Полет чука на вратата - октомвийчето търкаля се в кревата- тема 11

• 32 336
  • 728
  •   1
Отговори
# 120
Грях ми е на душата, но ако сега трябваше да избирам дали да си взема котка или не, може би на този етап и аз не бих взела. Просто при нас Моли е при заварено положение, тя ни е като първо детенце, от бебе я взехме и няма как да я оставим. То реално няма и на кого де, то кастинг трябва да мине човек, че може да удовлетвори нуждите и потребностите и Simple Smile Лятото ще и е най-тегаво, защото аз планирам да съм с бебо през по-голямата част от времето на морето, а ММ е по цял ден на работа.

# 121
  • София
Добро утро!

Как се справям с космите - никак  Tired Почна скубането и има косми навсякъде.  Tired Пускам прахосмукачка, минавам с моп, сменям завивки, одеяла, чаршафи и мия ръце. И не си личи.  Tired

Да споделя какво открих.  Crazy В бременният ми период бях решила, че ще купувам протектор за матрака ни и ще го пазя от изпуснал памперс. Купих и го сложих. След 2 нощи обляни в пот, го сгънах и прибрах в дъното на гардероба. Абсурдно е това - да се потя непрекъснато, барем матракът да е чист... сякаш този матрак цял живот ще го пазя.

Разпънала съм дивана и дребосъкът вече се търкаля на него. Постилам аз чаршаф, че като текат лиги, да не е директно на тапицерията. На следващият ден търся нов чаршаф и намирам протектора.  Party Перфектна работа върши  Flutter

# 122
Благодаря за линковете, момичета. Лошото е, че не ми се връзва финансово. За три котки, ще ми излезе 1000 лева на месец Crazy Всички животни са ми част от семейството, но котките специално пускат адски много косми, които хвърчат навсякъде. Иска ми се поне, докато малкият лази и прохожда, да ги няма. Ще продължавам да търся хотел. Хрумна и приемно семейство, на което да плащам newsm78 Само трябва да намеря желаещи Mr. Green

# 123
Добър ден!
Излязох от упойка преди малко. Сега си почивам. Докторите казали на ММ, че ще спя час-два. Аз се събудих на петата минута.  hahaha
Дано следобед успея да дремна, че се чувствам много отпаднала.
Не е минала още лекарката да каже всичко наред ли е, но се надявам да няма проблеми.
Гледам за домашни животни говорите. През ученическите ми години гледах котета, като дойдох в София си взехме кученце. Но почина в големи мъки и още не сме го преживели с ММ затова и не се чувстваме готови за друго животинче. Но кучето/ котето са най-добрият приятел за едно дете.  Heart Eyes

# 124
Лид, бързо възстановяване Hug

# 125
Благодаря, Cristi.  Hug

# 126
Лид бързо възстановяване и скорошно прибиране у дома. bouquet

# 127
Лид,я не са алосвай,ами ставай се прибирай при шушулето  Hug Скорошно оздравяване bouquet

# 128
Лид, бързо възстановяване. Вярвам, че всичко ще е наред и това скоро ще е зад гърба ти. Кога те изписват?
Каза, че в Свети Лазар ти правят манипулацията. Майка ми ми е разказвала, че жената, която преди 30 години ме е изродила и благодарение на която майка ми, въпреки всички патологии е родила здраво дете, в момента работи там, д-р Бранкова. Първосигнално ми се стори даже сантиментално да има приемственост и тя да изражда и сина ми, но за жалост нямахме финансовата възможност за клиниката и затова решихме да е Надежда. Не знам ти при кой лекар си там, но отзивите, които имам са добри. Така, че съм сигурна, че си в добри ръце. Гуш!

# 129
Ай да дам отчет EmbarassedСлед парченцата банан, който много му се услаждат на синковеца ,днес отнесе 2 лъжици тиквено пюре на Гербер.Първо се чуди,но после му хареса и само гледаше към бурканчето Mr. GreenНово,мама е лоша и не дава повече от 2 лъжици Naughty
За съжаление проблемите не ме оставят,но вече ще тегля една ..
И всеки да се оправя ангажименти само към мама и децата Tired
Лид, бързо оздравяване и възстановяване

# 130
Ани, Поли, Ели, Шо, благодаря ви милички.  Hug
Искаха утре да ме изписват, но аз настоявам още тази вечер да се прибирам, че искам да помагам на ММ с бебко.
Ели, при д-р Николова съм. Родих с нея и съм много, много доволна. Всички лекари/ сестри/акушерки тук са изключително мили, а за д-р Николова нямам думи - и като специалист, и като човек.

# 131
  • Шоплука
Лид бързо възстановяване, да си се гушкате с бебо

# 132
Лид, бързо възстановяване!

# 133
  • София
Я, lid ремонтирана и чисто нова!  Hug Прибра ли се?

Напазарувах малко днес с дребосъка. Той пък реши да не спи и за разнообразие... да покрещи малко. Какво са няколко часа.  Tired Ох, кошмарно ми е с това викане, дърпане, дране.  Tired Искам си коликите обратно. Тогава поне знаеш, че му е дискомфортно и масажираш коремче, за да се успокои. Сега само се правя на клоун, ама искам 2 часа за мен, без викове, без играчки, без смяна на памперс. Ключово важни са ми вече.  Confused

# 134
Chuby, Краси, благодаря.  Hug
Мисис, да бях използвала упойката и да се тунинговам, как не ми дойде на акъла.  hahaha Малко ц"ц" да оправя, тук таме сланинка да издърпам, та да няма нужда от диети. hahaha
Иначе - да прибрах се - избягах още тази вечер. Досега оправях къщата, но съм с такова главоболие, че реших да се паркирам в хоризонтално положение и да си почивам.
Тези ръмженета/пищенета/викания са ми до болка познати. Дано да е период и да минава бързо. Пробвай да го оставяш на пода върху одеало/килим/пъзел - осигурява ми не два часа ( аз за толкова спрях и да мечтая), но поне трийсетина минути, спокойствие.

Общи условия

Активация на акаунт