Полет чука на вратата - октомвийчето търкаля се в кревата- тема 11

• 32 338
  • 728
  •   1
Отговори
# 150
Мхм. Клавиатури, телефони, дистанционни. Детска радост - бенгалски огън Mr. Green

# 151
Chuby мерси за идеята ще опитам иначе ще си поръчвам скраб за тяло с кафе
Hashtag Body .Взех ме си пратката  Heart Eyes  и един виц В детските градини трудно се влиза ,защото за там е трудно да си купиш диплома  hahaha hahaha

# 152
  • Шоплука
Тва захранване почва да ми лази по нервите!
Днес пащърнака беше отново удостоен с погнуса / а е готин, сладичък, аз също си хапнах/ и чак след като беше омешан с тиква хапна три лъжици преко сили и накрая започна да вика боп боп боооппп - типичен сигнал за неодобрение и гняв на нещотоситам - аз се направих, че не го разбирам и се опитах да пробутам още една лъжица - груба грешка - ревна веднага, а тя почти никога не реве, защото още на боп боп боооппп си получава нейното. Дадох го и с тиква - хапна го и веднага го изплю.
Утре ще го пробвам с картоф и морков + пащърнак , да видим какво ще каже.

Винаги като ям банан ме гледа ококорчена и вчера и дадох едно парче, смачка го, тикна си го в устата, направи погнусената физиономия, глътна го, ама с гнус.
Хубаво е, че си посадихме круша в двора още на есен, та като роди круши дано прояде поне тях  Laughing
Мислех да я подкарам с круши, но това което виждам по магазините, аз не бих го яла, та ще пробваме утре следобят с една купешко пюре от круша да видим, ще го биде ли ....

# 153
Днес имаме прогрес с папането, сутринта крушата с ябълка се омете, на обед морков с тиква, също не го плю много Simple Smile

Но, ако можеше и да спи..... Thinking

# 154
Chuby, що не би го яла? newsm78 Крушите, които взимам, са уникално вкусни.

Пош, ти даваш плодове сутрин вместо следобед ли?

# 155
За рапично олио и аз щях да препоръчам ДМ, даже доколкото помня е и био.Ние пък днес стачкуваме, не харесваме тиквата и на млякото се мусим Simple Smile...

# 156
Био е, да. Не съм спец по рапично олио, ама си ми изглежда съвсем ОК.

# 157
Мдъ, давам на предобедното ядене плод.
Следобед ще давам каша с плод (утре въвеждам оризова, по план).

# 158
Аз също рапично олио от ДМ мисля да взема. Техните био пюрета също много се тачат от малчо и като състав са ок, особено това със сладък картоф.
За крушите, днес ми е плодовия ден от 90-дневната и преди малко изядох една круша от Лидл, ами много вкусна си беше. Ако правех домашни пюрета, щях да му дам и на бебо.

# 159
Точно от Лидл взимам и аз. Разкошни круши! Банани и ябълки също. Днес натоварих още манго, авокадо и сливи. Това ще вкарвам като следващи храни. Имат и едни бейби морковчета, много са хубави.

Пош, аз също мислех за подобна схема, но не стават ли много плодове за деня?  newsm78 По колко даваш сутрин и колко ще смесваш с каша?

А ДМ имат и кокосово масло. Вървяло супер с плодовите пюрета. Следващият път ще взема да пробвам.

# 160
За кокосовото масло и аз чух много добри отзиви и ще вземам да слагам в плодовите, а сигурно и в зеленчуковите.

# 161
Мисля, че е с доста силен аромат. Няма ли да пречи?

# 162
Знам ли ...не се бях замисляла.

# 163
По колко гр плодове давате на едно пюре ?

# 164
Ми ще смесвам кашата с две три лъжички пюре, колкото за вкус.

Общи условия

Активация на акаунт