Окръжна Болница Варна - тема 8

• 90 836
  • 776
  •   1
Отговори
# 210
Доктора е Славчев.В петък съм при него и ще разчитам за подробности.

# 211
  • Варна
Момичета само да кажа нещо от тази сутрин. Отидохме да запишем час за д-р Балев, но се оказа, че няма да го има от 30.04 до 04.05. часове ще се записват на 04.05 за 07.05 понеделник 09.05 сряда и 16.05 сряда

# 212
http://bnr.bg/varna/post/100964279/remontirat-rodilno-v-okrajna-bolnica  интервю с Милко Папазов и инфо на темата ремонт.

# 213
  • Варна
lindalin какво стана в петък при Славчев, научи ли нещо ново?

# 214
Нищо не коментира,бързаше.

# 215
Момичета,аз бях на преглед при Нешев. Терминът ми е за 20 юни и ми каза,че е почти невъзможно да родя там :д. Приемат по 10 родилки от капацитет 34. Естествено тези с екип са с предимство. След 15 юни ще е напълно затворено. Ако имате въпроси,питайте.

# 216
  • Варна
Момичета,аз бях на преглед при Нешев. Терминът ми е за 20 юни и ми каза,че е почти невъзможно да родя там :д. Приемат по 10 родилки от капацитет 34. Естествено тези с екип са с предимство. След 15 юни ще е напълно затворено. Ако имате въпроси,питайте.

Christine,  а къде преглежда Нешев и кога, ако знаеш? Благодаря!

# 217
  • Варна
.     И какво? Няма да раждаме в ОБ а в АГ така ли? Само тези с екип остават там или....

# 218
  • Варна
Ако някоя родилка настоява за ОБ, отива на място и ако имат възможност, я приемат. Ако нямат, я насочват към друга болница, т.е. отивате където сте решили, че ще ви е план Б - АГ или Майчин дом. За Варна така или иначе друг вариант няма. Това ми обясниха от Родилното отделение на ОБ, когато се обадих.
А ако дойдат две родилки, а те имат само едно място, и едната е с екип, а другата не, то е ясно, струва ми се, коя ще приемат по чисто финансови причини.
Разочароващо е, но съгласете се, че няма как да направят ремонт без да спрат да работят.

От друго място чух, че част от лекарите можело временно да сключат граждански договор с АГ например, за да могат да израждат там. Славчев няма такива намерения, поне миналата седмица нямаше.

# 219
Не е голяма загуба, че няма да раждате в ОБ.... Поне да ремонтират малко,че е пълна мизерия по стаите 😕

# 220
Всеки сам решава къде иска да роди - аз съм доволна от Окръжна болница, лежах там за задържане, за сметка на това аз и мои близки имаме ужасни впечатления от АГ.

# 221

Christine,  а къде преглежда Нешев и кога, ако знаеш? Благодаря!
Здравей,Нешев преглежда на всяка четна дата в градска болница до пощата,а в неделя мисля,че е дежурен в окръжна. Когато му звъннете по телефона веднага ще ви насочи,къдет ви е по-удобно.

# 222
  • Варна
Аз родих преди няколко дни в Окръжна, изобщо не мога да кажа, че е мизерия по стаите. Да, не е лукс, но и мизерия не е. Всички бяха много мили- лекари, акушерки, че и педиатри-доктор Пеева и доктор Абди. Даваха информация без да се налага да ги гониш или молиш. Отделно съм много доволна от моята страхотна лекарка, д-р Мария Ангелова, която идваше да ме види, дори и когато не беше на смяна. Добро впечатление ми направиха и други млади доктори, които видях в отделението, например Нешев, когото споменавате тук.

# 223
  • Варна
Аз родих преди няколко дни в Окръжна, изобщо не мога да кажа, че е мизерия по стаите. Да, не е лукс, но и мизерия не е. Всички бяха много мили- лекари, акушерки, че и педиатри-доктор Пеева и доктор Абди. Даваха информация без да се налага да ги гониш или молиш. Отделно съм много доволна от моята страхотна лекарка, д-р Мария Ангелова, която идваше да ме види, дори и когато не беше на смяна. Добро впечатление ми направиха и други млади доктори, които видях в отделението, например Нешев, когото споменавате тук.
А как ражда? Нормално или секцио с избор или без?

# 224
А някой знае ли кога ще приключи този ремонт,  аз съм малко стресирана, че Славчев няма да изражда в АГ ...това значи, че той половината си пациентки няма да ги изроди

Общи условия

Активация на акаунт