Полет чука на вратата - октомвийчето търкаля се в кревата- тема 11

• 32 235
  • 728
  •   1
Отговори
# 480
Еййй Поли, младо агне си ти ... 18 годишна дама пикКа Grinning крий се тук по празниците, че си апетитна  Sunglasses хапка.
Радвам се, че е по-добре детето, машина си ти  Hug

# 481
Еййй Поли, младо агне си ти ... 18 годишна дама пикКа Grinning крий се тук по празниците, че си апетитна  Sunglasses хапка.
Радвам се, че е по-добре детето, машина си ти  Hug
Не съм пика,тук таме каро  Mr. Green Heart Eyes Hug
Краси,душичка камбана Hug Hug Hug

# 482
Шошии, добре дошла при тиквоядите.
Моят също киха, викам си, да забърша пак прах, няма темп,няма сополи.

# 483
Шошии, радвам се, че сте добре.  Hug
Не се притеснявай от кихането може да е от мръсния въздух навън, полените или праха.

Поли, добре дошла у дома си при нас!  bouquet

Мисис, имаш ли ток?

http://shopping-feya.com/uk.html
Някой използвал ли е този сайт за поръчки от Англия? Благонадежден ли е? Питам защото трябва да се плати поръчката предварително, много ми се иска да поръчам от някои сайтове, които Кристи каза, но сама не мога.

# 484
Лид,питай Крис на лични. Аз вземам от асада от ФБ.

# 485
Поли, ще я питам, но тя май поръчва директно със своя карта доколкото помня.

# 486
И аз за бой си помислих, като четох Анита, но се усетих навреме Simple Smile

Лид, аз ползвам shopper bg, но само за транспорта. Всичко иначе аз си поръчвам сама. Примерно в ТУ снощи всичко ми беше на 25 % в кошницата.
Да кажем,  https://tuclothing.sainsburys.co.uk/p/Boys-Red-High-Top-Trainer-%280---18-months%29/131218448 са по-малко от осем лева. Това http://www.mothercare.com/coats-and-snowsuits/ticking-stripe-den … acket/901786.html също беше добро. За зимата взех http://www.lcwaikiki.com/en-US/BG/product/LC-WAIKIKI/baby-boys/O … at/2548178/516051. И така нататък Mr. Green

Не всичко излиза много по-евтино, но примерно бодита в пакет от 8 са по 6-7 паунда, което е близо два лева на парче. Тук не мога да намеря нищо под пет лева, а обикновено вървят по 8-9. Лигавници също взех десет броя за 3 паунда - http://direct.asda.com/george/baby/bibs-and-muslin-squares/10-pa … 6,default,pd.html. Пижамите и те си заслужават много.

Последна редакция: ср, 12 апр 2017, 23:56 от cristi

# 487
Добро утро!
Кристи, и аз тези якенца харесах и още един куп пижами и бодита.  Whistling Laughing
Добре, че не мога да пазарувам.
Хубав и усмихнат ден на всички. Да ви се получат страхотни яйца. И Ани да си хвърлиш и малко бой.  hahaha ( шегувам се  Hug )
PS: Мисис, явно още няма ток и са й паднали батериите на всички устройства затова я няма!  hahaha  Тъкмо да си починем малко от теб, че си голяма досадница. Joy Hug

# 488
Аз пък огладнявам около Мисис, с тея манджички, направо започва са ми ухае, като я чета.
Аз мисля пак да поръчам от некст, но не съм разглеждала скоро. Бодитата рязко започват да омаляват.
Имам да ходя днес по доктори, вече е 9:30, аз съм си още у дома. Организирам се и тръгвам до 10мин. После ще понатупам едни великденски яйцаааа  Mr. Green
Хубав ден!

# 489
Аз пазарувах от този сайт Косара, http://kosara.bg днес чакам доставката. Също е евтино и е БГ производство. Не всичко , има и полски и други, но пише произхода и аз купувам тези , които са БГ. Като цяло залагам основно на българското принципно  Mr. Green

Днес зелена чушка, морков и броколи. Определено се хареса и се изяде. Преглъщането и е малко странно още, не може да свикне как се яде - суче ли се или се преглъща, но вкуса и хареса.
Беленето на чушката след като се свари си е тегаво, за това другият път ще я пека. Изобщо мисля да и дам едно печено пюре, мисля, че по-ще и хареса. Утре с една капка зехтин. Ака всеки ден, но след баня, където се мята като делфин из ваната. Още месец и направо ще си пълня ваната, коритото изобщо не я удържа, то е ритане, въртене, пляскане и нали играем игри - вманячена е по пълнене и изливане. Баща и я полива ката с голямата кана, а на нея и давам една капачка от млякото да си тренира сама.

Болните бързо да оздравявате.

Шошши без да се филмираш, да знаеш, че бебетата понякога имат бистра хрема и кихат от пролетта и цъфналите дървета / не се води алергия!/ И Бамбина така нали все се врем по баирите тука.

Моите шефове нещо ме обработват да се завръщам на трудовия фронт, но аз съм категорична, че искам да си я гледам до две години.
Монтесори ни е близо , в Драгалевци е и страшно съм навитак за там, но сега още чета темата и се чудя.
Вие кога мислите да ги местите в отделна стая?  newsm78 ние паралелно с всичката лудница трябва и нейната стая да правим и сега съм се зачела за обзавеждане на стаята по монтесори метод.
Да ви кажа голяма занимавка е. Страшно лесни игри има, а бамбина може да се занимава с тях поне час.
Така в банята да пълни и да излива, готвя лесно, като я слагам седнала до масата рови тишовете и тишината е гарантирана.  Mr. Green

Последна редакция: чт, 13 апр 2017, 12:06 от Chuby

# 490
Днес моята Михаела става на 6 месеца и съм много горда и щастлива с дъщеря ми.Събирам багаж и оправям утре за път .Малката ще яде тиква с морков за първи път от Хип. А след обяд ще и дам печена ябълка .

# 491
Ани честита месечка, да ти е жива и здрава Миши и да лапа здраво пюретата  bouquet
Ще те проагитирам за домашни такива  chef  Mr. Green

# 492
  • София
PS: Мисис, явно още няма ток и са й паднали батериите на всички устройства затова я няма!  hahaha  Тъкмо да си починем малко от теб, че си голяма досадница. Joy Hug

Joy Joy Joy

Не е лъжа, да ти кажа  Laughing

lid Беше споменала, че имаш общо с правото Simple Smile Та, като човек, вярващ в правото Wink, предлагам сделка - 50-50. Даваш половин милион на мен и споделям менюта. Съгласна, нали?  smile3541

За днес: пиле с ориз, тиквичка, праз, магданоз и малко олио.

Успах се  Blush и сложих оризова каша. Един път варих чист ориз и беше супер. Нямах време сега обаче.

Много го коментирате това авокадо, та за слетобед съм взела такова. Свършиха ми бананите, та най-вероятно ще е с круша. Simple Smile

Вчера дадох каша с ориз, просо и круша. Не се хареса. Едва я изяде, ама много ми се сърди. Даже и малко мляко пихме, за да се оправи вкуса  Laughing

Зверчето от сутринта се разплямпало - Абу, Апу, Мам, Бабу  Mr. Green Сега паднаха неговите батерии, та спи Simple Smile Влизам да се къпя и излизам. Яйца ще боядисвам довечера, като заспи малкият.

И да се оплача - много ме болят китките. И според мен е от тежестта на малкият. Вчера го теглих с мен на кантара. Показа 9,5 кг  newsm09 Дори и на голо да е по-малко, не ме интересува особено. Аз гол не го нося  Mr. Green

Ани, честита месечинка!

# 493
Ани, честита месечинка!
Уф, аз съм болна...  Sick Споменах, че всички кихахме тея дни, и ей на - гърлобол, главобол, нособол и гъзобол. Мене - яли ме кучета, ама ма е шубе за Мушито, че и тя освен кихането, днес се позакашля нещо. Педито я видя - уж всичко наред ама ппедвид идващите почивни дни, ще я почвам с витамин Цъ и осцилококцинума.
Днес, втория и тиквен ден е пълна греда! Такова отвращение от тая тиква, мъчих, мъчих и като ревна я оставих на мира. Бута я тая лъжица, държи тиквата в устата и не ще да я гълта, гледа ме с поглед тип "агне пред заколение", абе измъчена работа. Толкова ме е яд, че не я запознах с лъжицата по - рано... Мноу съм тъпа!
Тръгнах да боядисвам яйца... Аз ги гледам, те ме гледат, текна ми сопола, изкашлях се веднъж и реших да се надрусам с хапчета и да се заровя под юргана.

# 494
Шоши ,бързо оздравяване и дано не прихване Мушито.  Hug
Ани,честита месечинка!  bouquet

Другите не ги помня ,които ви четох,та да се похваля. Днес Шушулка яде с голям кеф картоф и тиква.   chef Направо си ядеше като голямо дете.  Mr. Green Все едно не буташе с това езиче всичко вън до преди 24 часа. Растат с минути наистина.  Heart Eyes А от както се научи да се преобръща на всички страни ,няма спирка. Освен това се влачи и се опитва да пълзи.   Crazy Втора нощ спи непробудно от 22-23 до 9 . Сега ходихме на разходка и тъкмо задряма,мина един съсед с колата и спря да ни поздрави и тя  Shocked ,да не изпусне нещо. После изобщо не заспа, чак вкъщи на люлката се унесе.

Замислихте ме за поръчките. Преди 10 години почнах да пазарувам от чуждите сайтове,но преди 2-3 години спрях ,та до сега. Може да поразгледам пак.

Общи условия

Активация на акаунт