Полет чука на вратата - октомвийчето търкаля се в кревата- тема 11

• 32 224
  • 728
  •   1
Отговори
# 555
Ммм... Ние пък май ще отлагаме захранването...  Sad
Днес беше такъв неистов рев при вида на лъжицата, че чак ми стана мъчно. Не ще и не ще от лъжица, ама грам. Държи каквото има в лъжицата в устата, не гълта, бута с езика и върти глава. Щом и млякото, за което направо  пририта, не го яде, защото е с лъжица, значи не става... Хем искам да упорствам и продължавам, ама ме е страх, че ще намрази храната. Вече 4ти ден и нищо не се получава. Направо не знам как да постъпя...  Confused

Пробвай с пръст да и даваш като Крис,тя поне успя. И еротично захранване му направи на мушмул,гол прояде Mr. Green

# 556
Добро утро на Велика Събота.
Лид,я не се изолирай ами идвай тук да се кодошим и да раздуем темата,че нещо цикли Mr. Green
Балтазара,бързо оздравяване.
Кудкудяяяк пристигам пааак.  Whistling Щом ти ме викаш не мога да устоя на изкушението.  Hug
Пийвате си, а? Че и бебковците алкохолизирате мани бегай - моят жмули ракията на баща си, сега мина на моя Бейлис - к'во да го правя детето - жадничък е - Па нека си пийва. hahaha
Шошии, напълно те разбирам и знам какво ти е.  Sad
И аз се принудих да спра захранването, не заради лъжицата, а заради колики. При мен също отказваше млякото - хапне ли пюре на обяд и край - ревове/гърчене/пръцкане и никакво пиене на мляко. Чак като заспеше и започваше през нощта да търси шишето. Другата седмица ще го водя на доктор за преглед и изготвяне на схема за захранване. Дано да има полза.
Мариша, браво! Голяма гордост си е - първо/второ/трето пак ще си ги гледаме с умиление и сълзи от радост при всяко постижение.  Heart Eyes

# 557
Абе пробвам и с пръст, ама тя вече е наясно, че "искам да я отровя с нещо" и направо си запечатва джуката и се врътка като шило.
Иначе сега си седи, в едната ръка същото това "отровно оръжие" - лъжицата, в другата един морков и си ги джвака с кеф. Лъжицата си я завира до сливиците с голямо удоволствие, ама взема ли я аз, отново се превръща в "оръжие" и пак запечатва устата, при макар и празна лъжица. Кво е сега тва?

# 558
Лид,ей такива деца харесвам аз,да знаят как се пие от малки,дан стават за резил,като големи,да ми падат и белят носовете Mr. Green
Шош,иска да яде сама. Давай,хранете се двете,като и държиш ръката,тя да знае,че я държи. Кофти,ма трябва давя излъжеш Simple Smile

# 559
Шошии, сетих се да пробваш да смениш обстановката на хранене - в друга стая. Дай й и на нея една лъжица докато я храниш. Остави я един път да порови в купичката/бурканчето нека омаца всичко, но да го разучи. Купи няколко лъжички, срещала съм една, която се пълни с пюре и само се стиска и то излиза навън (ще приложа линк след малко). Храни се пред нея и примлясквай, без да й предлагаш - само ако прояви интерес. А ако нищо не се получава направи и ти една консултация с лекар.

# 560
аз пробвах с по-малка лъжичка и ми се получи.
Ето таз - синята.

# 561
Шошши щом сама си яде морков, не виждам к`во го мислиш - ЗВБ май ще проработи най-добре.
В интерес на истината, колкото повече чета за този метод, толкова повече се убеждавам, че си е най-правилен.
Утре гуакамолето ще си го яде сама.  Mr. Green

# 562
Шошии, ето линк към лъжичката.
http://www.pakostnik.com/bg/p-lnescha-se-l-zhichka-boon

# 563
  • Пловдив
Добавям
Ели - как успя да заместиш хранене за 10 дни, машала. Моята изяжда 8 лъжици прекосили.
Днес трябваше да е авокадо, граха реших да го изчакам, ама с тупването си мина само на мляко.

Ами яде детето  Grinning даже си отваря сама устата и си търси лъжицата. Може би й е омръзнало млякото. Последните 2 месеца наддаде по 500 гр и 300 гр, защото не искаше да яде повече от 100 мл. АМ. На 4 месеца е 5900, а се роди 3600. Не е слаба, но е по-дребничка. До сега съм дала тиква, морков и батат, те всички са сладникави и може би затова й харесват. Ще видим как ще е с кашата.

# 564
Крис отиде на маникюр и там остана,едно нокътче не показа,да не би да и завидим,пууууууу  Whistling
Нас пък пюрето,било месно или зеленчуково с жълтък вече нещо не ни засища, и давам и десерт на обяд. Мислех една шкембе чорба с ракия да ударим с бебока на обед,ами като не мога да я правя,само точа лиги цял ден Cry

# 565
Аз чак сега смогнах да боядисам яйцата с бебока на ръце. Стана такава мацаница, ама аз си ги харесвам. Като се има в предвид, че са домашни, ще си ги ям. Сега почнах и агнето. Не знам дали така се прави, ама моичките спят и двамцата и сега е момента.
Весели празници момичета! Още по- светли с голямата малка радост в къщи.

# 566
Краси, да дойдем и ние  Mr. Green

Поли, само да се прибера  Hug
Кристи, идвайте, ще пием ракия, пък бабата ще гледа децата  Wink.Иначе свеки боядиса яйцата, че и курабии правила миналия ден, та аз като готован се наредих на масата  Laughing

# 567
Да ти призная, толкова съм скапана, че ще пропусна. Май се и разболявам Sick

Поли, утре ще се пробвам със снимката Crazy

# 568
Христос Воскресе. Много здраве,благоденствие и любов да има във вашите семейства. easter easter easter
Бе няма да се разболяваш пък,казах  Mr. Green  Heart Eyes

# 569
  • Варна
Христос Воскресе!
Воистина Воскресе!
Честит Велик Ден момичета!!!
Много здраве и щастие на вас и вашите семейства  Hug

Общи условия

Активация на акаунт