Полет чука на вратата - октомвийчето търкаля се в кревата- тема 11

• 32 229
  • 728
  •   1
Отговори
# 510
Имай едно на ум с раницата. Аз имам, уж най-скъпата, уж най-хубавата. Веднъж я носих, за има няма 10 минути. Цялото й ляво краче после беше в спукани капиляри, лошо ми стана. Притискало ли я е някъде, не знам, но оттогава - раници, кенгура, йок. А я сложих по всички правила...

# 511
Аз си пазарувам сама, защото само аз готвя. И винаги е с малкия, всеки понеделник и четвъртък в големи магазини, където влизам с количката и трупам в багажника + платнена торба. После подреждам след плащането. Веднъж месечно Метро, но там сме с кенгуру, защото не мога да се оправя в навалицата, а и купувам тежки работи, които не стават за количката Mr. Green

Chuby, моят се опитва да разглабя всичко от миналия месец, при това доста успешно. Но определено подобни упражнения са полезни. Аз ще оставя граха за по-натам. Тежък ми идва.

# 512
Ей го на, инжинерин си имаме в групата,браво на мушмулето. Дааааа като се разбие на баба му пасатора от куткудечките,ше знам кой ще го поправи Mr. Green Ама кво се кахъря,тя сватята всеки месец в Метро ми се фръцка,ще ми купи един чопър Mr. Green То добре,че е сватът,инак Крис да го е разорила с тва миткосване по магазините. И от ябанджийски сайтове ми купува дрехи за зетя,тъй тъй Mr. Green

# 513
Мани, не ми напомняй! Не трябва да се поръчва в три през нощта, щото глупости стават. Оня ден получавам мейл да ходя да си получа едната пратка от магазин в Лондон, щото съм кликнала опция вземи си сам. Че на всичко отгоре и само аз може да си я взема, друг не! Та айде наново, канселирай и поръчвай отначало  Mr. Green

# 514
Видиш ли са ква си Mr. Green,то до тва водят методите на оная монтескю Grinning

# 515
# 516
  • София
Мани, не ми напомняй! Не трябва да се поръчва в три през нощта, щото глупости стават. Оня ден получавам мейл да ходя да си получа едната пратка от магазин в Лондон, щото съм кликнала опция вземи си сам. Че на всичко отгоре и само аз може да си я взема, друг не! Та айде наново, канселирай и поръчвай отначало  Mr. Green

Joy Joy Joy

Каза ли на твоя мъж, че трябва да отидеш до един магазин... в Лондон?  hahaha

# 517
Не. Дискутирахме дали аз ще се обадя на бившия или той на бившата да ни приберат нещата, щото и двамата са там Joy

Направихме фотосесията на малкия, доволна съм!

# 518
Искам снимки!!!!!!! mrstraetz

# 519
След месец и малко  Mr. Green

# 520
Ееееееееее smile3518

# 521
Не. Дискутирахме дали аз ще се обадя на бившия или той на бившата да ни приберат нещата, щото и двамата са там Joy

Направихме фотосесията на малкия, доволна съм!

ХАХАХАХ, Къртите, я направо ги съберете. Laughing Laughing Laughing

# 522
  • София
Момичета, може ли да ми препоръчате (добър) частен педиатър или пулмолог за София?
Утре ще заведа някъде малкия, търся къде. Може и болница да ми препоръчате. Вчера бях на нашия педиатър, има вирусче, правим инхалации с Вентолин и Пулмикорт (които са основно за астма, единият е кортикостероид!). Проблемът е, че почти не се храни, с много мъка суче от шише, давам с дозаторче от 5 гр. (за Нурофен) в устичката като много го залисвам, за да не се дехидратира. Малко и понякога суче, не го боли като преглъща, не му е запушен носа, просто не иска да суче! Може да е страничен ефект. Педиатърката ни чу "бронхиален спазъм", каза, че е от вирус. И баткото беше болен, 5 дни пи Тамифлу и е ок. Бебо има и кашлица и леко хриптене.

# 523
  • София
Baltazara  Sad Не мога да помогна с инфо  Sad, ама съм с теб Да минава бързо!  Hug

# 524
Крис си води детето преди време при такъв специалист,дано се включи скоро. Сега отворих страницата на Токуда,там има,може и да са добри.

Общи условия

Активация на акаунт