Полет чука на вратата - октомвийчето търкаля се в кревата- тема 11

• 32 341
  • 728
  •   1
Отговори
# 210
Поли,не с лошо де.  Laughing Аз не щЪ подаръци,с които се работи.  Joy Шегувам се,умирам си от кеф да получавам цветя в саксии и джунджурии за кухнята.  chef

Мисис,и аз имам такава позната,за това хем не ми се дават повече от 500 лв ,хем искам да има полза и търся инфо.

# 211
Ахъ,то за тва на един осми март летя саксия с некви бодили от терасата Stop

# 212
Поли, вземи си чугунен тиган. Тежи над 5 кила, с две ръце едвам го вдигам.

# 213
Поли, вземи си чугунен тиган. Тежи над 5 кила, с две ръце едвам го вдигам.

smile3508 smile3521

# 214
Моля майките които са минали на двойка мляко,да изкажат мнение. Засища ли ги,пък дори малки количества,дали се мръщят,някви странични реакции,ей такива пинизи Simple Smile
Ние минахме на Humana 2, никаква разлика не виждам аз, нямаше никакви реакции от нейна страна, предполагам, че вкуса си е същия. За засищането не мога да кажа, защото и с 1 си се чувстваше ОК. Simple Smile

За космите  Mr. Green аз си действам със самобръсначка и крем, но принципно ме интересуват тия фото или лазери, макар, че скоро не виждам опция за финанси за това.

Вчера яде оризова каша....е такова мазане никога не е било. Рева, плю, аз разливах, че много течно...добре, че не сложих нищо вътре, та не цапаше. Накрая дадох малко мляко с малко каша вътре и после остатъка от кашата в чинията го изяде с желание, май консистенцията не и хареса, днес ще я направя по-гъста, пък да видим.
Не помня вече дали писах (мозъкът ми определено изчезва бавно, но славно Sad )Бяхме на консултация онзи ден - 6780 кг и 65 см, затова имаме зелена светлина за кашите, че е наддала 130 грама за 3 седмици.

Времето е отврат, но аз все пак я навлякох с един зимен ескимос (добре, че още и става) и я набутах в коша на терасата. Simple Smile

# 215
Ако водата е гореща и оставиш кашата вътре за десетина минути, става много течна. Затова аз смесвам с плодове и мляко.

# 216
Ние онзи ден бяхме на консултация. Малката ми сумистка е вече 67 см и 7700 гр. Дадоха ни зелена светлина за захранване, още повече, че и днес става на 5 месеца. Аз обаче съм като в небрано лозе с тва захранване, още повече, че и не съм особен кулинар. Та седя сега и се чудя с какво да започна, домашно или купешко, запичащо или незапичащо... Гледам, че още си го има рефлекса с избутването с езиче - вчера и дадох парче ябълка, ми облиза го, заръфа го, пусна лига и го избута с погнуса с език. Пробвах да я свикна с лъжицата, и че това, което е вътре трябва да се погълне, ама нъцки. Плюе, мръщи се, въпреки, че лъжицата е пълна с любимото и мляко.
Днес съм се наканила да и взема няколко пюрета купешки да я видя дали въобще ще прояви интерес. Много ми се ще да си ги правя аз, но хамалогията да търся домашни зеленчуци от сигурни източници, да го наппавя и най - накрая тя въобще да не го удостои с внимание, ще ме обезкуражи сериозно.
Я дайте съвет мацки захранващи. С какво пюре да и предизвикам интереса? Искам да почнем със зеленчуци, та да не ми откаже после да ги яде. Каши май не са ни нужни, че сме си достатъчно пухкави, поне на тоя етап. Също така да питам за сокове от ябълка или морков - майките наоколо започват с такива сокове, за да свикне стомаха, ама аз вчера от една ябълка щях да умра - то беше подуване, газове, киселини...

# 217
Шошка, само ни съ шашкай.
Нема човек в първи клас на АМ Simple Smile Всички муат кифтета и мусакъ.

Начи, аз си давам купешки пюрета, Хип, Гербер. Най-добре започни с тиква или морков. Ще бута, ще бута, пък ще спре.
Моята как буташе в началото ум да ти зайде, сега яде и примлясква.

# 218
Ако водата е гореща и оставиш кашата вътре за десетина минути, става много течна. Затова аз смесвам с плодове и мляко.
Аз с АМ я правих, уж не беше мноооого течна, ама на нея и е- Simple Smile Днес с по- малко мляко ще я направя и ще и сложа и тиква вътре. Тя да я харесва и да се мацаме, ще го преживея.  Mr. Green

Шошии, да започни с тиква, морков, или бял морков. Simple Smile А за сокчета, аз не бих дала, точно мисля, че може много да и раздразни стомахчето. Но пък майка ми от 2ри месец ми е давала сок от моркови или от ябълка и нищо ми е нямало. Grinning

# 219
И аз като posh_, почнах с тиква, после ще е морков, сладък картоф и пащърнак.

Био зеленчуците ми идват "златни" и ще е на пюрета засега, докато не почне да яде като хората.

Ще трябва да давам каша (оризова, безмлечна, безглутенова), че е много фин младежа Shocked

Шошии, в началото се приготви за мазане, плюене и физиономии един път Laughing

# 220
  • Шоплука
Пащърнака е тотално отречен. Днес се пробвах да го дам в комбинация с тиква + морков.
Най-културно ме оставя да и дам лъжичката след което отваря уста и бавно излива пюрето от устата си.
Не плюе, не реве. Истинска дама в стил Бри Ван де Камп.  Laughing
Обаче аз упорито давам, така успя да изяде шест лъжици, накрая вече се усмихна с език между беззъбите си венци и захранването приключи. Но определено намалява порциите мляко, днес с 60 мл по-малко пи.
Аз винаги правя цяла порция да яде колкото иска.
Преминаваме на зелени зеленчуци - зел чушка, броколи и такива.
Може пък да ги харесва. Слагам картоф за основа на всички, хем е по-засищащо, хем е единственото одобрено наполовина, нещо като Студената война  Laughing

Шошши аз почнах с тиква на Хип защото нямаше други, не се яде. Не иска купешко - нито тиквата, нито пащърнака, моркова и картофа, най-обикновено, купени от пазара ги яде. Така, че от сега давам само това, което е по пазарите.  chef

# 221
Шошии и ние сме на тоя етап.
Да питам колко време продължи това избутване с езиче при вашите мъници? Щото тъкмо днес си мислех дали да не спра за седмица непример и после да пробвам или тъпо и упорито да си бутам лъжицата.  newsm78
И аз давам Хип от малките,то така или иначе се дава по две-три лъжички, не ми се мажат съдове ,пасатори и т.н. за две лъжици.  Whistling Като почне поне по едно малко да изяжда,може да се пробвам да й варя,а пък иначе и моите ще са каквото има в магазина. Няма друго.

# 222
Говорехте за дом. любимци по-рано. Аз днес си взех Furminator-а. Много съм доволна, сваля индустриално количество козина, определено повече от четката. Само да видим как ще го укротя хубавецът ми да седи мирно докато изчепкам! Grinning
cristi, питаше за хотели за котки. Ние нашия веднъж го дадохме, като се върна беше стресиран, за малко и да го отровят, изобщо много съм наплашена и бих го оставила само в абсолютно краен случай. За съжаление не помня как се казваше т.нар. хотел, но беше някъде из кварталите към Витоша. Уж предлагаха собствени стаи на котките....дрънци. Та, мисълта ми беше, че като търсих тогава ето това място ми допадна много и сега ми е резервен вариант. Вдъхват ми доверие някак си....
http://strannik.bg/o/4522/vakantsionen-dom-za-zhivotni-topli-lapi

На млечните каши на Hipp пише, че са с преходно мляко, това АМ ли ще рече и мога ли да давам такава на дребоса?

Най-културно ме оставя да и дам лъжичката след което отваря уста и бавно излива пюрето от устата си.
Не плюе, не реве. Истинска дама в стил Бри Ван де Камп.  Laughing
hahaha

# 223
  • Шоплука
Де юре избутването трябва да приключи на навършени 6 месеца, това е защитен рефлекс против задавяне.
Днес и дадох да бърка в купичката с пюрето, да видя ако си го облизва от пръстите дали ще яде, но след като го облиза се разтърси от гнус отново.
Аз остатъка от нейните пюрета ги слагам в нашата храна, така пет бурканчета тиква на Хип станаха тиквеник. А вчерашният остатък от морков и картоф го сложих на соса със спагетите.
В интерес на истината много по-скъпо е да се купуват бурканчета за две - три лъжици и после да се хвърля защото хитреците от Хип са написали изрично, че може да се ползва само на другия ден след отваряне и престой в хладилник  Tired

# 224
Днес направих пасирани картофи с морков и броколи е тоя пасирани картоф не и харесва .Не може да го преглъща става един лепкав .Вчера беше само картоф днес сложих и друго ,но не.Изяде 30 гр изпи малко мляко и заспа лудница прави каквото си иска. Цял ден чистя бях и на пазар .Купих си Савех зелен fresh май е за бяло пране ужас направо ,а е 8 кг някоя ползвала ли го е ? Сега отивам на подстригване и боя ,че утре ми е специален ден Simple Smile Chuby нашия доктор вечерта ни даде направлението за кръв и урина преди или около 6 месец когато ти наблизи консултацията

Общи условия

Активация на акаунт