Полет чука на вратата - октомвийчето търкаля се в кревата- тема 11

• 32 225
  • 728
  •   1
Отговори
# 540
Ехеее, за бирички и мастики пак си говорите, само бебетато черпите, а майките кучета ги яли Joy
Боядисахте ли яйцата?Аз още се мотая и накрая май при свеки ще боядисваме та да гледа малкия.

# 541
Краси, да дойдем и ние  Mr. Green

Поли, само да се прибера  Hug

# 542
Краси, нека свеки ги боядиса бе,ти си пасувай,що ще се мацаш Laughing
Ми ние все пияндурнички по обед се събираме и се чудим как да се ошмулим Laughing

# 543
Добро утро, дами! Весели празници!
Хаха ще ме уморите, те вашите бебоци са готови за пържоли със шопска салата!
Аз съм въвела грах, като компонента от зеленчуково пюре, нямаше никакъв отрицателен ефект. Може бииии, бил е 6-8% от цялото пюре.

Балтазара, бързо да се оправя малчо. Можеш да посетиш Лора, а ако нещо не си доволна да опиташ през спешното на някоя болница, Прогов, Окръжна и ако не се припокриват двете мнения да търсиш частен кабинет. Аз Патето я водих в 1дкк, наистина чисто, спретнато, не се чака, всичко е ок, но наблегнаха на това, че я прехранвам и е дебела, а не на това, че кашля и се дави, което всъщност беше проблема. Ден-два по-късно се влоши и я заведох в Окръжна и след лечение на вирус се оправи за седмица. Е, след десетина дни я повтори. Та, мисълта ми е, че не ми допаднаха, като адекватност за 54лв очаквах по-сериозно отношение към проблема, пак казвам, че не е било нещо сериозно и опасно. Та, за друго може да са по-сериозни.

Аз също пазарувам с ергораница. Вчера няколко часа бяхме в мола и ММ си я носеше в раничката. Тя много се кефи на новите кадри и шумове, въртя се като пумпал наляво надясно. Е, нощта явно преживяваше впечатленията и рева много. 4-5 пъти ме събуди с пронизителен рев, душата от петите ми извади, сърцетуп имах после. Много силно реве, но сложа бибка и полюшкам кошарата, та се унесе, но след няма и час отново. Това го прави повече от месец, оплаквах ви се по-рано, мисля. Дано скоро го израсте.

Хайде от мен толкова, че яко ви досадих с моите километрични постове.
Пп : агнешко кога мислите да давате?

# 544
Аз след като мине година и половина.
Относно 1дкк, аз лично съм доволна, особено от липсата на чакане и възможността за кръвни на момента. Но да не дава Господ, навсякъде могат да се изложат докторята.

# 545
Аз ще давам,но ярешко(имаме домашно)но след година и половина,две newsm78

# 546
Ярешко, а? Да не заколи мъжо, бря?!

# 547
  • София
Добро утро и от мен!
Поли, слагаш ли малко бульон при пилешкото? Увива ми се на мен, ако е много сухо.... Аз пасирам със зеленчиците и с кърма направо.
Да ви кажа (не без известна гордост  Blush ) Heart Eyes от седмица моя Топчо пълзи  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Мислех се за някак по-улегнала - като при второ - обаче така се умилих и чак се разплаках като го гледах, че си дадох сметка, че просто съм по-заета, но в никой случай не и по-умна, улегнала и т.н.  hahaha
Обаче не знам ко да правя килимите - с тях зле с тоя батко, без тях се пързаля по паркета  Thinking
Балтазара, бързо оздравяване!  bouquet
Пожелавам на всички бебоци хубави празници  Heart Eyes

# 548
Крис,ща дера :hahaha
Мариша,да със бульона,който е вряло гарджето, но днес като го наситних на много дребничко и стана. Но май ще ми заминава пасатора Whistling

# 549
Ако му вземеш пъзел за под? Те са гумени и няма да се пързаля  newsm78 

Поли, знам си аз, че ме обичаш  Grinning

# 550
  • Пловдив
Момичета, тъй като вие сте понапред със захранването и почти експерти вече, искам да ви питам няколко въпроса. Дарка е на 4 месеца и половина, изцяло на АМ. Започнах захранването преди 10 дни и днес замених обедното хранене изцяло със зеленчуково пюре, смесено с 30 мл АМ. Избързала ли съм? 10 дни дали са достатъчни? Плодовете кога трябва да ги започна? Дали да не изчакам още малко, че имам чувството, че коликите ни се върнаха. Следобяд е неспокойна и както си спи проплаква силно и едвам я умирявам....Каши мисля да давам след месец, но ЛЛ ме кара да минавам на 5 кратно хранене. А си мисля, че няма да и стигат 4 хранения с АМ и едно зеленчуково. Много ми станаха въпросите, но колкото повече чета, повече се обърквам. Ще ми е полезно да споделите за вашия режим на хранене.

# 551
Дива,аз лично захраних на 4м,защото почна да пие по множко АМ. За мен не си избързала със захранването,колкото бързо си заместила обедното. По принцип то детенце си показва. Давай пробиотик,докато привикне коремче към новите храни,което е нормално и да се върнат и коликите. Питаше и за кашите. Ми давай му на детенце по малко след обяд няколко лъжички безглутенови кашички,и по натам смеси и с плодово пюре. Аз лично,не бих дала плодово пюре чисто след обяд,щом има колики. Но щом сте поели по пътя на захранването,давай бавничко и не спирай Peace

П.С. И да не ти прави толкова впечатление какво ти говори личната,ще си хапва детенце,колкото си иска,5-6-7 пъти. Кой знае тя по колко пъти мумулижи на ден,я тя да яде малко спанак на обяд и до вечерта ще е изяла целият китайски народ наведнъж Mr. Green

Последна редакция: сб, 15 апр 2017, 16:02 от poli1974

# 552
Marisha* и ние точно днес пропълзяхме. Както си играеше на самолетче и се въртеше по спалнята изведнъж навири дупе и докато успея да реагирам малката маймуна успя да пропълзи почти метър и съответно да се метне от спалнята на земята. Падна по корем, наду яко гайдата и си обели носа. Няма да казвам, че ми изкара акъла. Слава Богу друго нямаше, спа си, яде си и точно реших, че си е научила урока и тя се затъркаля по дивана с намерението да повтори цирка, но този път успях да я хвана за крака овреме.
 Crazy
Вече като е без надзор само на килима на пода. Там интересно и е странно и още се обръща по корем и се оглежда изумено, но скоро ще му свикне чувствам аз.
Та докато вие си алкохолизирате бебетата Чуби - вечната опозиция, боядиса яйца, маринова агнето да преседи така в хладилника, докато мъж ми коси двора оправи къщата, изпра, изглади и преби детето  Mr. Green

# 553
Ммм... Ние пък май ще отлагаме захранването...  Sad
Днес беше такъв неистов рев при вида на лъжицата, че чак ми стана мъчно. Не ще и не ще от лъжица, ама грам. Държи каквото има в лъжицата в устата, не гълта, бута с езика и върти глава. Щом и млякото, за което направо  пририта, не го яде, защото е с лъжица, значи не става... Хем искам да упорствам и продължавам, ама ме е страх, че ще намрази храната. Вече 4ти ден и нищо не се получава. Направо не знам как да постъпя...  Confused

# 554
Добавям
Ели - как успя да заместиш хранене за 10 дни, машала. Моята изяжда 8 лъжици прекосили.
Днес трябваше да е авокадо, граха реших да го изчакам, ама с тупването си мина само на мляко.

Плодове с каша се дават за СЗ / следобедна закуска/ по няколко лъжици в началото, почваш с безглутенови. Глутена се въвежда към седми месец според едни, според други в шести ...
Води се по детето , щом ти яде бързо ще заместиш и следобедното хранене.

Шошши твоята май е за ЗВБ - що не пробваш с него? Остави я да се храни сама, друг вариант е да и даваш с пръст в устата. Моята също не ще лъжици и вече сериозно мисля да мина на ЗВБ.

Общи условия

Активация на акаунт