Окръжна Болница Варна - тема 8

• 90 819
  • 776
  •   1
Отговори
# 195
Днес говорихме с акушерка от Окръжна -целия юни ги пускат в отпуск, нямало смисъл да ходя да си уговарям раждане, а пък изобщо не ми се ходи в АГ.

# 196
  • Варна
Сега се обадих в родилното в ОБ. Работят с намален капацитет, но продължават да работят и да приемат родилки. Ще приемат още около месец, след което може би ще спрат да приемат - т.е. това, което е написала и Stark.
Казаха, че за момента не са връщали, но все пак съществува такава възможност. До кога няма да приемат нови родилки, след като спрат да го правят през юни, не можаха да ми кажат - още нямат информация.
Това е...

# 197
  • Варна
Абе момичета, сега като чета из форумите  не виждам нищо за нормално раждане в АГ. Всички са със секцио и по ВИП стаите. Не израждат ли нормално  там? Почвам вече да се страхувам. А няма как, бебето трябва да излезе. Някой раждал скоро НОРМАЛНО В АГ ИМА ЛИ?

# 198
  • Варна
Естествено,че има. Влез в тема за АГ Варна или отиди на ден на отворените врати.

# 199
  • Варна
Jujence, аз бих те съветвала да не го мислиш още отсега, имаш 2 месеца до термин. След месец и малко тогава виж и се ориентирай кое как. Ако се наложи АГ и си нормално, отиваш си и толкова, за Окръжна ако работят пак е същото.

# 200
  • Варна
Ivka_smile така е права си. Просто се ошашках в първия момент. Благодаря ти

# 201
И аз какво трябва да направя в моя случей. За 24 май съм определена и това означава че може и да ме върнат... Просто нямам думи Anguished

# 202
  • Варна
Цецинка, секцио или нормално. Ще се уговаряте ли с някой или не.

# 203
Цецинка, секцио или нормално. Ще се уговаряте ли с някой или не.
Искам нормално, несмятам да си избирам лекар и екип. Но сега се притесних и незнам какво да правя

# 204
  • Варна
Цецинка, не се притеснявай. Както казах трябва да излезе. Не знам точно как ще е но се преживява явно всичко. Силно ти стискам палци да не те върнат. И да успееш да родиш там. Кой лекар те следи иначе?

# 205
Цецинка, не се притеснявай. Както казах трябва да излезе. Не знам точно как ще е но се преживява явно всичко. Силно ти стискам палци да не те върнат. И да успееш да родиш там. Кой лекар те следи иначе?

Ох и аз се надявам да не ме върнат.Иначе ме следи д-р Крумовски

# 206
  • Варна
И аз съм за май. Не е приятно, но това е положението.. Това, което можеш да направиш, е да помислиш и да си избереш болница за план Б - АГ (обикновен или ВИП етаж) или Майчин дом. Към 15-ти звънни в ОБ да видиш приемат ли още и до кога.
А като му дойде времето, ако в ОБ още приемат, отиваш и пробваш, ако не стане - към втората болница, която си избрала и толкоз.
Ако нямаш намерение да си с избор на екип, мисля, че няма голямо значение в коя болница ще си в крайна сметка. Ако си имала лекар от ОБ наум е по-неприятно, но няма какво да се направи.

# 207
  • Варна
Това което знам е, че родилното и неонатология са най доходните отделения в ОБ и за тях като цяло е по - добре да направят по - бързо ремонта ( какъвто и да е ) макар, че всички са наясно, че бумът на бебета е лятото. Ама и ремонтите се правят лятото. Така, че......такъв ни бил късметът. В крайна сметка никой няма да ни остави без надзор и да раждаме като кучета. Гадно е само, че си се приготвил някак си психически за едно, а то става друго. И е страшничко за тези които ще стават мами за пръв път ( както аз примерно ) .  Просто психика. Но всичко ще е наред момичета. Ще имаме здрави малки бебета скоро.

# 208
Да, сега и аз разбах, че е започнал, но нищо друго не разбрах. Из една грпа във фб казаха преди, че в отделнието ще станат само, който е с избор на екип, другите ще ги преместват в АГ.
Някой чувал ли е това?
На мен доктора ми каза че приемат само по 15 родилки,но не уточни дали са с избор на екип,каза че приема е ограничен заради ремонта и няма самостоятелни стаи 🙄.Инъче аз съм планувано секцио за 09.05

# 209
  • Варна
Да, сега и аз разбах, че е започнал, но нищо друго не разбрах. Из една грпа във фб казаха преди, че в отделнието ще станат само, който е с избор на екип, другите ще ги преместват в АГ.
Някой чувал ли е това?
На мен доктора ми каза че приемат само по 15 родилки,но не уточни дали са с избор на екип,каза че приема е ограничен заради ремонта и няма самостоятелни стаи 🙄.Инъче аз съм планувано секцио за 09.05
Някой чувал ли е това?
Някой чувал ли е това?
.   
А кой е въпросния доктор?

Общи условия

Активация на акаунт