Полет чука на вратата - октомвийчето търкаля се в кревата- тема 11

• 32 220
  • 728
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Оф, и аз се поскарах преди малко. Малкиат пищи и вика колкото може, майка ми си му говори, а за капак бях пуснала и тв. Стана егати какафонията. Въвдворих ред   Stop

# 601
Ох мен ми е притеснено малката ака след всяко ядене ,което не типично за нея.И ми е много притеснено

# 602
Мисис, и ти като мен за глупости. Аз пък - на баба ми й треперят ръцете и събори едно шише и аз й се развиках да седи и да си почива, без да се усетя, че тя просто иска да ми помогне жената, защото вижда, че се разчеквам, а аз да й крещя и да си го изкарвам на най-невиния и добрия човек... направо се изприщих като се осъзнах и колкото и да се извинявах после ми беше адски криво. Понякога нагрубяваме точно най-близките си без да се усещаме....

Ани, не се притеснявай. Наблюдавай я - температура, отпадналост, нетипично поведение. Акото нормално ли е? Има ли слуз? Не се шашкай.  Hug

Последна редакция: пн, 17 апр 2017, 19:20 от Iid

# 603
Лид нали знаеш най близките ни причиняват най -голяма болка и ние на тях....Май е нормално не течно няма температура

# 604
Ще го мъча дневното спане или по-скоро, то мен  Mr. Green
Дадоха ми домашен пресен спанак и пиле. Разварих спанака, пасирах и насипах в бурканчета от пюре, като изстинат ги мятам в камерата, дано не се спукат  newsm78 Така мисля да направя и с пилето, въпреки че е дълбоко замразено.
Патето пък много обича на обяд докато хапва и да а*а, тя няма време  Mr. Green всичко накуп.

# 605
Pure_nature, да споделиш после дали всичко е наред с бурканчетата.Иначе и ние сме като Патето, хапваме и напъваме да акаме Laughing и така всеки ден столчето е и WC...

# 606
Краси, днес се чудех, как ще я уча на гърне? Определено няма да яде на цукалото  Mr. Green

# 607
Пюър аз не замразявам в бурканчета, най-добре в найлончета т.нар. бомбички, доза за едно ядене.
Имай предвид, че навиците им се променят и току виж сама си седнала на гърнето, а колкото за приспиването, щом нощем се е научила да заспива сама, полека лека и през деня ще започне да свиква, ще е тегаво в началото със сигурност.
 Peace

# 608
Pure,дано не ти се пръснат бурканчетата във фризера само Peace
Я да питам майките,чиито дечица си изяждат наобед там190гр пюре,след колко време огладняват.
Мойта бухтичка не изтрайва и 3часа,и като и предлагам и малко десерт на обяд newsm78

# 609
  • София
lid, за глупости, разбира се. За какво друго да се караме.. Simple Smile

pure_nature, и аз си мисля, че може да се спука бурканчето. Пробвала ли си в торбички?
Да, не е добра идея да я храниш на цукалото Grinning

Аз давам само пюре на обяд. Незнам дали огладнява по-рано, подозирам го. Ама е станал гюле  Mr. Green
Не плаче, но е по-нервен и неспокоен. Мисля, че огладнява.   Confused

# 610
Ох май и се оправи стомаха Simple Smile майките който давате каша Хип първа каша колко време се дава и коя да дам след нея ?

# 611
Поли, аз никога не давам само пюре, така че не мога да дам съвет.

Аз замразявам в контейнерчета на Авент, доволна съм.

Последна редакция: пн, 17 апр 2017, 22:32 от cristi

# 612
А защо да й се пръснат бурканчетата - те нали ще са охладени преди да ги прибере?  newsm78

# 613
Лид,стъкло се пука като замръзне.

# 614
 hahaha
Личи си кой не само не е консервирал нищо, ами е спал даже и като баба му го прави.  hahaha
То май и някой друг физичен закон ми липсва. Признавам си без бой.  Joy
Благодаря, Поли.

Общи условия

Активация на акаунт