Окръжна Болница Варна - тема 8

• 91 402
  • 776
  •   2
Отговори
# 315
Здравейте, да се отчета, днес и аз минах през деловодството с идеята да се запиша за лекаря, който искам да ме изражда, но жената ме секна рязко, че отделението ще е затворено до 31.07 най-малко по вчерашна информация, получила заповед...в същото време преди да отида да се запиша моя лекар каза, че ремонта е готов и ще отворят на 17.07 защото чакали апаратура...Expressionless

# 316
Здравейте след 3 месеца ми предстой раждане и съм се насочила към Окръжна болница с избор на лекар .Интересно ми е тези които са раждали скоро там по колко мами са в стая , бебета по колко време остават при вас , татковците кога могат да идват на свиждане ейй такива нещица благодаря за отговорите предварително . 
Моят избор е Д-р Нешев страхотен лекар и най-вече човек 

# 317
  • На брега на морето
Първият път, когато раждат в окръжна преди пет години и половина,  бях в двойна стая. Тогава бебетата бяха при майките през деня, вземаха ги сутрин за тоалет и визитация, вечер за визитация и в полунощ, като тогава ги оставяха да спят в боксовете с цел майките да поспят. Вторият път раидах наскоро, средата на април. Бях в тройна стая, бебетата вече и през нощта си стояха при майките. Мъжът ми и двата пъти идваше, когато на мен ми е удобно. Не сме се съобразявали с определени часове за свиждане. Сега предвид ремонта, който тече, знам че са предвидени повече от една вип стаи.  На по колко майки ще бъдат в стая занапред не знам.

# 318
Някой знае ли в Окръжна може ли да се плаща с карта или е само кеш? (Имам предвид на касата, за избор или присъствие на бащата)

# 319
Има ли опция присъстване на бащата?

# 320
  • Varna, Bulgaria
Някой знае ли в Окръжна може ли да се плаща с карта или е само кеш? (Имам предвид на касата, за избор или присъствие на бащата)

Заплащането за споменатите услуги е само с пари в брой, а касата работи от понеделник до петък.

В ценоразписа фигурираше такса за присъствие на бащата, на практика не знам дали разрешават.

# 321
Разрешават присъствие на бащата, независимо дали е избран екип или не. Заплащането беше 80 лева за присъствие, не знам сега след ремонта дали няма да го увеличат.

# 322
И при нормално и секцио ли? Аз защото се следя при Славчев и съм чувала, че не бил съгласен. Вярно ли е?

# 323
Конкретно за д-р Славчев на знам. Аз бях с прееклампсия и лежах за задържане. Нямах избран екип, питах и ми казаха, че си плаща утвърдената такса и присъства, няма проблеми, независимо дали нормално или секцио.

# 324
Здравейте!
Интересуваме дали има майка в групата успяла да роди нормално след секцио?
При кой лекар?
Моля ви, ако сте преминали през това или познавате майка, която е успяла, да споделите своите мнения!?

# 325
https://
Разрешават присъствие на бащата, независимо дали е избран екип или не. Заплащането беше 80 лева за присъствие, не знам сега след ремонта дали няма да го увеличат.
 Имайки предвид че родих там 2017 година не разрешават , има го като условие , но на практика не се прилага ( както знаете бяха две легла постоянно има жени в предродилна голи, викащи и т.н) в допълнение казват , че бащата не знаели как ще реагира , ако тръгнел да припада.. сега ако разделят родилна зала по една жена и предродилна може инда стане. Моят съпруг влизаше във вип стаята , останалите родилки го гледаха с недоверие.успех на всички Simple Smile

# 326
Аз родих в края на януари тази година, тогава и питах.

# 327
  • Варна
Аз пък съм твърдо за АГ. Нормалното раждане без екип не се заплаща,заплаща се само упойката. Естествено ви препоръчвам АГ,не ззаради цените,а заради лекарите и неонатологията. Изключително добри специалисти,при евентуален проблем недай си боже винаги пращат в аг.
Специалистите в АГ така ме окепазиха, че няма накъде. Скъсаха пъпната връв, плацентата я махаха на ръка, след това два пъти се наложи ревизия. Преливаха ми кръв..... Едва ме оправиха. В момента съм с инфекция и остатък от плацентата..... За бебчето ми...... Снощи направи криза и от Спешното ни пратиха не в АГ а в Терапията...... Така че АГ...... не ми ги хвалете изобщо..... Мисля, че има мамчета които ме разбират и знаят за какво става въпрос.....

# 328
Аз пък съм твърдо за АГ. Нормалното раждане без екип не се заплаща,заплаща се само упойката. Естествено ви препоръчвам АГ,не ззаради цените,а заради лекарите и неонатологията. Изключително добри специалисти,при евентуален проблем недай си боже винаги пращат в аг.
Специалистите в АГ така ме окепазиха, че няма накъде. Скъсаха пъпната връв, плацентата я махаха на ръка, след това два пъти се наложи ревизия. Преливаха ми кръв..... Едва ме оправиха. В момента съм с инфекция и остатък от плацентата..... За бебчето ми...... Снощи направи криза и от Спешното ни пратиха не в АГ а в Терапията...... Така че АГ...... не ми ги хвалете изобщо..... Мисля, че има мамчета които ме разбират и знаят за какво става въпрос.....
Ако може да споделите имената на лекарите, защото така е малко не коректно. Във всички болници има издънки, мисля че най-зле е в Майчин дом ако говорим за Варна, но за съжаление понякога е въпрос на късмет на кой ще попаднеш.

# 329
Ако може да споделите имената на лекарите, защото така е малко не коректно. Във всички болници има издънки, мисля че най-зле е в Майчин дом ако говорим за Варна, но за съжаление понякога е въпрос на късмет на кой ще попаднеш.
Споделете за издънките в МД?

Общи условия

Активация на акаунт