Полет чука на вратата - октомвийчето търкаля се в кревата- тема 11

• 32 221
  • 728
  •   1
Отговори
# 585
Христос Воскресе ! Да сте живи и здрави момичета и вашите близки.Честити месечнки Лид и Краси! Ние се прибрахме почивката .Мина много хубаво на маса с много роднини Simple Smile На малката и понесе и пътя и смяната на място герой е.Само сега като се прибрахме трудно заспа, явно се превъзбудила.Ходихме с мъжа ми на разходка до Дунава и добре си отпочинах на тишина.Разтоварих куфари и даже изпрах всички дрехи 4 перални Simple Smile Мога още много да ви разказвам ако искате ,но утре сега ще лягам ,че връта и окото нещо много ме болят лека момичета

# 586
  • София
Хареса ми излизането Simple Smile Не е лошо откъсването за малко, презарежда Simple Smile

Chuby Не мога да се сдържа, просто не мога  Mr. Green

Невероятна романтика сте имали днес  Mr. Green Интересно ще ви е с тия мотики  Mr. Green Направо си мисля как трябва да снимате романтични филми със стоманата, дето сте накупили  Joy Joy  Joy Много пернишки ми звучиш  hahaha

Браво на Ани! Идвай и в нас, има за пране Simple Smile Дунавът е внушителен. Къде бяхте?

# 587
Ами така е Роузи, щото нал` сме пишман селяне и понеже не се обзаведохме овреми, за т`ва навръх Великден у Баумакса понапазарувахме за градината.
Требе се копа, па се сади, да се зидат барбекюта по хамериканскиму и други благинки.
Перголи за асмата и чак след тогаз да си седнеш на студена блага ракия и тучна салатка, може и некое мръвче да апнеш под звуците на щурците  Mr. Green
Абе романтиката е сега в моторите ... в нашия случай в мотиките  Mr. Green
И ако бееме по пернишки щееме да си купуваме винкели Mr. Green

Таз нощ голям глад , от 4,30 реве на сън и ставай люляй, и така до 7, когато окончателно се събуди.
Викам си - зъби. А то милото умряло от глад, така се набра на шишето, че седна пак от легнало положение , душичката ми тя  Heart Eyes
Сега пълзи по дивана, по-точно се влачи като индиански съгледвач обкражена от възглавници и се опитва да се промуши под тях, а аз пия кафе и пиша километрични постове  Sunglasses
Оглеждам сайтовете за обзавеждане щото и т`ва ме чака  Mr. Green
Чета често темите на мамите от 2017 и си спомням с умиление времето, когато беше една запетайчица с колики.
Много се източи, 74 см сме вече ей и си гоним упорито 8 кила. И не ми се мисли к`во ме чака като пропълзи.  Joy Joy Joy
И да добавя най-интересната информация - прояде авокадо.
Определено гуакамолето имаше феноменален успех и осемте лъжици бяха изядени с кеф.
Сега спи пъхната под две възглавници, вдигнах ги и тя се събуди  Crazy

Последна редакция: пн, 17 апр 2017, 08:49 от Chuby

# 588
Ти сериозно ли даде истинско гуакамоле или имаш предвид просто авокадото?

# 589
Истинско гуакамоле си го правим ние за нас, на нея само пюрирано авокадо дадох.
Кристи как си ме преставяш мене да захранвам с баш гуакамоле  Mr. Green

# 590
Христос Воскресе, дами! Пожелавам здраве и късмет на вас и семействата ви!

Мисис, хубаво си е да поизлезеш и да се позабаввяваш Simple Smile

Chuby,  мотики и разсади, а, но пък наесен ще правиш лютеница Grinning

Ние най-накрая се прибрахме у наше село. Голямо обикаляне, голямо чудо, но дома си е най-добре. Искам да ви кажа какъв проблем ми се случва. Патето се набира на ръце и сяда, изправя се, та, вчера пуснахме на първо ниво кошарата и хоп - тя не се люшка  Shocked Shocked Патето не може да заспи без да я люшкам, но не мога и да я оставя на горното ниво, защото е въпрос на дни да се прекатури и тупне на земята. Приемам идеи всякакви за справяне с този проблем. Оставих я днес да си помрънка и поплаче с идеята да заспи, ама тц, успокоявам, давам биба и пак я оставям, тц - реве и така няколко пъти. Заспа чак след като я залюшках, много леко, почти като вибрация, но все пак люшкане.

# 591
Пюър не знам каква ви е кошарата, ние сме с тази - златни ръце на тоз майстор що я е измислил.
http://www.visvitalisbg.com/bg/product/detsko-leglo-elegans-65-1 … ql-bebeshki/23524

Решетката не се сваля, а може да се мести матрака. Мъж ми проби просто нови дупки и свалихме матрака на най-ниското ниво, така успяхме да я люляме и да не е на високо.
Виж дали при вас може да стане този номер да свалите матрака с малко труд и творчество.
Иначе ще ви се наложи да купувате ново легло.
Аз специално купих походна кошара с функция за люляне, но не механична, а електрическа, ако и да е скъпа, за да я приспиваме по хотелите щото 8 кг прашин, айде да няма нужда да люлея като се запецне да спи.
Иначе тя понякога и сама си заспива, но понякога реве до откат да се люля и не ще да спи.

Ето това ни е походника, сложих я да спи в нещо две - три нощи, спи си.
http://www.dundio.com/кошара-contour-prestige-circus-g9d82crue.html

Последна редакция: пн, 17 апр 2017, 11:17 от Chuby

# 592
Chuby, нямаме как да импровизираме ала - направи си сам! Сгъваема кошара на две нива е. Влаченето по квартири и прехвърчането до София и селата ни, прави неудобно това дървено легло. Аз също много исках такова, но като се замислих, че ще минат няколко месеца и пак ще хукнем да сменяме я град, я квартира, то багаж, легло, оле мале .... Пък и сме на път да се изнасяме от тук, бях сигурна. Ще пробвам няколко дни да я приспивам със съвсем леко подрусване и ще сваля отново на първио ниво. Честно казано и не ми се дават още 400-500лв за още една кошара. Вечер заспива сама, като се завива с одеялото, но на дневния сън не го прави.
Едит: сега като загледах преносимата ти кошара се замислих, че може да я модифицирам, като монтирам по някакъв начин апаратчето за вибрация от шезлонга  newsm78 лошото е, че остана в София, че Патето хич не го харесва вече шезлонга, но могат да ми го изпратят Grinning

Последна редакция: пн, 17 апр 2017, 13:06 от Pure_nature

# 593
Мисис Роузи бяхме в парка на Лом и от там гледахме Дунава красив е и чист парк .

# 594
Аз изпратих гостите. Хем ми беше адски натоварено тези дни, хем пък вече ми липсват.  Sad
То, бива бива ПМС, ама чак пък толкова никога не ме е люшкало.  #Crazy hahaha Направо като луда се чувствам... егати хормоните. Снощи гледах едно клипче и то не бе рев - не бе чудо.  ooooh!

Ани, много приятно звучи - обожавам водата. Heart Eyes

Кристи, как си? Успя ли да закрепиш положението?

# 595
  • София
И аз съм така с хормоните. Очаквах, че ще се нормализират, ама все още танцуват.

Зверчето спи. Яко го дразни зъб днес. Мисля, че е горен и пробива. Не можа да заспи сутринта, голямо киселеене беше.

# 596
Ехей, Лид, синхронизорали сме си с тебе цикъла. Мен, след това раждане такава мигрена ме цепи по време на цикъл, с гадене и изобщо отврЪт.
Ние изкарахме празника само ние си и с приятели. Без рода и всички екстри. Супер ми беше, спокойно, лежерно и уютно.

# 597
Пош, супер е така с приятели. При мен бяха родата и се поскарах почти с всички, не че не се оправихме, но сега ми е криво, че взеха и да ми липсват... луда работа.? hahaha
А за цикъла и при мен вече е съпроводен с куп екстри - преди имах само коремни болки - сега главоболие, цицоболие, хормолюшкане,  само гъзоболие май не ме е хванало.  Crossing Arms Joy

# 598
Изплувах аз, благодаря. Сега изкарах малко Мушмул навън, напук на куцото време. Не ща да чуя за манджа до Коледа.

# 599
Пюър имате ли люлка, електрическа? Може в нея да я оставяш да си заспи и после да я местиш в кошарата. Това също го правих в един период, когато не можеше да заспи, а на ръце не искаше.
Сигурна съм, че ще намериш решение.
Тук времето е мрачно, влажно, но тихо. Върнахме се от разходка, тя си спи, а аз пия ментов чай и разглеждам дивани и холни гарнитури  bowuu

Общи условия

Активация на акаунт