим купон, също е част от подаръка за младоженците. /Cloe, и на твоята сватба исках да танцувам повече и щях, ако не ми се ревеше заради новите обувки, с които бях! Grinning/ В контраст - истински добрите ми и стари приятели не седнаха цяла вечер, някои дори държаха реч, бяха ни подготвили изненади и се забавлявахме страшно много!
Та, скъпи булки, съветът ми е да каните хора, за които не сте имали и секунда колебание, защото само тогава ще усетите и истинска обич, и отношение, и ще си спестите неприятни изненади! :*

Последна редакция: ср, 12 юли 2017, 03:15 от Алиса_в_страната_на_чудес

# 707
Здравейте момичета ☺ Моята сватба е в петък - 14.07.2017... Всичко ми е ок и вече с нетърпение чакаме събитието. Само един съвет от мен - ако правите сватба в "Рачич" гр.Пловдив, по-добре потърсете друг ресторант. Само ще кажа, че управителката сравни сватбата ни с рожден ден 🤔 И имат изключително бедно меню! Ние си бяхме избрали една салата, а се оказа, че не можело, щото видиш ли, те я правели с маруля, а не с айсберг....направо се хванах за главата, но нямах време вече да мисля друг вариант за ресторант.. И още глупости, все в същия стил, така че, ако сте се насочили натам - недейте! Загуба на време, нерви и впоследствие сълзи, провокирани от управителката и грубото й отношение!

# 708
Здравейте момичета ☺ Моята сватба е в петък - 14.07.2017... Всичко ми е ок и вече с нетърпение чакаме събитието. Само един съвет от мен - ако правите сватба в "Рачич" гр.Пловдив, по-добре потърсете друг ресторант. Само ще кажа, че управителката сравни сватбата ни с рожден ден 🤔 И имат изключително бедно меню! Ние си бяхме избрали една салата, а се оказа, че не можело, щото видиш ли, те я правели с маруля, а не с айсберг....направо се хванах за главата, но нямах време вече да мисля друг вариант за ресторант.. И още глупости, все в същия стил, така че, ако сте се насочили натам - недейте! Загуба на време, нерви и впоследствие сълзи, провокирани от управителката и грубото й отношение!
Е, Вие не коментирахте ли и не пробвахте ли по-рано менюто?!!! Повечето ресторанти дори предлагат безплатна консумация на меню за двамата младоженци.

# 709
  • София
Ани, желая ви прекрасна сватба и щастливи гости в петък  bouquet За ресторанта гледай да не се ядосваш, вече е късно за смяна, пък ще си изкарате хубаво без значение дали ядете маруля или айсберг  Peace

# 710
Здравейте, мацки, пак съм аз. Simple Smile

Тези дни се разходих из магазините за булчински рокли на "Пиротска" и малко се поуспокоих - оказа се, че има достатъчно време, в което ще могат да ми ушият рокля, а цените ми се сториха доста прилични: 300 - 500 лв. Казвам "да ми ушият", не защото толкова държа на това, а защото съм с по-нестандартни мерки, както уточних малко по-назад.

Сега имам въпрос, във връзка със сватбените халки - ориентирали сме се към "Сватбен център", тъй като там разнообразието от модели е наистина впечатляващо. Какво е мнението ви? Има ли някой, който, в крайна сметка, не е останал доволен от халките, изработени там?

Шиха ми я в Романтика фешън Simple Smile
bouquet

# 711
Здравейте 😉 Разбира се, че сме пробвали менюто и сме го коментирали...Не ме мислете за лекомислена...Просто дни преди сватбата се оказа, че не можело да се сервира тази салата, която избрахме. Това не ми беше основния проблем, а по-скоро отношението. Не мисля, че която и да е булка заслужава подобно. Благодаря ви за пожеланията, в крайна сметка е важно да се забавляваме 😀 Малко остана, а без вашите идеи не бих се справила! Благодаря! 😃😃😃

# 712
  • София
Алиса, много неприятно,  добре те разбирам,  ама за танцуването не мога да се съглася много.  Mr. Green Някои хора просто изобщо не обичат да танцуват, да не кажа, че им е неприятно- като ММ, дори на сватбата на брат си не танцува. Всъщност като се замисля май само на нашата сватба танцува.  hahaha

# 713
  • Wonderland
Здравейте, мацки, пак съм аз. Simple Smile

Тези дни се разходих из магазините за булчински рокли на "Пиротска" и малко се поуспокоих - оказа се, че има достатъчно време, в което ще могат да ми ушият рокля, а цените ми се сториха доста прилични: 300 - 500 лв. Казвам "да ми ушият", не защото толкова държа на това, а защото съм с по-нестандартни мерки, както уточних малко по-назад.

Сега имам въпрос, във връзка със сватбените халки - ориентирали сме се към "Сватбен център", тъй като там разнообразието от модели е наистина впечатляващо. Какво е мнението ви? Има ли някой, който, в крайна сметка, не е останал доволен от халките, изработени там?

Шиха ми я в Романтика фешън Simple Smile
bouquet

Здравейте, момичета! Flowers Hibiscus
Моята рокля е от Сватбен център София,модел Дикси и съм много доволна и от качествто и от обслужването в центъра. Костюма на мъжът ми и на синът ни е оттам и те са чудесни!!!  Халките не са ни оттам,както и останалите неща,и не мога да дам адекватно мнение за другите им артикули. Но роклята ми е Revolving HeartsRevolving HeartsRevolving HeartsRevolving HeartsRevolving HeartsRevolving HeartsRevolving HeartsRevolving Hearts

# 714
Не знам, Сеа, може и да не съм права, просто гледам от собствената си камбанария. Simple Smile И мъжете не ги включвам, те по начало не стават, макар че при нас най-танцувални бяха двама колеги, които избиха рибата на дансинга. 😂😂😂 На сватби обичайно гледам да се раздам, за да стане веселба и приятен спомен за младоженците. Няма нищо по-кофти на една сватба от празен дансинг според мен. Simple Smile
Даже сега една приятелка дни преди сватбата ми изпрати снимка на сандалите, които си беше купила специално и ми се извини, че не са достатъчно елегантни и на висок ток, но предпочела да може да танцува много! Simple Smile

# 715
Да си кажа форумът е станал ужасен. За какво го пипаха......
Алиса, ти танцува и то доста. Предполагам,че ако беше с по-удобни обувки щяхме да беснеем на дансинга цялата вечер. Имаме еднакъв вкус за музиката hahaha Joy.
Да се включа със съвет. Момичета,обикалях и звънях по телефини докато си намеря моят номер пантофки. Исках докато ми правят прическата и грима пантофки ала в стил Кари Брадшоу hahaha Joy
Моите бяха черниhttps://www.google.it/search?q=oysho+pantofole+con+tacco&prm … c=uvJ4bTbR9gIDTM:.
Такава лоша шега ми изиграха стоях с тях 3 часа и даже си прекъснах фотосесията. Боляха ме краката,а уж ми бяха удобни обувките. Трябваше да бях взела едни с платформа и да ги сменя, но кой да се сети.
Удобни обувки и още един чифт на платформа със същата височина,ако не издържите на фотосесията.
Алиса и ти видя и аз имах гости лепнати за столовете. Италианците гола вода #2gunfire . Никаква активност.
Неприятно е,но никой на сила не мога да накарам да танцува. Някой от гостите може би очакваха чалга, а тя не присъстваше в плей листата. Не мога да я понасям.

# 716
И от мен +1 глас против новият формат на форума. Продължавам да ползвам старата версия. Има хора със здравословни проблеми и по тази причина не танцуват/от миналото лято и аз съм от тях, а обожавам танците/. Има и такива, които се притеснявят да танцуват пред много хора, така че не ги съдете. Може би са имали основателна причина.

# 717
  • Wonderland
Момичета по повод танците, наистина има и хора със проблеми и няма как да танцуват....При нас преди месец на мъжа ми му откриха ингвианална херния и няма да може да бъде много активен младоженец,но доктора отложи операцията за след сватбата и няма как иска - не иска няма да може много да танцува Sad

# 718
Момиченца, мисля, за всички е ясно, че изключваме хората с патерици, операции, дискови хернии и т.н. 😂😂😂 Недоволството ни е насочено срещу хора, които просто ги мързи и не се помръдват от столовете, защото очевидно не им е кеф, че са на сватбата ви. Simple Smile И само за сведение - милата ми баба, която е на 85 г., преживяла е един инсулт и един инфаркт и едва ходи с бастуна, хвърли последния и се хвана за една минута на първото хоро с думите "И да не кажеш, че баба ти не е играла хоро на сватбата ти!"... Думите са излишни... Simple Smile

# 719
  • Wonderland
Съгласна съм за изключването на хора с проблеми,но винаги има хора които просто не могат да се веселят или се притесняват.Неизбежно е според мен. За мен винаги е било специално внимание някой да те покани на сватба,но има хора на които не им пука особенно и отиват просто да отбият номера за съжаление.

Общи условия

Активация на акаунт