Окръжна Болница Варна - тема 8

• 90 773
  • 776
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
- Лична карта и химикал;
- Направление за хоспитализация;
- Карта за наблюдение на бременността ( Или друга медицинска документация) ;
- Тоалетни принадлежности;
- Нощница, чехли, хавлия;
- Лигнин 2 пакета;
- Термометър;
- Еднократни подложки (чаршафи) за легло 10 бр;
-Едократни гащи за родилката - 5 бр.

- Памперси;
- Мокри бебешки кърпички;
- Комплект пелени 2 бр ( остават за отделението);
- Олио и шампоан на Хипп ( остават за отделението);
- Бебешки дрешки (3 комплекта - ританки, боди, чорапки/терлички).
Благодаря Wink

# 91
  • Варна
Единственото, което ми остави неприятен спомен беше изпросената почерпка докато бях още на родилната маса. Аз не знаех къде се намирам и цялата треперех, а той ми обясняваше каква почерпка иска да му се даде след два часа като ме покажат на роднините. После всеки ден като ме видеше ми напомняше да не забрави мъжа ми да го почерпи като ме изпишат.
Мооооля ooooh! Супер противно поведение!
Относно ремонта - моята кума роди там преди 2 месеца и каза, че условията много са се влошили в сравнение с преди 2 години. Било голяма мизерия, хлебарки и т.н. По мое време беше износено, но чисто. Вероятно наистина се планира ремонт Rolling Eyes

# 92
Здравейте момичета,

Някоя знае ли нещо за ремонт на родилно отделение? Една позната ми каза, че предстоял сериозен ремонт на родилно и неонатология и щели да ги местят.

Даам, ремонт ще има, започва от март, отделението ще бъде преместено временно на друг етаж...

# 93
А знае ли се къде точно ще се мести?

# 94
докторът
А знае ли се къде точно ще се мести?

Докторът спомена нещо за 2-ри етаж...

# 95
  • Varna, Bulgaria
Логично е сякаш да се премести в АГ, но нз за Неонатология.

# 96
Аз избрах само лекар, д-р Ангелова. Сумата за лекар е доста по-малка. Попълних документите за избор на лекар преди насрочената дата за секцио. Не мисля, че ако отидеш да раждаш и доктора ти го няма някой ще те остави да родиш в коридора. Но може би всеки доктор си работи по свой начин, някои попълват предварително, други после.

# 97
  • Варна
Момичета да попитам на някоя правили ли са й серклаж в Окръжна болница?
Аз не се следя при лекар там, но ако ми се наложи да ми правят събирам мнения и за окръжна.

# 98
А дали е станало ясно къде и кога ще местят отделението? Не мога да намеря информация

# 99
До колкото разбрах, ремонта започва края на месец март.

# 100
Няма смисъл да плащаш. Раждах без да плащам и се паднах при д-р Димитрова и Нина, мнооого съм доволна. Бях цяла седмица там и се срещнах с всички лекари там. Отзивите на другите момичета съща бяха добри за останалите лекари.
Има ден на отворените врати (незнам кога) отиди да видиш обстановката, за да се настроиш. Пък може и някои лекар да ти направи впечатление и да се уговориш (лично) с него.
Когато ме изписваха имаше момиче, което плати 750лв за 3 дни в болницата - 600лв. за екип и 150лв. за ВИП стая (която е абсолютно същата мизерия като останалите, само близките ти могат да влизат постоянно), а раждахме при един и същ лекар.
.             
Аз раждах с избор на екип и с вип стая, много съм  доволна, не бих казала ,че е като в другите стаи, не е лукс , но имаш  много предимства в тази стая най-вече спокойствие, постоянно се чистеше, съобразяваха се с мен , проветрявах си и т .н понеже повярвайте съжалявах жените , които са без мъжете си вътре сами мато кукумицини.раждах с избор на екип пак не съжалявам .

# 101
Скрит текст:
Няма смисъл да плащаш. Раждах без да плащам и се паднах при д-р Димитрова и Нина, мнооого съм доволна. Бях цяла седмица там и се срещнах с всички лекари там. Отзивите на другите момичета съща бяха добри за останалите лекари.
Има ден на отворените врати (незнам кога) отиди да видиш обстановката, за да се настроиш. Пък може и някои лекар да ти направи впечатление и да се уговориш (лично) с него.
Когато ме изписваха имаше момиче, което плати 750лв за 3 дни в болницата - 600лв. за екип и 150лв. за ВИП стая (която е абсолютно същата мизерия като останалите, само близките ти могат да влизат постоянно), а раждахме при един и същ лекар.
.   

Аз раждах с избор на екип и с вип стая, много съм  доволна, не бих казала ,че е като в другите стаи, не е лукс , но имаш  много предимства в тази стая най-вече спокойствие, постоянно се чистеше, съобразяваха се с мен , проветрявах си и т .н понеже повярвайте съжалявах жените , които са без мъжете си вътре сами мато кукумицини.раждах с избор на екип пак не съжалявам .
Стаите се чистят всички поред и всеки може да си проветри. Съобразяват се отново с всички. Аз бях там по време на обявената грипна епидемия, когато не допускаха външни лица дори и във вип стаите, та нямаше мъже. Това беше плюс от моя гледна точка, защото е доста неудобно да чакаш пред бокса да мине визитация, да отиваш за стерилно шишенце за кърма, или просто да ходиш по коридора, за да се възстановиш по-бързо от секцио и през това време да влизат или излизат мъже. Та тогава "сами като кукумицини" бяха само жените от вип стаите. Нямам представа колко по-спокойно е в тях, след като боксовете с бебетата са между стаите, а и повечето бебета са си при майките си в самите стаи, та определено ако в съседната стая реве бебе се чува.
Раждах спешно секцио в осмия месец, та не стигнах до избор на екип. Не видях различно отношение между тези с избор и тези без, грижите за всички бяха еднакви.

# 102
Момичета, които имате скорошен опит-подавали ли сте нещо предварително за избор на екип?
Да този документ , че желая еди кой си лекар да ми води раждането и се отказвам от дежурният. Направих го и ме увериха,че никой няма даме зареже дори моят избор да не може да дойде! При приемане ме поеха едни акушерки смениха се и те ме изродиха заедно с моят доктор , който е много отговорен и на място. Раждах 24 ч и ако не беше д-р Славчев можеше и да не родя нормално. Правете вашият избор и няма да сбъркате! Аз бях изцяло подготвема за раждането си! Като се случи събитието тогава ви дават и да попълвате документация! При приемането в болницата попълвате информационно съгласие, добре го четете ! Успех на всички! Аз направих най-добрият избор за мен и моето бебе!

# 103
  • Мечоландия
Пише ви един кукумицин Simple Smile , който ражда в ОБ без да е във ВИП стая Simple Smile стаите си ги проветряваш , когато си поискаш , но явно на теб ти е необходимо усамотение за тази дейност. Внимание получават абсолютно ВСИЧКИ в отделението , е незнам за тези с царските корони , но ние Кукумицините се чувствахме обгрижвани и доволни. За чистенето пък , изобщоооо ..... Не само ,че не тънехме в боклуци , но и идваха на повикване ако се наложи 😂 и не на последно място ако не можете да се справиш  3 дена сама в болницата - без мъж , мама , баба и цялото придворие , жална ви малка в живота  😂😂😂 а знаеш ли какво всъщност е Кукумицин ?!?! 😂😂😂 С цялото уважение на света : ваш Кукумицин ! Wink

# 104
Пише Ви още един Кукумицин 😁
Майка с близнаци във ВИП стая стоеше сама с короната си, докато ние от простолюдието бяхме по 3 в стая и си изкарвахме страхотно (доколкото е възможно в болница), обменяхме опит, говорихме си и даже останахме приятелки и след това.

Общи условия

Активация на акаунт