Полет чука на вратата - октомвийчето търкаля се в кревата- тема 11

• 32 341
  • 728
  •   1
Отговори
# 225

В интерес на истината много по-скъпо е да се купуват бурканчета за две - три лъжици и после да се хвърля защото хитреците от Хип са написали изрично, че може да се ползва само на другия ден след отваряне и престой в хладилник  Tired
Така е, ама какво да се прави. Все ми се ще да вярвам, че все пак по-качествени продукти слагат баш в Hipp, отколкото тези на пазара. А аз още се чудя на логиката с месното пюре, от което половинката трябва да се хвърля...трябва да промета освен наистина в DE да ядат по 20% месо всеки ден, което ми се струва мноооого.  Иначе зеленчуковите и месните са за 24 часа, плодовите са за 3 дни, ако не се лъжа, там поне няма да се хвърля.  Simple Smile

Днес с кашата пак се омазахме и двете до ушите!  Mr. Green Но я докарах консистенцията, де, с по-малко мляко и тиква, но докато я изяде и тя се втечни. Та последната 1/3 пак беше мацаница. Grinning

# 226
О, аз със остатъците си готвя.
Примерно с морков,тиква, ябълка или круша, стават супер кексчета Simple Smile
Картоф, карфиол, броколи - на крем супа отиват чудесно.

# 227
О, аз със остатъците си готвя.
Примерно с морков,тиква, ябълка или круша, стават супер кексчета Simple Smile
Картоф, карфиол, броколи - на крем супа отиват чудесно.
Хахха, супер идеи, аз готвено не обичам ,но ще ги препратя на майка ми. Simple Smile Плодовите предполагам, че ще ми харесат, ако има някой остатък. Иначе само на месните им намерих желаещ. Simple Smile Той котака толкова му харесаха, че щеше на столчето да се качи и да остави бебка без манджа. Grinning 

# 228
Добре де, ако отворя бурканчето днес наобяд, мога ли утре наобяд пак да ползвам него след като е съхранявано в хладилник? И може ли веднъж затоплено бурканче после да се съхрани в хладилник, или ц?

# 229
  • Шоплука
Аз пък не вярвам, че едно бурканче с био тиква на Хип, возено с камиони и висяло по складове е по-добро от тиква купена от пазара, варена и пасирана. И на вкус са гадни, понеже ги ям и аз пред нея, а и тя не ги иска.
Тази тема трябва да се махнат тези колики и да се добави инфо за захранването. Ако РН няма време да предаде кодовете и друг да прави темите. Темата ни е ужасно занемарена. Даже на бебета в родени 2017 има информация за захранването.

# 230
Chuby, то по тази логика е и тиквата, от да речем, Пакистан, тя с какво е дошла до тук, едва ли с Пепеляшка Simple Smile

Ще дам пример, има един боб на Крина, на опаковката пише с гръмки букви: "Родопски боб", отзад с малки буквички: Произход Египет, ма родопски, нали....

На мнение съм, че не си ли произвеждаш лично плодовете и зеленчуците, гаранция - никаква за страна произход, за торове, пръскания и тнт.

Последна редакция: пт, 07 апр 2017, 15:43 от Анонимен

# 231
Мен пък Групата си ми харесва и това,че липсват някой теми,не смятам, че е занемарена. Бритни Спиърс няма ли схеми за захранване Sick

# 232
Поли, ние сме на 2-ка мляко и не виждам разлика, и не огладнява по-рано.
Шоши, можеш да дадеш и на следващия ден от това пюре щом е в хладилник и не си хранила директно от бурканчето.

# 233
А, инфото за коликите си е баш на място. Някои сме още с колики, макар и по-поносими. А и сега с новите храни стомашните разположения са си факт.
Награбих аз пюренца и лъжици от всички видове и съм готова утре да почна, но...реших, че една консултация с най - добрата "захранителка" на Пловдив няма да ми е излишна, та ще чакам да се видя с нея.

# 234
Аз пък не вярвам, че едно бурканче с био тиква на Хип, возено с камиони и висяло по складове е по-добро от тиква купена от пазара, варена и пасирана. И на вкус са гадни, понеже ги ям и аз пред нея, а и тя не ги иска.  
posh, добре го е казала. Simple Smile Аз откъде да знам тая тиква с колко отрови е бъкана, нищо, че е от пазара? Ако си беше в мойта градина 2 мения по въпроса няма. Хип, все пак уж имат някакъв контрол и  уж са био. Изобщо не им се доверявам сляпо, де, но за мен са по-малкото зло.  Peace

Шошии, можеш да дадеш от същото, ако си отсипала от него, а не си хранила от бурканчето. Ако цялото е затопляно веднъж, мисля, че не е ОК да се дава пак. Аз засега не съхранявам отваряните бурканчета в хладилник, може би като стане по-топло ще започна.  Simple Smile

# 235
Аз пък давам остатъците от пюрето на кучето  Joy.Днес си хапна спанак с ориз и хич не му се мръщи като малката.

# 236
  • Шоплука
О,я стига глупости. Наистина ли вярвате в био измамата?! Нищо индустриално не е био. Но в крайна сметка решения си взима всеки сам. Аз лично си купувам от пазара, готвя и така. Който не му се занимава, купува " био ".
Темата е занемарена и никой не се занимава с нея. Поли на тебе всяка тема би ти харесала стига да си чатиш на воля. Казах. В крайна сметка всеки родител си решава.

# 237
Чуби,нещо против ли имаш писането(чатенето)ми тук?Попитах.

# 238
Само ще вметна, че на пазара всичко е от борсата, а на борсата почти няма нищо българско.
Пък, който ще да вярва.  Laughing

# 239
Шо, моите съболезнования. Вярвам, че вече е на едно по-добро място  Hug

Имам въпрос към кърмещите майки, които са приспивали на гърда как ги отучихте мъниците. Аз имам чувството, че ще ми виси на гърдите до първи клас. Приспивам го на спалнята и ако стана да свърша нещо веднага се е събудил.
И още един има ли някой на когото все още да не му е дошъл цикъла?
От около седмица моята девойка вече си заспива сама, което е огромно облекение за мен, тъй като преди това заспиваше само и единствено на гърда, а вечер сме стояли с часове като скачени докато заспи.
Трябва да съм сигурна че се е нахранила и и се е доспало. Давам и бибата (от скоро започна да я използва по предназначение) и една играчка-лъвче, с която обича да се занимава напоследък и я оставям в кошарката. След 5 до 10 минути е заспала. Направо се преродих.
Аз също още нямам цикъл.

Момичета, дайте да не разваляме добрият тон в групата, която според мен и така си е перфектна. На РН явно не и достига време да се занимава толкова детайлно.

Общи условия

Активация на акаунт