Окръжна Болница Варна - тема 8

• 91 421
  • 776
  •   1
Отговори
# 300
Аз бих избрала МД, без избор на екип нормално раждане е 650лв + 200лв за упойка....

# 301
Аз пък съм твърдо за АГ. Нормалното раждане без екип не се заплаща,заплаща се само упойката. Естествено ви препоръчвам АГ,не ззаради цените,а заради лекарите и неонатологията. Изключително добри специалисти,при евентуален проблем недай си боже винаги пращат в аг.

# 302
Аз пък съм твърдо за АГ. Нормалното раждане без екип не се заплаща,заплаща се само упойката. Естествено ви препоръчвам АГ,не ззаради цените,а заради лекарите и неонатологията. Изключително добри специалисти,при евентуален проблем недай си боже винаги пращат в аг.
Нормалното раждане и секцио по медицински причини без избпр на лекар/екип не се заплаща в никоя болница, която има договор по ЗК. За АГ много от лекарите предпочитат секцио, не коментирам, че има такива, които директно отказват да водят естествено раждане. Но да, най-добре оборудваната неонатология за североизточна България е в АГ.

# 303
  • Варна
Относно въпросния лекар в АГ , който “отказва” да прави друго освен естествено е само ако си го избереш с избор на екип !!!! Ако го хванеш на смяна естествено, че ще те изроди нормално Wink
Много е просто .., ако искаш естествено, не отиваш при него за уговорка Wink

# 304
Относно въпросния лекар в АГ , който “отказва” да прави друго освен естествено е само ако си го избереш с избор на екип !!!! Ако го хванеш на смяна естествено, че ще те изроди нормално Wink
Лекарят не е един, а няколко. Simple Smile И разбира се, че само при избор го правят, по време на дежурство и показания за естествено раждане е редно да извършат такова.

# 305
  • Варна
Лекарят не е един, а няколко. Simple Smile И разбира се, че само при избор го правят, по време на дежурство и показания за естествено раждане е редно да извършат такова.

Аз мислех, че е един, който прави само планови секциота .

# 306
По принцип при мен е препоръчително нормалното раждане, не това ме притеснява за АГ, а цигънките с които ще седя доста време тъй като нямам избор на екип, с който да се уредя на 5-тия или 7-мия етаж! Изрично питах дали не може да си платя само престоя на 7-мия ако ме израждат дежурните екипи и категорично ми отказаха...

# 307
По принцип при мен е препоръчително нормалното раждане, не това ме притеснява за АГ, а цигънките с които ще седя доста време тъй като нямам избор на екип, с който да се уредя на 5-тия или 7-мия етаж! Изрично питах дали не може да си платя само престоя на 7-мия ако ме израждат дежурните екипи и категорично ми отказаха...

Може да лежиш на 5 етаж, без да си с избор на екип. 80 лв на ден.

# 308
Аз бях на 4 етаж и наистина имаше доста циганки на етажа,но не смесват циганки с българки. Бях сама в стая,последния ден дойде една българка. Бяхме в крайна стая далеч от циганията. Иначе можете да си платите стая на 5 етаж,80 лв е нощувката.

# 309
  • Варна
За ремонта ...няма да е по рано от септември месец

# 310
Защо пък това? Някой ти каза или така мислиш?

# 311
За ремонта ...няма да е по рано от септември месец
Е не! Наистина ли?! От къде разбрахте?

# 312
Като звъннах,  ми казаха от Окръжна до края на юли. Обосновете се, не само да хвърляте някаква "новина" и да стресирате бременните...

# 313
Аз бях на 4 етаж и наистина имаше доста циганки на етажа,но не смесват циганки с българки. Бях сама в стая,последния ден дойде една българка. Бяхме в крайна стая далеч от циганията. Иначе можете да си платите стая на 5 етаж,80 лв е нощувката.
И аз бях в същата стая мисля че беше 14-та, наистина по мургавите ги слагат в първите

# 314
Аз избрах само лекар, д-р Ангелова. Сумата за лекар е доста по-малка. Попълних документите за избор на лекар преди насрочената дата за секцио. Не мисля, че ако отидеш да раждаш и доктора ти го няма някой ще те остави да родиш в коридора. Но може би всеки доктор си работи по свой начин, някои попълват предварително, други после.

Колко заплатихте само за лекар

Общи условия

Активация на акаунт