Полет чука на вратата - октомвийчето търкаля се в кревата- тема 11

• 32 336
  • 728
  •   1
Отговори
# 135
А като излезеш с количката и започне веселбата, тогава къде какво опъваме? newsm78 Щот' аз вече съм безидейна Mr. Green

# 136
Лид мила приятни сънища в твойто легло пий нещо за глава.Бясна съм броколите във фантастико бяха  ужасни ,била нямаше другите нямах сили.Накрая си купих замразени .

# 137
  • София
Мисис, да бях използвала упойката и да се тунинговам, как не ми дойде на акъла.  hahaha Малко ц"ц" да оправя, тук таме сланинка да издърпам, та да няма нужда от диети. hahaha

Ама сме и ние  ooooh! Хем тук, хем знаем всички, пък никой не се сети. Сега по гадния начин - глад и подплънки за циците  Mr. Green

А като излезеш с количката и започне веселбата, тогава къде какво опъваме? newsm78 Щот' аз вече съм безидейна Mr. Green

Почваш да носиш.  Tired Днес пазарувах с него, на ръце. Щото тати му така го разхожда оня ден... И то взе, че разбра, че ако вика в магазина, може да го взема на ръце.   Twisted Evil

Извадила съм летния кош и мисля да го сменям. Нямам пълна легнала позиция в коша, а до скоро излезем ли с количката, заспиваше веднага. Ще видим утре как ще го приеме.

# 138
Моят също иска носене, но няма начин да бутам количка с едната ръка и да го нося с другата. Иначе пищи и в двата коша, особено, ако има слънце.

# 139
Идвам на отчет, на Дънди фонтанелата е затворена! Тежи 8кг и 65см. Минахме и всички ротинни изследвания за 6м@

# 140
Браво на детето! Нас в събота ще ни преглеждат и теглят. Нямам търпение, защото вече трябва да поръчам някоя дрешка за лятото.

# 141
  • София
linaa1707 Браво!

Ние нещо се движим назад. Една ваксина си влача, предният път не можах да взема направленията за изследванията. Утре ще ходим на преглед и ще видим. Секрецията от очето не минава. Ту се усилва, ту намалява, ама си я има. Почнах Тобрекс. Хремата сякаш изчезна. Ваксина няма да има утре де, кой знае кога.

Много ме болят ръцете от няколко дни. Подозирам, че е от носене.  Tired

Дечко нещо не се кефи да гледа неговата си храна или някой да яде без него  Mr. Green Днес се опитах да купя пюрета, ама ми се разплака докато ги гледа  Mr. Green

Цените на пюретата са убийствени  ooooh!

# 142
Мисис, мислех, че ти си ги правиш  newsm78 И да, убийствени са. Уредът за готвене вече си изплати парите наистина.

# 143
  • Варна
Добро утро момичета
Даже не мога да ви изчета нямам време..
В къщи Мм болен вече 3ден пие аб ама нещо не му помага...
Бабата и тя не е добре със сърцето отново високо кръвно..
Пра дядо ми в хосписа има нисък хемоглобин съмняват се за вътрешен кръвоизлив
Дядо ми е в болница утре ще му правят операция на гръбнака ще му слагат импланти.. 8900 лв само имплантите....
Децата се кривят времето два дни не ставаше за игра и в къщи полудявам .. Днес ако ще червен сняг да вали излизаме и не ми пука... Та накратко ето защо не ми остава много време за писане 😂😂😂
Хубав ден момичета 💟

# 144
  • Шоплука
Уф, Норичка бързо да излизате от тая черна серия. Hug
Аз всеки ден я извеждам вече, трябва да свиква и на дъжд, вчера ни валя кратък пролетен порой, тя спа блажено на подрънкващия дъжд. Като малко бебе я извеждах на нула градуса, та сега ли няма.
Седящ кош още не, докато не почне да седи стабилно. Не е добре за още слабите им кръстчета.
И тя пищи, мен ме ми пречи, пък и тук може да се пищи на воля, като се напищи сабувам и краката и започва да се мъчи да си лапа палеца на крака.
Днес пащарнак и тиква, ще видя как ще се приеме. Откъде купувате рапично олио ьа бебета?
Вече не нося на ръце и не приспивам, оставям я да беснее до откат, да пищи, да се върти и накрая сама си заспива, изведнъж се обърща на една страна и отцепва. Та добре си живеем, не се оплаквам. Днес ще идват майсторите да мерят стълбището, тогава само ще я нося с мене да клюкари, ще и бъде страшно интересно, сигурна съ.

# 145
Добро утро и от мен.

Норичка, дано бързо се подредят нещата, за съжаление има такива периоди в живота, но човек така е устроен, че след време не помни лошите мигове, а само хубавите.

Аз ползвам вече лятна количка, с пълно легнало, но я държа под ъгъл,защото много обича да зяпа.

Сигурно и ние ще излезем, нищо, че вали. Слагам гумените ботуши, на количката дъждобранчето, аз имам такова непромокаемо яке и айде. Стига да не е някакъв порой със силен вятър, не виждам причина да не маем гащи. Тооо, ще трябва да пазарувам, че  в хладилника се гонят ветрове, та за туй, ща не ща, ще излизам.

# 146
Рапичното олио го взимам от ДМ. Летният кош има няколко позиции.

# 147
добро утро тези от вас ,които кърмеха изцеждали са се скоро ? Спрях да крърмя началото на март и скоро не съм се изцеждала трябва ли ,не чувствам тежест или болка .
 И Как се справяте с подкожните косамчета имам по краката и ми е зачервена кожата много помагайте   Cry Cry  Cry  Cry......иначе двете с мишето сме сами таткото спи вечерта сме на консултация 

# 148
  • Шоплука
ДМ въобще не са ми в списъка с - вярвам и купувам  Crazy Мисля да капна малко зехтин, четох, че в Испания, Италия и Гърция си им слагат на бебешоците.
За подкожни косми - пилинг с морска сол.
Аз все пащ ще изчакам с летния до май, много е открит моя, а тука още си има течения и предпочитам да е на завет. Пък и тя спи винаги в количката, даже един път я разхождах със столчето за кола, че беше много горещо, като пече си е направо лято и тя и в него заспа, така че има време за нас.  Heart Eyes
Много се кефеше на майсторите - искаше на всяка цена да е около тях и да клюкари, изобщо е станала някакъв странен изследовател на всичко. Новата и любима игра е да оглежда бибата от всички страни и да я изследва.  bowuu

# 149
  • София
Добро утро!

Нори, скоро да свършват лошите неща, всички да се стабилизират и да се добре!

Аз си правя пюретата, ама реших да взема малко да си имам и купени. Сега с месото се притеснявам повече с правенето им - дали ще успея, ами ако се успа Blush, ако спре тока, ако...

Малко имам резерви към замразеното месо. В домашни условия не се получава добре и винаги месото ми има гаден дъх. Затова отдавна спрях да замразявам и да купувам замразено. Сега за малкия хич не искам да замразявам, но май ще ми се наложи. Например взех пиле на Дюк. Сготвих на него, другото го изпекох и го изядохме. Ама нещо да ядем по едно пиле на всеки 2 дни, че и с тия цени  Confused

Няма да е днес в летния кош - изпрах го. Трябва да изсъхне първо  Laughing

ММ му даде на малкия да докопа една клавиатура. Е няма такава радост.  hahaha Мисля да разглобя една, да я пусна през миялната и после официално да стане новата ни супер яка играчка.  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт