Полет чука на вратата - октомвийчето търкаля се в кревата- тема 11

• 32 338
  • 728
  •   1
Отговори
# 165
Ми ще смесвам кашата с две три лъжички пюре, колкото за вкус.
Разбрах. Защото аз давам 120 пюре с три лъжички каша Mr. Green

# 166
  • Шоплука
За Лидл не знам, там не съм пазарувала и благодаря, че ми казахте, защото ще ги пробвам тези круши.  Hug
Ще вземем и от ДМ рапично олио да видя дали ще и допадне, но тя щом банан не иска - той е от Лидл и наистина е хубав, не знам дали ще установим прогрес с крушата ... надявам се горещо. А иначе е ящтна - яде, но като хапне / не плюе/ докато примлясква прави такива погнусени физиономии, а като преглътне цялата се втриса от гнус, въпреки това продължава със следващата лъжичка и пак същото и така до четвърта / само картоф, морков и тиква стигнахме до шест и то на третия ден/ и накрая започва с боп боп ...
От любопитство яде, но всеки път се потриса от вкуса  Laughing
Кокосово масло ползвам като козметика / чисто / и няма абсолютно никакъв мирис, така че предполагам ще е същото и за ядене - без мирис.
Днес излезе силен вятър и ни провали разходката, за целия ден и се събират два часа сън, надявам се довечера да заспи.

# 167
При нас тиквата се приема Twisted Evil
За съжаление обаче днес ...Нямаме вече баба Cry Cry Cry
Човек трябва да се радва на живота докато може защото е само миг...

# 168
  • Шоплука
Моите съболезнования Шо  Hug

# 169
Шо, съболезнования Cry

# 170
Моите съболезнования Шо Cry

# 171
И от мен  Sad

# 172
Съболезнования, Шо! Бъди силна!  Hug

# 173
Моите съболезнования. Кураж, мила!

# 174
Благодаря мили момичета,незнам какво бих правила без вас

# 175
Шо, много съжалявам!  Hug
Моите съболезнования!

# 176
  • София
Sho_82 Моите съболезнования!  Cry Hug

Ако имаш нужда от нещо - само кажи!

Малко ще разсъждавам. Не се заяждам, наистина. Някои неща са ми странни и повдигам тема на размисъл.  Laughing (Пак уточнявам - не споря, не осъждам и не искам конфликти).

1. Защо рапично олио? Според мен е пълна отврат това. Никога не съм го харесвала и винаги съм го асоциирала с евтин заместител на слънчогледовото олио. Вие консумирате ли го?  Rolling Eyes

2. Защо кокосово масло? Не стана ли много "модерно" изведнъж... Сякаш екзотичните неща звучат по-здравословни, примамливи и хубави. Защо да не е зехтин или слънчогледово олио... Те са по-типични за района ни.

3. Защо ГХИ? (Това дори не мога да го произнеса  Laughing). Нали при него липсва водата от маслото. Ама пък ако е вода, какво толкова..., то аз си слагам малко вода в пюрето.

Съгласна съм, че поетапно въвеждам храни, старая се да са прясно приготвени, по правилен начин (каквото ида значи това  Laughing ), но и да не са твърде различни за обикновеното хранене у нас.

Слушам и чета все повече за всякакви екзотики в храненето. Понякога имам чувството, че някои повтарят като папагали колко е полезно дадено нещо или пък колко е вредно другото. Знам и, че отровата е в дозата.  Simple Smile Ама отвсякъде почват да ме заливат модерни течения в храненията и малко почват да ме дразнят.  Rolling Eyes

# 177
  • Варна
Шо много съжалявам
 Cry

# 178
Моите съболезнования. Мир на праха и!!!

# 179
П. С.
Роузи мога да изнеса лекция,но в момента не ми е до тва. В крайна сметка,всяка майка си гледа детето,както и е угодно,пък било то не или здравословно.

Общи условия

Активация на акаунт