Окръжна Болница Варна - тема 8

• 91 389
  • 776
  •   1
Отговори
# 345
В Окръжна болница ходи консултант по кърмене - Симона. Благодарение на нея, вече шест месеца детето ми е на кърма. За къпането при изписването само ми дадоха рецепта за медицинска козметика, тъй като кожата му беше суха и ми казаха как да третирам пъпчето (то падна в болницата). Има отзивчиви акушерки, които помагат за кърменето.

# 346
  • Варна
В Окръжна болница ходи консултант по кърмене - Симона. Благодарение на нея, вече шест месеца детето ми е на кърма. За къпането при изписването само ми дадоха рецепта за медицинска козметика, тъй като кожата му беше суха и ми казаха как да третирам пъпчето (то падна в болницата). Има отзивчиви акушерки, които помагат за кърменето.

Симонета е консултантката Wink Може да разчитате на нея Simple Smile

# 347
Момичета, знаете ли дали "избор на екип" включва и избор на акушерка? Също така знаете ли дали д-р Славчев работи само с определена акушерка или която се падне на смяна?
Благодаря ви! Blush

# 348
  • На брега на морето
Докторът работи с който е на смяна. В екипа влизат израждащият лекар, две акушерки и педиатър. Аз съм раждала два пъти със Славчев, все с екип, но избирам само него, а другите са, които се паднат. Между другото аз лоша акушерка в окръжна не съм срещнала.

# 349
  • Варна
Чакам с нетърпение деня на отворените врати в ОБ да видя как изглежда, дано не вдигнат цените. Ако някой вече е родил там тези дни, да сподели пресни впечатления

# 350
  • Варна
А някаква идея кога ще има отворени врати?

# 351
А кога ще е този ден на отворени врати.. ? И дали изобщо ще има

# 352
Аз имам две снимки,ако някой иска да ми пише ЛС. (От обновеното родилно)

# 353
Аз имам две снимки,ако някой иска да ми пише ЛС. (От обновеното родилно)

Можеш да ги закачиш тук. Мисля, че всички ще искаме да видим. Има ли вече раждания там?

# 354
Здравейте!! За секцио изисква ли се нещо допълнително извън списъкът?

# 355
Здравейте!! За секцио изисква ли се нещо допълнително извън списъкът?
Повечко дрешки за бебето, тъй като се стои по-дълго. Аз бях спешно секцио и не са ми искали нищо допълнително.

# 356
  • Varna, Bulgaria
Дали има нов списък или си остава същия? Ще започвам да стягам багажа...

# 357
  • БГ
Здравейте, болницата не работи ли със ЗК? Въпроса ми е ако отидеш да раждаш без избор на екип - пак ли се плаща или само болничния престой?

# 358
  • Варна
Отворените врати обикновено са последната седмица на месеца. Без избор на екип не плащаш нищо, с екип 600 лв. Обаче проверяват ли дали носиш всичко от списъка при нормално раждане, че някой неща са ми напълно безсмислени. А тази козметика на Хип е просто ужасна според мен

# 359
  • На брега на морето
Ако имате здравни осигуровки и сте без избор на лекар или екип нищо няма да плащате.
Колкото до нещата, които остават за отделението искат ги след като мине раждането.

Общи условия

Активация на акаунт