Полет чука на вратата - октомвийчето търкаля се в кревата- тема 11

• 32 229
  • 728
  •   1
Отговори
# 525
Токуда, др. Стойчева, пулмолог-педиатър. Баткото ни се лекува при нея.

# 526
Аз бях в 1дкк, не само защото педиатрите са ни там, но и защото пулмоложката ни беше препоръчана от майки на недоносени, които обикновено изискват повече грижи точно в това отношение. Отделно, работят 24/7 и не трябва да се чака, колкото в спешното на Токуда. Ако е за спешен случай, де.

# 527
  • София
Мерси, първо ще отидем в МЦ Лора, защото той ни е заместващ на педиатрията в празници, звънях, казаха, да спра лекарствата, защото едното може би е предозирано и може да е странична реакция и инхалация само с физиологичен разтвор до прегледа. И там имало педиатър, но може да отидем на 2 места, и без това първото ми е безплатно.

Вероятно е едно от двете ще отида, което се посочили. Кристи, имаш предивид 1 ДКЦ ли? В което има спешен кабинет с педиатър.

А д-р Стойчева вероятно не работи по празниците?

Малко му се върна сукателния рефлекс на сън само.

# 528
Не, 1дкк - детска консултативна клиника. До зоопарка е.

# 529
Добро утро.
Балтазара бързо да оздравявате!   Hug
Гадно време - гадно настроение - затова се самоизолирам.

# 530
  • София
Благодаря Кристи !

# 531
Добро утро на Велика Събота.
Лид,я не се изолирай ами идвай тук да се кодошим и да раздуем темата,че нещо цикли Mr. Green
Балтазара,бързо оздравяване.

# 532
Онзи ден, докато мм държи малката и си сърба биричката, бебата се  набра на чашата и отпи една
яка глътка. Въведох глутена. Simple Smile

# 533
Онзи ден, докато мм държи малката и си сърба биричката, бебата се  набра на чашата и отпи една
яка глътка. Въведох глутена. Simple Smile

Joy Joy Joy ахахаха тва ми хареса. Ще стане човек от нея Heart Eyes

# 534
Сакън, Chuby ще получи инфаркт!

# 535
Ми Гери втори месец надува бърдука с мастика Mr. Green

# 536
У ваше село нормално! Нали такова, габровци да пестите от млекльото, та давате к'во има. Ама Софето, тука цивилизация, туй-онуй, джи-джи, би - джи...повече очакват хората  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 537
Тъй,тъй право речи момата  Mr. Green
Ай да не си пък докарваме двоен байпас,чи ще се врътна кат кифла и нема да дода да чатя Grinning
Кво разбирате вие столичани от гледане на челяд Crossing Arms

# 538
Аз лично, нищо  Mr. Green Ама Чубака чете и заради мен!

Уф, съвсем кифленски отивам да си направя ноктята, че после имам яйца да боядисвам и да готвА за бебе, за баби, за родители и за кой още се сетиш  Crazy

# 539
Айде поне пусни снимка на едно нокътче Simple Smile
Аз мойте сега ги варя и почва великото мазане Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт