Окръжна Болница Варна - тема 8

• 90 771
  • 776
  •   1
Отговори
# 75
  • Мечоландия
Здравейте , да всички са добри , и като отношение и като специалисти . Две мнения няма Simple Smile Аз лично избрах д-р Папазов , много съм доволна и отново бих повторила избора си. Но действително при престоя си не видях разлика в отношение между мен (като платила и избрала него ) и тези , които бяха отишли без избор . Наистина е добър специалист и Човек ! Simple Smile Успех !

# 76
А доктор Папазов поема ли нормално раждане?

# 77
Докато бях там, поемаше само секцио с предварителна уговорка. При него ми беше най- гадната проверка за разкритие 😁 има ужасно големи ръце и не е много внимателен 😊

# 78
A кои всъщност са лекарите, работещи там? Не мога да намеря адекватен списък

# 79
Папазов, Свраков, Елена Димитрова, Славчев, Нешев, Евгения Георгиева, Николай Колев, за други не се сещам... ппц наистина никъде не пише кой работи там 🙄

# 80
  • Мечоландия
Папазов е началник на отделението и мисля поема само секцио Simple Smile но не съм сигурна . говорете с него направо . Simple Smile

# 81
Момичета, които имате скорошен опит-подавали ли сте нещо предварително за избор на екип?

# 82
  • Varna, Bulgaria
Здравей Ivanova222, предварително се уговаряш само с конкретния лекар, който си избрала. После като те приемат в болницата попълваш декларация за избор на екип.

# 83
Мен ме накараха да напиша уведомление в свободен текст до директора на болницата че се отказвам от дежурния екип и искам да съм с избран от мен екип... Уведомлението го предадох долу в администрацията на родилното

# 84
Мен ме накараха да напиша уведомление в свободен текст до директора на болницата че се отказвам от дежурния екип и искам да съм с избран от мен екип... Уведомлението го предадох долу в администрацията на родилното
Една от причините поради които не бих и помислила да раждам в окръжна. Няма начин да ме накарат да се подпиша, че се отказвам от дежурния екип. Какво ще стане ако моя "избор" не успее да се яви, а съм тръгнала да раждам ...а ако живота на дете или майка е в опасност, какво? Дежурните ще ме гледат как се гърча докато чакат избора ми на екип да се събере...Малко ми е абсурдно.

# 85
  • Варна
Това заявление не се ли попълва след  като вече си родила и когато отиваш да си плащаш... А не преди това... Разбира се хора сме навсеки може да се случи да не отиде някъде на време... За това тези неща се правят след каквото се случва...

# 86
  • Мечоландия
Да , всички документи се попълват след раждането . Мисля даже е при изписването.  Момичето до мен в стаята ги попълни непосредствено преди секциото , а аз при изписването. Като тогава и плащаш Simple Smile

# 87
  • Варна
Здравейте, момичета! Предстои ми раждане другия месец. Насочила съм се към Окръжна Болница. Някоя от вас има ли актуален списък за необходимите неща, които трябва да се закупят и подготвят? Благодаря ви предварително!!

# 88
- Лична карта и химикал;
- Направление за хоспитализация;
- Карта за наблюдение на бременността ( Или друга медицинска документация) ;
- Тоалетни принадлежности;
- Нощница, чехли, хавлия;
- Лигнин 2 пакета;
- Термометър;
- Еднократни подложки (чаршафи) за легло 10 бр;
-Едократни гащи за родилката - 5 бр.

- Памперси;
- Мокри бебешки кърпички;
- Комплект пелени 2 бр ( остават за отделението);
- Олио и шампоан на Хипп ( остават за отделението);
- Бебешки дрешки (3 комплекта - ританки, боди, чорапки/терлички).

# 89
  • Varna, Bulgaria
Здравейте момичета,

Първото си дете родих в Об преди 5 години. Лекарят, който бях избрала не успя да дойде, тъй като бях нормално раждане и се бях подготвила психически за този вариант. Беше делничен ден, през деня. Попаднах при др Папазов. Не се оплаквам- всичко беше нормално с мен и детето. Единственото, което ми остави неприятен спомен беше изпросената почерпка докато бях още на родилната маса. Аз не знаех къде се намирам и цялата треперех, а той ми обясняваше каква почерпка иска да му се даде след два часа като ме покажат на роднините. После всеки ден като ме видеше ми напомняше да не забрави мъжа ми да го почерпи като ме изпишат.
Сега са бременна втори път и се опитвам да се настроя психически  Heart Eyes за това, което ме очаква.

Някоя знае ли нещо за ремонт на родилно отделение? Една позната ми каза, че предстоял сериозен ремонт на родилно и неонатология и щели да ги местят.

Общи условия

Активация на акаунт